אריאל שרון אתה לוחם לא פוליטיקאי

אריאל שרון אתה לוחם לא פוליטיקאי

כמה שאני מכבד את אריאל שרון כאדם ולוחם דגול, הוא לא מתאים לתפקיד שאותו הוא ממלא! אין לו את הכישורים שיש ליו``ר אופוזיציה הוא לא מספיק ארסי, הוא חוזר על מה שהוא אמר בכל הזדמנות, מבוגר מדי,לא נוגע בנקודות הקשות , אנו רואים ושומעים את דבריו בחדשות העיתונות והטלויזיה אבל אני בטוח שאם זה היה אדם אחר (אני לא אומר ביבי) הוא היה מצליח להציג את ברק כפי שראוי לו. שרון היקר עשית את שלך צא לפנסיה ותן לאנשים מוכשרים לעשות את העבודה. או שתשאר בכנסת אבל אל תשאף לתפקיד שכנראה לא תקבל. הנני לציין שאין לי כל תואנה על ביקורו בהר הבית. כל מה שנכתב נכתב בעקבות מחשבה כנה שאם שרון ישאר בתפקיד כל הימין בצרות!

אני עם סנדלים תנכיים

תסלח לי אני לא מסכים איתך. אני מודה בבעיות שיש לנו אין לנו מה להסתיר יש לנו אנשים טובים מאוד בליכוד ואני בטוח שיהיה מועמד אחר לא יכול להיות שרק אני חושב כך.

amor

New member
אל תגידו בגת

כנועל סנדלים תנכיות אתה בודאי מכיר את הרעיון ``אל תגידו בגת``

יש לך בעיה עם מה שכתבתי?

אם יש לך תנמק אל תזרוק משפטים סתם לא סתם ההודעה הזו נבחרה

amor

New member
של נעלך צדיק

אין כל פסול בהבעת דעה. כל מי אשר רוח חיים באפו רשאי לנשוף אך חברים באחריות . לפני פסילה גורפת שכזו כדאי לחשוב פעמיים על תוצאותיה ועל השימוש שיעשו בה יריבנו. הרי תתכן אפשרות שרק שרון יהא מועמד ואז אמירות פומביות כאלה נזקו גדול מתועלתן.

amor

New member
של נעלך צדיק

אין כל פסול בהבעת דעה. כל מי אשר רוח חיים באפו רשאי לנשוף אך חברים באחריות . לפני פסילה גורפת שכזו כדאי לחשוב פעמיים על תוצאותיה ועל השימוש שיעשו בה יריבנו. הרי תתכן אפשרות שרק שרון יהא מועמד ואז אמירות פומביות כאלה נזקו גדול מתועלתן.

למעלה