אריה1970 זה אני בפעם האחרונה

אריה1970 זה אני בפעם האחרונה

אני מצרף לכאן את מה שכתבתי בפורום אחר. ורוצה להוסיף ןלומר לכם שתמשיכו להיות אנשים נהדרים ותומכים ודרך צלחה לכולם. אריה

בוזיקית

New member
אריה יקר...../images/Emo20.gif

לא יודעת מה לומר לך ומה הביא אותך להחלטה הזו. אני מקווה שאתה בסדר ושלא הולך לעשות מעשה קיצוני (אפילו לא רוצה להגיד מה). אני מכבדת את החלטתך, אך מציעה לך שלא לסגור דלתות, לך תדע מתי שוב תרצה להיכנס... בעניין ההתמכרות אני לגמרי מבינה אותך - חלק נכבד מהמצב הנפשי שלי היום נובע כתוצאה מההתמכרות לאינטרנט, ולתפוז במיוחד, וגם אני הייתי שמחה להציב לעצמי גבולות חיצוניים, כי את הפנימיים אני מתקשה להציב. בכל אופן אני שולחת לך הרבה חום וחיבוקים, ואתה תמיד מוזמן לשוב, ולו כדי לומר שאתה בסדר... שלך בדאגה...

תודה בוזיקית

אני חושב שזה יכול לעשות לי טוב עניין הנתוק הזה, אם הייתי חושב שלא אז לא הייתי עושה זאת. אומנם זו באמת מן טריקת דלת אך במקביל אליה נפתחות לי דלתות החופש , האור ,כל מיניי דברים שרציתי לעשות עד עכשיו ואו להשקיע בדברים שהגלישה פה באינטרנט ממקום העבודה לא איפשרה לי ולא השאירה לי מקום לטפל בהם. למעשה אני הוא זה שלא מפנה את עצמו לדברים אחרים חשובים הרבה יותר מלהתעסק כל היום בפורומים האלה ולקרוא לפעמים דברים שרק גורמים לי אי שקט, כמובן שיש גם הרבה דברים טובים שקראתי והשתתפתי בהם שעשו לי גם קצת נם קצת נחת. אלו כמה סיבות לרצון שלי להימחק על מנת שלא להיכנס לכאן יותר ( לתפוז) ועל מנת שלא ייוצר מצב שוב של חדירה לפרטיותי החשובה לי עד מאד מאד . מאחל לכם שבת שלום ושבוע נפלא שממתין לכולנו בפתח. בקרוב יום הולדתי ויש חברים שרוצים לחגוג לי אותו ובהזדמנות הזו אני מאד מבקש לא לעשות זאת. תודה אריה

מחפש תשובה - שיר סיום "היהודים"

זה נכון ואין לי שום פתרון אני עכשיו לבד אני פוחד מהמוות החיים מה השאירו בי ,הו כמה צלקות בצד תמשיך להתפלל, החרש למעלה אומרים שהוא שומע כל אחד הו ,אני מחכה כאן הו ,אני מחכה כאן איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור כשאני בוכה אני בוכה זה נכון, בעיקר בזמן האחרון אני נראה שונה אני עף לשמיים עם כדור אחד או שניים למה אני צריך את זה? אשרי האיש שיש בו אלוהים כי את שלי אני מזמן כבר לא מוצא הו אני מחכה כאן הו אני מחכה כאן איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור כשאני בוכה אני בוכה ובתוך מקדש בלי אור מתפלל למעלה ת'שחור אני שואל איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור כשאני בוכה אני בוכה אני פוחד

../images/Emo54.gif

אריה. נראה לי שעשית דרך עם עצמך. את חלקה יכולנו לראות על גבי הפורום, בכל הקשור לחדוש הקשר עם המשפחה. אני מכבדת את ההחלטה שלך להתמקד כרגע בדברים אחרים שתורמים לצמיחתך, כמו עבודה וחברים שחוגגים לך יום הולדת ושיכולים גם להיות שם ולכבות את הנרות על העוגה... מאחלת לך בהצלחה ומזמינה אותך לבקר אותנו מדי פעם, כשתרצה בכך. אין זו כלל מחיקה עצמית. השארת פה חותם שלא יימחה ואתה ממשיך למקום אחר, להשאיר חותמות אחרים.
גילה

motek89

New member
אריה..

קראתי את המכתב ואני מאחלת לך המון המון בהצלחה בחיים!!! כל סוף הוא התחלה למשהו אחר... שיהיה לך רק טוב

למעלה