אריאל שרון חלש,יש להצביע רחבעם זאבי

Aaihud-Aleumi

New member
אריאל שרון חלש,יש להצביע רחבעם זאבי

שלום לכם יקרים הפלשתינים הורגים אותנו אחד אחד ומדינת ישראל לא עושה כלום אריאל שרון אדם מקסים אבל לא עושה כלום הגיע הזמן לבחור מישהו קשוח יותר הגיע הזמן להצביע רק רק רחבעם זאבי דיי למדיניות-ההבלגה דיי לשתקנות דיי להרג מאיתנו האיחוד-הלאומי אנא תצביעו בנו בבחירות-הבאות !!

hubk !!ֱ

New member
אתה מדבר שטיות

אתה לא יודע כלום נכון הערבים הורגים אותנו אבל אנחנו הורגים הרבה אבל אנחנו לא צריכים לדעת כמה הורגים ערבים מתים זה לא מעניין אותנו אם אתה היית יודע לקרוא ערבית ותקרא בעיתון של ערבים ותדע מה קורה אצלכם , הם סובלים מאיתנו ממש , אין ביטוח לאומי, אין אוכל, אין עבודה , חיים קשים, דם מתים, הם רק יכולים לסבוב לבעיר שהם גרים ולא יכולים לנסוע לחיפה או ת"א אי אפשר הם חיים באותו מקום , וזה חיים קשים , אנחנו הורגים הרבה אנשים מאוד , אבל אתה אומר ששרון חלש אתה טועה הוא הציל את ישראל והוא לא יעשה מה שערבים עושים בגלל שאנחנו לא רוצחים ולא משוגעים מבין אתה לא מבין תחשוב על זה אם יהיה מלחמה אנחנו יכולים לכבוש את מדינה ישראל ולהעיף את ערבים בישראל ולהביא את יהודים בכל העולם אתה מבין אל תדבר ככה שאתה לא יודע כלום תלמד מה שאני אומר לך

Aaihud-Aleumi

New member
בשביל להפסיק את הפיגועים,לבחור גנדי

אתה יקירי ונכבדיי תשמע יהודי-שמאלני יקר אני לא כמוך אני יהודי ימני-קיצוני ואני שונא שמאלנים ואתה יהודי מדמי וממשפחתי אך כל עוד אתה לא בוחר רחבעם זאבי בבחירות הבאות - אזי זאת אומרת שאתה עדיין תומך במדיניות ההבלגה !! אם אתה לא בוחר גנדי - אז אתה בוגד במדינת-ישראל אני יודע לא פחות ממך על שאנו הורגים יותר, אבל כל עוד יש פיגועים,רצח,פיגועי-ירי,אז זה נמאס,חייבים להפסיק זאת,אתה יהודי,וכל יהודי הוא יקר לליבי,יהודי הוא דם-יקר,יהודי שווה 10 פלשתינים,לכן אסור להרוג יהודי,אסור,זה עבירה,מותר להרוג פלשתינים אבל אסור להרוג יהודים,אז יהודי-טיפש שכמוך,אתה חמור בתחת כי אני רוצה שאתה תחייה אלף שנים,וכל פלשתיני שיחשוב לירות בך למוות הוא נחשב בעיני אוייב !! לכן - לא להצביע יותר אריאל שרון אלא רק רק רחבעם זאבי, האיחוד-הלאומי תחי עם ישראל, יש להשים קץ לעם הפלשתיני !! אם הם רוצים שלום - ניתן להם הכל אם הם רוצים להרוג (כמו שאנו רואים כרגע) אז יש לכבוש את כל הערים הפלשתיניות, טרנספר לערבים, לגרשם מהארץ, להפוך את שם-הערים הפלשתיניות לשם-ערים עבריים\ישראלים, ולכתר את הפלשתינים בשקט בפאתי-היער הסמוך ולירות בהם במטווח-ירי, כל פלשתיני חייב מיתה !! רחבעם זאבי לשלטון

ואולי HUBK גם ימיני?

זה בכלל לא קשור! אם הוא ימיני או שמאלי! אתה זה שנשמע כמו שמאלי והוא כמו ימיני. אבל מה זה משנה בכלל? הגבול בין הימין והשמאל מטושטש. ואני מסכימה עם HUBK. זה הכל.

LordNor

New member
מה זה פה???? תעמולת בחירות???

אם אתה מתכוון לארגן תעמולת בחירות לך לפורום אחר.... כאן זה לא המקום...

בכלל לא שמעתי על רחבעם זאבי!!!!!!!!

אף פעם! מאיזו פלנטה הוא בא? לא מכוכב אחר, בטח מעולם אחר

למעלה