אריחים קטנים/גדולים לחדר קטן?

חם חם חם

New member
אריחים קטנים/גדולים לחדר קטן?

מה "יגדיל" את החדר: אריחים קטנים או גדולים? והאם עדיף חומר מסויים? תודה

מאגר

New member
להגדיל חדר

החדר לא יגדל לא מאריחים קטנים ולא מאריחים דגולים איזה חדר מדובר סלון חדר ילדים חדר עבודה אתה שואל שאלות כמו כמה עולה חליפה ליתום בן כמה היתום האם יש לו גיבנת האם הוא גבוה מכפי גילו האם הוא שמן תן תן יותר נתונים בכדי שאפשר יהיה לעזור לך

מלי ש מ

New member
מראה, מראה שעל הקיר

אומרים שמראות מגדילות חללים קטנים. אולי תנסה את האפשרות הזאת?

אני חושבת, שזה יותר מדי פשטני כך.

בתכנון סביר, לוקחים בחשבון את כל מרכיבי הסביבה, ואם עושים את זה בצורה יסודית, החלל "מתכנן את עצמו"- זאות אומרת, הדברים מתלבשים בצורה טבעית.

מאגר

New member
../images/Emo91.gifריצוף לשרותים

לפי שאלתך אפשר היה לחשוב שאתה מדבר על סלון של 3 על 3 שאתה רוצה שיראה יותר גדול אבל שרותים כמה זמן אתה יושב שם עשות אז יש לך בעיה לא תיפתר בגודל החדר תרצף שם במשהו בהיר ותחפה את הקירות במשהו בהיר ותשים שם מנורה חסכונית PL 20 וואט וזה יהיה מספיק גדול למראית עין

עשיתי סקיצה זהירה, על מצבים של

דלת וגודל מינימלי של שרותים. הבעייה לא מסתיים בדלת השרותים, אלא, ברוב המקרים בין חלל הסלון, לבין האסלה, יש דלת אחד בלבד! שומיעם, ומריחים! ביפן, עשו מחקר, שעיקר נשים, מורידים פעמיים את המים, כי בדירות הקטנות, לא נעים להשתין, ששומעים את זה, בסלון. זה לא פחות איכות חיים, מאשר ג´קוזי - יותר.

ועד דבר: לא גודל הקרמיקה, ולא ראי

לא יעשה את העבודה, מה שתכנון נכון יכול לעשות, כמו בוסם - לא מקלחת!

שככה יהיה לי מיליון $ - הייתי בטיחה

וזה מעצבן אותי!!! היו צריכים לשלוח בחזרה ללמודת מי שתכנן! למה זה קטסטרופה? >>> שאתה נכנס, נתקע בכיור, שלו הכי לא שווה למטרה, כי כל המיים על בגד הרוחץ ידיים. ניצול הגרוע ביותר של השטח. בטח נפתח מהפרוזדור, שמוביל לחדרי שינה, אז בוודאי אי אפשר לפתוח החוצה, וגם דלת הזזה אי אפשר להרכיב! מה אגיד לך?! שום ראי, וקרמיקה לא ישנה, רק תכנון מחדש של כל האזור. דרך אגב: בבניה, הקיר, דבר הזול ביותר, לכן לא צריך לפחד לשבור אותם! היקר : אינסטלציה, חיפוים, כלים סניטרים. אז, אין טעם לחפות מחדש את קירות, שלא בנו במקום הנכון! תכנון!!!!!!טוב!!!!! זה מה שאתם צריכים, לא שיפוצניק עוברחוכם!

אני חייבת להגיד

שגם אצלי יש את מה שעשית בסקיצה של הקטסרופה וזה מעולם לא הווה בעיה. לא הבנתי למה זה קטסרופה. אף פעם לא היתה לי בעיה להכנס לשם למרות הכיור (אני לא גברת קטנה במיוחד), הכיור לא משפריץ לכל הכיוונים וזה לא מפריע שהדלת נפתחת פנימה. זה בסך הכל חדר שירותים ולא מטבח או חדר שינה, למה צריך את זה יותר גדול?

מלי ש מ

New member
מה עושים עם השטח שנוצר

מחוץ לחדר השירותים מאחורי הכיור? אם הייתי עושה את חדר השירותים שלי לפי התוכנית הזאת הייתה נוצרת שם נישה עמוקה מאוד. על מנת שהכיור לא יבלוט וגם מפני שלא רציתי לוותר על ארונית בחדר השרותים יצרנו נישה. הנישה הזו בולטת בצד השני ויצרה לנו נישה חדשה. למזלנו הגודל הוא כזה שאפשר להכניס לשם יחידה דקורטיבית. אבל לפי המימדים שאווה מציעה, אפשר היה להכניס שם ארון בגדים שלם. לא תמיד המצב האופטימלי ניתן ליישום בשטח. לגבי עניין הריחות. יש חלונות, מטהרי אויר ואם ממש מתעקשים אפשר לשים וונטה שתוציא את הריחות החוצה.

לא רציתי להרחיב את הנושא, כרגע,

אבל, כמובן, יש המשך ליחידה הזאת, ואפשר לשכלל עוד יותר. בנישה של הכיור אין מקום לארון ממש, תבדקי את המידות, שרשמתי. אלו הייה לי זמן, הייתי מכינה סידרה על הנושא, אבל אני בעבודה קשה, הרבה בשטח בניה, בחום הזה...

למעלה