אריאל שלנו נוטש אותנו...

moranush86

New member
אריאל שלנו נוטש אותנו...../images/Emo160.gif

הסנוב מס' 1 טס היום לאירלנד לעבוד ולטייל למשך וחודש אריאלי,תהנה מלא מלא, גם בשבילי, ותבקר פה... וכמובן טיסה נעימה וכ'ו וכ'ו...

אריאלללללל!!!

יא איזה כיף לך!!!! תבלה,תהנה ותנצל ע-ד ה-ס-ו-ף את הטיול
טיסה נעימה ושקטה
נ.ב:איך בא לך הרעיון לאירלנד
אה ואל תדאג,לא נעשה בעיות לאוריאן חחח..
נתגגעגע!!! עדי!!

יו הקדמתם אותי!../images/Emo152.gif../images/Emo36.gif

נשמות טהורות שלי... אז כן אני טס לאירלנד ב"ה מחר בלילה. למשהו כמו 3 שבועות-חודש.. אני בטוח אתגעגע לכולם, בינתיים יש לכם את אוריאן הנשמה הטובה שתשגיח שפורום יוסי אזולאי מתפקד כמו שצריך, מבטיח לעדכן ולספר חוויות! מורן- תודה, בקרוב זה יקרה גם אצלך אל תדאגי! בקשר למפגש - קשה לי לומר את זה, אבל אם לא תוכלו להתאפק אז לא נורא, תעשו בלעדיי. דבלין בירת אירלנד קפואה ביותר, אני מקווה שיהיה בסדר עם זה, אני מתעב כל מה שקשור בקור. (כבר נהייה לי קר רק מלדבר על זה).
בכל אופן, נשיקות וחיבוקים, ואם תרצו לכתוב לי.... [email protected] זה האימייל שלי. אז ביי חמודים! אוהב, אריאל.

1מאיוש

New member
אריאללל תהנההה המוןןןן ../images/Emo24.gif

תנצלל תחופשההה הזוו למרות שאתה גם עובד אם הבנתי נכון ממורןן
ואל תדאג נשמורר על הפורום ונעזורר לאוריאן ! אז תהנהה הכיי שאפשר ותחזור בשלום
ועם חויות טובות
נתגעגע.. [=

ניר86

New member
אני לא ישחק אותה מופתע...

כי ידעתי שאתה טס לך ונוטש אותנו לחודש ! אבל בקטנה זה למטרה טובה תהנה כמה שיותר אחי ,תעשה חיים גם בשבילי חחח הייתי מתחלף איתך בכיף חח אני רואה חוץ מזה שגם אתה הצטרפת למועדון הניק עם שנת הלידה חחח (1984)כמוני וכמו מורנוש בכל אופן אחי תעשה חיים משוגעים,נתגעגע המון וגם מאירלנד אפשר להתחבר ... אני אומר כמובן שנדחה את המפגש ונחכה איתו ...מחכים לך שתחזור ... טיסה נעימה וחופשה ועובדה מעולה ! אני עוד יאחל לך את זה בטלפון ...

כוכבה 27

New member
אריאל תהנה המון

אתה תחסר לנו פה המון,הכי חשוב תעשה חיים ותשמור על עצמך,ואנחנו נדחה את המפגש עד שתחזור ב"ה.

מי יקיים את המפגש בלעדייך<?

השתגעת??.. ברור שנחכה לך...בלעדיך לא יהיה אותו דבר :)

חן 16H

New member
אריאל!!!

אויייי איך תחסר לכולנו לא נורא בקטנה אתה חוזר בעזרת ה' עוד 3 שבועות שתהיה לך נסיעה טובה תשמור על עצמך תעשה חיים שם באירלנד

lir2004

New member
אחי!

תהנה, אח שלנו, זה מגיע לך! ואם ייצא לך, כנס משם לפורום (הרי לאייסי אתה יותר לא נכנס...). ותעדכן אותנו... טיסה נעימה, ותחזור אלינו בהמהרה!

אריאלוששששששששש (;

נעמה שלי :] תהנהה הכי שאפשר תעשה תחיים תחזור מהררררררררר לאבביווו לילך כבר מיתגעגעעעעע.ע.ע.ע.ת

9B9

New member
גם באיחור אבל..

תהנה ותנצל את הזמן וכמובן טיסה נעימה!

bu1li

New member
אריאל

נראה לי כבר טסת אבל בכל זאת.. תהנה מאוד באירלנד..ותנצל כל דקה

למעלה