אריה רייכמן במעריב של אתמול

magy

New member
אריה רייכמן במעריב של אתמול

ואני לא מבינה למה עדיין אין לאיש הזה אתר במעריב..... ולמה במהדורה המקוונת, לא מופיע כל החומר שמופיע במהדורה הבלתי מקווונת......

magy

New member
הגיע במייל- מסוג הבדיחות החדשות

הסיפור, המתפשט כשריפת קוצים בעולם הפיננסי בניו יורק עוסק באשה שחיפשה לאחר הפיגוע את בעלה, עובד בחברה פיננסית באחת הקומות העליונות של אחד ממגדלי התאומים. האשה התקשרה שוב ושוב לטלפון הסלולרי של בעלה לאחר שקרסו המגדלים. לבסוף הצליחה למצוא אותו. איפה אתה? היא שאלה בדאגה. אני ליד שולחן העבודה שלי במשרד, ענה לה. האשה טרקה את הטלפון, לא לפני שצעקה לתוך השפופרת: אני מציעה שתגיד לכלבה שנמצאת לידך להדליק את הטלוויזיה והדולר החדש......הבא עלינו לטובה....

magy

New member
לא זוכרת אם הכנסתי את הבדיחה הזו

ערבי אחד הולך ברחוב בת"א. ניגש אליו יהודי ואומר לו: "אתה נראה לי מוכר, מי אתה?" הערבי עונה לו: "אני אוסמה", ואז היהודי אומר לו: "אה ... אחותך היא זונה ביפו!" מתפרץ הערבי בזעם: "מה זה? איך אתה מדבר? עכשיו אני הולך להגיש נגדך תלונה במשטרה!!!" ניגש הערבי לתחנת המשטרה הקרובה להגיש תלונה. היומנאי שואל אותו "מה שמך?", עונה הערבי "אני אוסמה"; אומר לו היומנאי: "אה ... אחותך היא זונה ביפו!", מתפרץ הערבי בזעם: "מה זה? איך אתה מדבר? עכשיו אני הולך להגיש נגדך תלונה בבית המשפט!!!" ניגש הערבי לבית המשפט. שואל אותו השופט "מה שמך?", ועונה לו הערבי "אני אוסמה", אומר לו השופט: "אה .... אחותך היא זונה ביפו!" מתפרץ הערבי בזעם ואומר לשופט: "מה זה? איך אתה מדבר? עכשיו אני הולך לתבוע את כל מדינת ישראל בבית המשפט העליון של ניו-יורק, נמאס לי שכולם מלכלכים עלי פה!!!" טס הערבי לניו-יורק, מגיע שם לבית המשפט העליון. השופט שואל אותו "מה שמך?", עונה לו הערבי "אני אוסמה", קם השופט בתדהמה ואומר לו "בין-לאדן?!?!?!?!" נבהל הערבי ואומר לו "לא ... אוסמה שאחותו זונה ביפו!"

magy

New member
קצת שטויות מהדואר

שטות אחת לא עלתה בגלל המשקל.... נא לשים לב למילים בשטות השניה... לא כתוב סיבובים מסוכנים...... כתוב.......סיכון מסובב....... מע"צ.......

אטיוד5

Active member
כן, הכנסת.

ולא מונע ממני לצחוק שוב. גם שלחתי לכל המכותבות שלי. ובשביל חסרי זיכרון כמוך וכמוני המציאו את פונקית "חפש". יום טוב. או לילה טוב. לפי המקרה. :)

magy

New member
מבקשת סליחה בשם הסקלורוזה.....

אבל אם צחקת שוב...........חצי סליחה.......
))))

magy

New member
עוד לא חנוכה......

אבל.........שקט שקט שקט שקט ........החנוכיה דולקת..... איזה שקט................................ אל תחכו לי בערב......אבוא בלילה................
)))))

למעלה