אריה תודה עכשיו סיימת לי תחוברת

אריה תודה עכשיו סיימת לי תחוברת

תודה אחי =] רק אני לא מבין איך זה הגיע אם אין בול מה אכפת לי איך העיקר שהגיע :)

סהר12345

New member
../images/Emo45.gif אין בעיה אם תבטיח - כנס

היי נדב אין לי שום בעיה אבל כמה בקשות קטנות לי אליך 1. תוציא הודעה בנפרד שאתה מתנצל בפני כולם על הקללות בפורום ועל הודעות הקללות ששלחתה להם . 2. תבטיח לא לקלל להשמיץ בפורום או במסרים או באיסקיו ותחזור להיות בן אדם נורמלי כמו שהיית בהתחלה . 3. להבא לפחות מולי או מול החברים הקבועים שלנו תעמוד במילה , אם מבטיחים וסוגרים אז עומדים אחרי המילה ולא משנים אותה גם אם זה לא נוח או לא מתאים כבר (תאמין לי יש הרבה ילדים ששלחו לי קלפים שכבר אנו לא צריכים אבל מה שהטחנו לשלוח שלחנו ) 4. רמאויות , אותי לא רימיתה רק לא עמדתה במילה , אחרים אומרים שכן אבל זה לא אני ואני לא שופט תבין שם זה דבר חשוב ביחוד אם רוצים לשתף פעולה בעתיד ויש עוד אלבומים אחרי אלו בכיף אין לי שום דבר נגדך לכולנו יש מטרה אחת או לאסוף או כמוני לעזור לילד לאסוף וכולם רוצים לסיים את האלבום שרון וסהר חולון

E442

New member
נדב

אני בולח לך ומקווה שאתה באמת מתכוון למה שאתה אומר. סליחה במידה ופגעתי בך. איתי.

Nadal the king2

New member
אומו,אומ,אומו

בבחייאת אתה יכול למצוא דרכים יותר מכובדות לרדת עליו. ואגב למה בפומבי? אתם רוצים שכל הציבור ידע? כזה מפגן אהבה...

albatross7

New member
../images/Emo24.gifנדב קבל חיבוק גם ממני../images/Emo190.gif

אמרתי לך לא להתבכיין ושבסופו של דבר הדואר יגיע נכון. אבל אתה היית חייב לקלל ולהשתולל. מסכן שכמותך

סהר12345

New member
אלברטוס חכה אולי הוא יהיה בסדר

תן לו צאנס אם יעמוד במה שבקשתי צריך ללכת לקראתו ולשכוח את מה שהיה

albatross7

New member
../images/Emo51.gif תודה שעזרת לי../images/Emo13.gif

אחי אמר לי שאתה שולח לפתח-תקווה כמה קלפים שחסרים לנו. תודה

סהר12345

New member
בכיף עזרתי לכולם ../images/Emo77.gif

זה יחכה לכם ביום א מ 12:00 אבל תתקשרו לפני כדי לוודא

worldcupg06

New member
אהלן איתי. כן המעטפה הגיעה גם..

פרסמתי הודעת תודה בפורום. אבל לא אכפת לי להגיד שוב אז.. תודה

חחחחח

הגיע רק של אריה וגם זה במזל :/ הוא לא שם בול אני בכלל לא מבין איך הם אישרו את זה . ובאמת זה היה אדיוטי שפתחתי אשכול והשתוללתי עם קללות חח אבל הם אמרו לי שהם לא עבדו עליי וישר אחרי זה אמרתי יאללה תמחקו תאשכול .

Nadal the king2

New member
גם אתה הצטרפת?

בואנה מה אתם כופים את עצמכם עליו? זה אונס קבוצתי? על דברים כאלה מושיבים בכלא.

למעלה