אריאל טלבי הזה הוא בנאדם מדהים

skipit

New member
אריאל טלבי הזה הוא בנאדם מדהים

אחי הגדול נסע עם אשתו לפני שבועיים דרך כביש הבקעה והם נתקעו בלי דלק ליד כפר ערבי. מי שלא יודע זה כביש די מסוכן שהיו בו גם כמה פיגועי ירי. חוץ מהקטע שהם נתקעו, גם לא היה להם קליטה בפלאפון והמעט רכבים שעברו שם לא טרחו לעצור להם. אחרי כמה דקות כשהם לא ידעו מה לעשות פתאום הם רואים רוכב אופנוע באיזה 250 קמ"ש טס לכיוון והם היו בטוחים שהוא בכלל לא יראה אותם - אבל הוא עצר וזה היה אריאל עם איזה אופנוע חדש שלו. ברגע שהוא שמע שאין להם דלק הוא מיד נסע בלי להסס כמה עשרות קילומטרים הלוך ושוב והביא להם דלק בבקבוקים ולא היה מוכן לקחת מהם שקל על זה!!! כשהם דיברו איתו הוא סיפר להם שזה כביש שאופנוענים אוהבים לנסוע בו כי אפשר לינסוע ממש מהר ואין שם רכבים כמעט והוא בא לבדוק את האופנוע החדש שלו........ בקיצור ממש כל הכבוד לבחור הזה והחלטתי לחזור ולכתוב את זה פה למרות שאין פה אף אחד רק כדי שבכל זאת אם מישהו יקרא הוא ידע איזה בחור טוב לב ומקסים הוא

mayan174

New member
באמת כל הכבוד לו! מוזר שהוא דאג

להראות את אישיותו בתוכנית באופן אחר... אבל לא דנים אדם לכף זכות!

skipit

New member
מסתבר שמה שתמיד אומרים - נכון

בתוכניות האלה יכולים להראות כל אחד איך שרוצים והכל תלוי בעריכה - חוצמיזה אי אפשר לשכוח את הבת זוג ששמו לו שלא ממש תורמת לתדמית. אז באמת אי אפשר ללמוד כלום על אנשים מאיך שהם יצאו בתוכנית. הוא יצא ממש
במציאות - וזה מה שהכי חשוב! (חוצמיזה אני יודעת על דוגמא הפוכה של מישהו שיצא מעולה בתוכנית אבל במציאות הוא בנאדם ממש שפל.. ולא אנקוב בשמו)

ומי אמר לך שהבן אדם לא השתנה?

יכול להיות שאיך שהוציאו אותו בתוכנית זה באמת ככה, ופשוט מאז הוא השתנה....גם זה קורה.... אני לא אומר שזה נכון אבל סתם העלתי תיאוריה...חחחח...

noooga

New member
יפה, יפה..

זאת יכולה להיות דוגמא טובה על איך שעריכה יכולה להוציא בני אדם טובים לאנשים בעלי אופי שונה לחלוטין..

חחח.... יופי!

אז פעם הוא היה נחמד... ביג-דיל, אני פגשתי אותו וראיתי אותו יותר מיומיים אז תסלחו לי הוא הבנאדם הכי סנוב שאני מכיר! תשאלו את מירי איך הוא התהלך במלון עם האף למעלה כמו לא יודע מה!!!

skipit

New member
נראה לי שמישהו מקנא פה.. ../images/Emo8.gif

מה כואב לך כ"כ? שאולי ראית אותו והוא לא התייחס אליך? בד"כ אנשים שכותבים הודעות כמו שלך (ובמיוחד אחרי יום כיפור) הם אנשים קטנים שמקנאים באחרים. אני מבינה את ההתרגשות שלך שהיית איתו יומיים ואת האכזבה שהוא לא שם עליך, אבל מפה ועד יציאה בהכרזות על בחור מקסים (ואני חייבת לגלות עוד מידע חדש ביותר, שבשבילו באתי לפורום שוב - אחותי התחילה ביום שישי ללמוד אצלו למבחן הפסיכומטרי!! והיא אמרה שהוא באמת היה מתוק!) המרחק גדול. יום אחד אולי גם לך יהיו מעריצות והקנאה באחרים תרד. תתבגר.

MK respect

New member
מה הקשר למקנא???

למה נראלך שהוא מקנא?? אז מה, אני מכירה אותו ממזמן והוא לא התנהג מוזר או משו, הוא תמיד מתנהג ככה... אבל יש בו גם הרבההה צדדים טובים...כל אחד מסתכל על בנאדם בצורה אחרת... וזה לא אומר שהוא מקנא...

נוגה23

New member
אריאל טלבי באמת מותק, פגשתי אותו

לפני כמה זמן במסגרת אירוע התנדבותי שהוא בא אליו מיוזמתו ועזר המון, ואחרי כמה שעות במחיצתו ראיתי איזה בחור מקסים הוא. כל מילה בסלע.

למעלה