סערה בכוס מים
לקחת יותר מידי ללב פתגם תמים. מטרתי לא הייתה לפגוע בך או בגולש אחר שקנה מוצר מסויים אלא להביע עמדה. אם אכן נפגעת מדבריי אבקש את סליחתך. את מה שאני מכיר ואני יודע אני אומר לך מהיכרות עם יותר מבעל עסק אחד בתחום, עדיין השקל שלך נמצא בכיס שלך והשקל שלי נמצא בכיס שלי, כל אחד יקנה בו מה שהוא רוצה. לגבי מתן מידע שגוי....כמו שכבר הצעתי, אתם מוזמנים לנסות, אני ניסיתי, בינתיים מלבד התמרמרות אף אחד לא הציג עובדות בכדי להוכיח לי שאני טועה. מה גם שהפורום איננו פורום מקצועי והיעוץ הניתן בו צריך להלקח בערבון מוגבל כמו כל מידע אחר שתקבלי במרבית הפורומים במערכת הפורומים של תפוז, אני לא איש מקצוע והפורום עדיין לא מסומן כפורום מומחה. לגבי תורת ניהול העסקים.... אותו בעל עסק שייבא את האריח הזה, בכדי להרוויח ולאפשר לעצמו טווח מיקוח סימן מחיר מדף של 530 ש"ח למ"ר.... עם מחיר מדף כזה אפשר לספור על אצבעות כף יד אחת את כמות הרוכשים מידי שנה. לי עלה להביא את האריח יותר זול ממה שעלה לו להביא את האריח וישארו הסיבות שמורות עימי (ולא, לא הברחתי אריחים במזוודה). כאשר בעל עסק צריך להביא מוצר, למכור אותו בכמות מסויימת ולהרוויח עליו ולכסות את הוצאותיו השוטפות האריח הזה לא משתלם לו ביבוא אם הוא מוכר 500 מ"ר בשנה בגלל המחיר המטורף. עדיף לו לייבא 5000 מ"ר מאריח אחר זול יותר, למכור את כל ה5000 מ"ר בחודש ולהביא שוב. הוא מגלגל את הכסף 12 פעמים בשנה ומרוויח הרבה יותר. זה כמו לייבא מכוניות של פורשה ולצפות למכור אותן בקצב שנמכרות מכוניות מתוצרת מאזדה. לגבי הכסף, מאיפה יצא או לא יצא....הכסף של ההורים שלי יקר לי בדיוק כמו שהוא יקר להם, אגב, את בחירת המוצרים לא אני עשיתי, בשום מקרה, לא בריצופים, לא בחיפויים, לא במטבח ולא במדרגות אלא אלו שמחזיקים את השקל בכיסם. אני דאגתי שהחומרים שהם קנו בסופו של דבר יהפכו לבית.