אריך פון דניקן

ALostWanderer

New member
אריך פון דניקן

כפי שידוע לי, רק ארבעה ספרים של אריך פון דניקן תורגמו לעברית והוצאו לאור על ידי "הוצאת צ'ריקובר". אני מחפש ספרים נוספים שלו, ותהיתי אם אתם יודעים מקור בארץ ממנו אפשר לקנות את הספרים, או אם לכם יש, והינכם מוכנים להשאיל/להחליף. אריך פון דניקן הוא חוקר שכתב על תיאוריה שלו, בה האלים שקדמונינו העריצו הם בעצם אסטרונאוטים מהחלל החיצון. ולא, ספר זה לא יימצא במאגרי מדע בדיוני ופנטזיה, למרות מספר חנויות בורות שיסווגו את ספריו ככאלה.

kkarinn

New member
../images/Emo153.gif ספרים שלו ניתן למתו ב../images/Emo153.gif

הי, קראתי את אחד הספרים שלו, מרכבות האלים. תיאוריה מאוד מעניינת. בכל מקרה, מצאתי לך כמה שמעוניינים למכור ספרים שלו ב find a book. מצ"ב הקישור לחיפוש שעשיתי על שמו... אתה יכול פשוט לחפש באתרים של ספרים יד שנייה. בהצלחה וקריאה מהנה. http://www.findabook.co.il/main/byt_results.asp?free_text=%E3%F0%E9%F7%EF&category=writer_name&image.x=21&image.y=5

friend9

New member
צודק! זה לא מדע בדיוני.

כלומר, זה לא מדע בכלל, אלא בדיון בלבד.

amitais

New member
הוא באמת הורשע בבידוי ראיות

תבעו אותו בבית משפט. אבל זה שהוא בדה ראיות לא סותר את התיאוריה שלו. גם היום כשאני גדול יותר ושמעתי את הסיפורים הלא נעימים על האיש, אני די מחבב את התיאוריה.

kkarinn

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא שמעתי על זה, אתה מוכן לספר לי קצת?

למעלה