אריה , מה השתבש בטביעת העין החדה שלך לגבי פרום ..... ?

YotamKa

New member
מה השתבש בעין של שדרי יורוספורט בקשר לקונטדור?

אריה רואה את הרוכבים בטלויזיה, בטח כזו מאום-אלפחם בלי עש-די.
השדרים של יורוספורט רואים את הרוכבים עצמם יום-יום, ועדיין ארבעה קילומטר לסיום חשבו שהנה קונטדור משתנק.

יש לי עדה שבעת האירוע אמרתי שהשדרים מבלבלים במוח, ושקונטדור רק מכלכל את פידוליו, אבל שולחן ערוך פוסל נשים לעדות אז אצטרך להעיד על עצמי.

mrgrin

New member
השדרים בעלי אורנטציה בריטית

השדור בירוספורט מתאפיין באהדה מובנת לרוכבים הבריטיים. לפעמים פרשנות ולפעמים משאלת לב. קלי למשל מתרגש במיוחד מדן מרטין.
אני בטוח שבשידור הספרדי הפרשנות היתה שונה.

ariasdo

New member
טביעת העין הייתה לגבי החזות החיצונית של פרום לפני הוואלטה...

בהקשר לנפילות בטור דפרנס ובאימונים אחרי , הוא נראה לי לא יציב רזה מדי ביחס ל 2013 .
.
נכון להיום עבר זמן כ 20 יום הוא התייצב קצת ( אולי אכל כמה סטייקים איכותיים ) .
פרום נראה משתפר עם התקדמות הוואלטה ובמיוחד היום בשלב 16 הקשה - 161 ק"מ של הרים גבוהים עם סיום בעליה (שסה"כ הגובה המצטבר כ 4,640 מ' טיפוס) .
כרגע נראה אחד מהמעומדים לזכות בוואלטה , ואם כל זאת עדיין הוא נראה לי רחוק מיכולתו ביחס לטור דפרנס 2013 .
התחרות לא נגמרה פרום הבריטי צריך להתמודד מול 3 ספרדים קונטדור, ולוורדה, רודריגז .
פרום ולקונטודור פרשו מהטור דפרנס בגלל פציעות נחו התאוששו קצת , ויש להם יתרון על ולוורדה, ורודריגז שעייפים מהטור דפרנס .

תודה שאתה מאלץ אותי להגיב ולהיות פרשן , כך אני משתפר בשפה העברית ( בפולנית הרבה יותר קל לי לכתוב וזה גם יותר משכנע ) .

אני עוקב אחרי השידורים ( ביורוספורט ערוץ 51 yes ) ורואה כל יום את החצי שעה האחרונה .

לצומת לבך בתור מנהל בפורום אני רואה בטבעת העין החדה שלי , שהפורום מדלדל ולצופים אין עניין בבוואלטה ובשאר הנושאים .
זה צריך להדליק מנורה אדומה אצלך, אולי תרחיב את נושא השיק שוק בפורום לפינה קבועה ויותר רצינית .

אריה סדובניק

YotamKa

New member
הגבלות תוכן יוצרות חוסר עניין וגם חוסר רצון לשתף

'והיו לצנינים בעיניכם' צריך להיות 'צנונים'.

למעלה