אריזת הדפסים

doridoo

New member
אריזת הדפסים

שלום,
אני רוצה למכור הדפסים מציורים שלי ורציתי לשאול:
1. מישהו יודע איפה אפשר להשיג מעטפות קרטון קשיחות (גודל A4 ומעלה), קרטון עבה ושטוח שאוכל לחתוך לגודל רצוי ושקיות ניילון/ צלופן שטוחות, כאלה עם דבק בקצה (גם בגודל A4 ומעלה)?
מעדיפה מקום פיסי אבל גם כתובת אינטרנט יכולה לעזור.
2. למי ששולח הדפסים- איך אתם אורזים ושולחים את ההדפסים? מאיפה משיגים את החומרים לאריזה ולמשלוח? האם נתקלתם בבעיות (הדפסים שהתקמטו בדרך וכו')?
תודה מראש.

בלי קשר לאריזה

לא כדאי אולי למצוא בית דפוס טוב בארה"ב ובאירופה ולתת להם להדפיס ולשלוח ישירות ללקוח? עלתה לי מחשבה כזו כשרציתי גם למכור משהו מדפוס..

doridoo

New member
רעיון מעניין

אף פעם לא חשבתי על זה... אבל נשמע לי מסובך כי אני לא מכירה בתי דפוס מחו"ל ובכל מקרה גם הם יצטרכו לארוז ולשלוח ללקוח ואצטרך לסמוך עליהם שיעשו עבודה טובה, כל זה בשלט רחוק.
בכל מקרה, תודה על התשובה. אולי למישהו יש עוד תשובות לשאלות ששאלתי למעלה?

מה עם הדפסים דיגיטליים?

חשבת על למכור הדפסים דיגיטליים ללא הדפסה שלהם? כקובץ
למרות שיש אלפי אם לא מיליוני חנויות כאלה באטסי...

רשום הרבה בפורום לגבי אריזות שנמכרות בדרום תל אביב תנסי שם...

אני יודעת שהדפסים בדרך כלל מוכרים בגליל קרטון מגולגלים אולי שווה לבדוק אופציה כזו

לגבי עבודה עם בית דפוס בחו"ל - זה נשמע לי הצעה מעולה - את יכולה לבדוק בחנויות מארה"ב ומאירופה שמוכרות הדפסים ובחלק של הabout ניתן לציין עם איזה חברות אתה עובד - ואז יכול להיות במצויין אצלהן את בית הדפוס - תוכלי לראות מה הם כותבים עליו מבחינת איכות וכו', וגם תוכלי לנסות שידפיסו את מה שאת עושה וישלחו לך לראות מה יוצא בשביל לבדוק...

כמו כן, אם עוד לא התחלת את תהליך פתיחת החנות ומעוניינת לקבל ליסטים חינם! מוזמנת להשתמש בהזמנה שלי לפתיחת חנות:
http://etsy.me/29DYAIz

שיהיה המון בהצלחה!
עמית

AmorArt

New member
תרשמי בגוגל

packaging prints, יש מלא הצעות לאיך לשלוח, כולל סרטונים וכו'.
אני מניחה שזה תלוי על מה ההדפסה מתבצעת, נייר רך? אם כן אולי עדיף לשלוח בתוך גליל קרטון. אם זו הדפסה על חומר קשיח אפשר לכתוב packing paintings for shipping ולראות מה ההצעות.
&nbsp
לאחר מכן אני מציעה להיכנס לעלי אקספרס או איביי ולעשות חיפוש לפתרונות עטיפה. אני נדהמתי לגלות כמה סוגי מעטפות שונות יש ואיך ע"י הזמנה מהאינטרנט אני יכולה להוזיל את כל החלק הזה במשלוח (בעיקר יחסית למה שניתן לקנות ולמצוא בארץ).
חוץ מזה שיש להם לפעמים כל מיני רעיונות שבכלל לא ידעתי שהם קיימים אז אולי תמצאי שם איזה פיתרון יצירתי...
&nbsp

למעלה