אריזת חיסכון?

ק א סי

New member
אריזת חיסכון?

בעלי חזר מהסופר עם תובנה. הוא בדק מחיר של אריזה רגילה לעומת אריזת גדולה שנקראת אריזת חיסכון. האריזה הרגילה היתה זולה יותר !!! כדאי לבדוק תמיד שאריזות חיסכון/מארזים של כמה יחידות, באמת שווים את ההשקעה מראש. לפעמים עדיף לקנות כל פעם יחידה אחת רגילה.

goldy

New member
החיסכון הוא ליחידה אחת בתוך אריזה

כשכתוב "אריזת חיסכון" מיתכוונים לכך שהמחיר לפריט אחד בתוך האריזה נמוך (משמעותית) מהמחיר שבקניה רגילה. לעומת זאת אים בשתי האריזות ישנו אותו מיספר פריטים זה משהו אחר. יכולהיות שאריזת החיסכון הכילה יותר פריטים?

ק א סי

New member
פיספסת...

אם אריזה רגילה של 1 ק"ג עולה 10 ש"ח ואריזת חיסכון של 2 ק"ג עולה 25 ש"ח זה אומר שעובדים עלייך. אותו כנ"ל אם אריזה של שני פריטים עולה 25 ופריט בודד עולה 10, שוב עבדו עלייך.

chenshotokan

New member
ופרוט של הנקודה שלי

אם אריזה גדולה עולה 20 ש"ח אך יש בה כמות של 750, ואילו אריזה קטנה עולה 10 ש"ח ויש בה כמות של 400, עדיף לקנות 2 אריזות קטנות, למרות שיוצא 20 ש"ח ב 2 המקרים

goldy

New member
את החשבונות אני עושה הרבה זמן ומראש

ככה זה שבמקום שהמורה לטימטומטיקה תוצא לפנסיה נותנים לה להמשיך ללמד; בימקום ללמד היא מאחרת חצי שעה לשיעור בן 40 דקות
.

chenshotokan

New member
תמיד צריך לבדוק את זה

הרבה פעמים נתקלתי במוצר גדול יותר שאמור להיות יותר חסכוני.. אך אם עושים חשבון יוצא שאם קונים 2 מוצאים קטנים, לפימים המחיר שלהם יותר זול או לפעמים המחיר זהה אבל הכמות יותר גדולה. צריך להשוות הן את המחיר והן את הכמות

dify

New member
בארה"ב...

(שם, רחוק, במקום שבו כסף מתגלגל ברחובות
) לפחות במרכזי הקניות שיצא לי להיכנס אליהם- היה על כל מדף את המחיר של המוצר ובריבוע קטן את המחיר ליחידת נפח/משקל קבוע (נניח למאה גרם או לליטר) כך בעצם ההשוואה כבר קיימת ואפשר להשוות רק את המחיר ליחידה הקבועה. רעיון מעולה רק שצריך בשביל החלטה מלמעלה :)

אירוס2

New member
היום קרה לי..

תודה שהעלית את העניין. היום ראיתי אריזת חסכון כזאת במרכול בבאר שבע- של כריות לניקוי כלים. באריזת ה"חסכון" של 6 חתיכות היה כתוב 6.5 ש"ח ואילו באריזות הרגילות של שלישיית כריות כאלה- 2.99 ש"ח- כלומר 2 יח' (X3) של 6 כריות עולות 6 ש"ח . כשהערתי על כך לקופאית היא בכלל לא הגיבה..

Jonesee

New member
בגלל זה אני עושה את הקניות בבית ../images/Emo88.gif

לאשתי אין ראש לכל החישובים האלה היא גם טוענת שבסופר מקפיאים את הלקוחות עם המזגן כדי שלא יחשבו יותר מידי

batid

New member
אני ממליץ לקרוא כתבה זו

http://www.mishpuhe.co.il/viewArticle.asp?Ak=122&CK=

למעלה