ארינאה 2

comicsgirl

New member
ארינאה 2

בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ארינאה 2! יש לי כמה הערות לדברים מסויימים: 1. הצביעה מאוד חשוכה, בקושי יש אור, ולמרות שזה נותן תחושה אפלה ומתאימה לעלילה, זה יותר מידי חשוך... 2. קראתי את החוברת פעמיים, בקריאה ראשונה הכל נראה לי מבולגן מידי והכל מתרחש במקום אחד ולוקח יותר מידי זמן, אבל בקריאה שנייה הכל פתאום היה נראה לי הגיוני יותר. למה? לא יודעת! 3. הדמויות מדהימות ומזכירות את עצמן כל הזמן! חוץ מאג´א-לן בעמוד הראשון. היא נראית שם בכלל כמו סת´... 4. יותר מידי סצנות מתרחשות במערה, אני חושבת שיכולתם להוריד קצת ולשים עוד קטע בחוץ. אבל כל זה דעה שלי! קחו הכל בקלילות ועל תפגעו. לא באתי לפגוע, באמת! אוהבת המון ותמיד, רעותי תותי.

chatenoire

New member
אכן בשעה טובה ומוצלחת

1. ההדפסה באמת יצאה קצת חשוכה יותר מהתצוגה אצלי על המסך. אני חושבת שזה לא נורא, היות והרוב בכל זאת מתרחש בתוך מערה...הן לא ידועות בתור מקומות מוארים במיוחד. 2. למה? גם אני לא יודעת! 3. תודה רבה. בעמוד הראשון כולם מופיעים רק בחלקם; אנשים לרוב נראים שונים כשמסתכלים רק על חלק אחד של הפנים שלהם. ...אבל כמו סת´?... לקחנו בקלילות, לא נפגענו, אבל כן תהינו: היו גם דברים שאהבת?

shnichsser

New member
קומיקס פנטזיה כשר למהדרין

הקומיקס ממש יפה בהתחלה כשראיתי את הכריכה עם המשלחת במערה חששתי שיהיה משהו ממש דומה כמו בשר הטבעות אך טעיתי היה בקומיקס מקוריות ומה שהיה ממש יפה זה השיחה בין אגאלן ולסנתיוס זה הראה כי בדמויות יש יותר מורכבות מאשר זה גמד! זה קוסם! זה בן אדם! זה עלף! וזה גמד! כול הכבוד אבל בעותק שאני קניתי יש כמה עמודים שהודפסו שוב ושוב באמצע.

chatenoire

New member
תודה לך

לא זכור לי שראיתי אותך כאן קודם, אז ברוך הבא. תודה על התגובה החיובית - זה מאוד חשוב לנו! בקשר לעותק שלך, עמך הסליחה. אנחנו באמת משתדלים לשמור על יחסים חיוביים עם בית הדפוס, אבל כנראה שטעויות הדפסה קורות. אולי ביום מן הימים העותק ה"דפוק" שלך יהיה שווה יותר מעותק רגיל...ובינתיים, התנחם בעבודה שאולי הוסיפו לך עמודים, אבל לפחות לא הורידו אף אחד.

Scum Bunny

New member
היי אביב!

כשיהיה לך זמן, השארתי כמה תגובות ורשמים באותו פתיל שפתחתי כשקיבלתי את החוברת (זה עם הציור של גודאר). לעיונך :)

chatenoire

New member
קראתי

הסכמתי עם כמה מהדברים, לקחתי אחרים בחשבון. בכל מקרה טוב לשמוע ביקורות שהן לא רק "הסיפור היה שטחי" ו"לדמויות אין עומק", אלא דברים טכניים יותר, שלרוב האנשים אין בהם מושג (אם כי מעטים מהם יסכימו להודות בכך, אם בכלל). בכל מקרה, רוב הדברים שהזכרת הולכים ומשתפרים, מן הסתם, אחרת לא היה טעם להוציא ארבע חוברות בסדרה. הציור של גודאר היה מדליק. הוא מוסר מבט מתעניין בנשק ורטינה קלה על הזלזול בגובה שלו (גמדים די גאים בזה שהם נמוכים, מסתבר). אה, ואיפה האישונים? גיליתי אצלך נטיה מוזרה להלבין עיניהן של כל הדמויות שלך...

Scum Bunny

New member
אה, כמובן

נדמה לי שהיתה זו ailag (או איבי... הזכרון שלי הוא כמו גבינה שוויצרית) שאמרה שהעיניים הם ראי לנפש, ולכן עיניים נטולות אישונים מעידות על חוסר נשמה. זה עובד כל עוד מדובר בבאני, אבל לצערי הסיבה האמיתי פחות מחמיאה ליצירתיות שלי- כשאני מצייר אישונים, הדמויות שלי נוטות לצאת פוזלות. יש לי בעיה בסימטריה, את מבינה. מה שכן, הבטחתי לצייר ציור מחווה מושקע יותר יותר לארינאה, ואני מתכוון לקיים (עם אישונים והכל). בקשר לארינאה- אין וויכוח שאתם משתפרים. וכיוון שזה ממש טוב עכשיו, אז כל שיפור הוא, אהה... ברח לי הסוף של המשפט. הכוונה ברורה. בכל מקרה, אני שמח שמצאת את ההערות שימושיות. וצפי ל-fanart רציני.

The Crusader

New member
יש לי הערה אחת..

עדיין לא רכשתי את החוברת.. אבל ראיתי באתר שלכם את הכריכה.. יש לי רק תיקון אחד.. האש שבלפיד... היא נראית קצת...קרטון...צבוע.. אש זה דבר כאילו חי וזורם...עם הרבה נתיבים והתפתלויות... ואין בה כמעט אם בכלל קוים ישרים.. קיצר האש לא נראית אש...אבל שטויות עניין של אימון...חוץ מזה הצביעה בכריכה מהממת!

ogmios

New member
ניסית פעם משקפי שמש?../images/Emo8.gif

גם נראה מגניב, גם חוסך את הצורך בלצייר אישונים סימטריים וגם לא גורם לציורים שלך להראות "חסרי נשמה". אדיוס, אוגמיוס מציע

The Crusader

New member
אממ...

קשה לי לדמיין את הגמד (ברח לי שמו) הולך עם שריון כבד וגרזן ענק..ושחוט אורקים...והכל עם משקפי השמש החדשים בית היוצר של אוקלי...

comicsgirl

New member
מממ

משקפי שמש? הארלי במקום סוס? מכונת ירייה במקום גרזן? נשמע אחלה! אולי תכירו לי אותו?

ogmios

New member
הכוונה הייתה לפאן-ארט של סקאם

אם הוא כבר מופיע עם וולקן, למה לא משקפי שמש?

comicsgirl

New member
מה כן אהבתי?

הכתיבה מדהימה! הדמויות מדהימות ואני נמסה!
בטח שאהבתי! הכל!

Bohemian kid

New member
לגבי העלילה...

זה כן *קצת* דומה לשרה"ט, משלחת שיוצאת בעקבות הקמע מורכבת מכל גזע ´טוב´ שקיים באדמות.... אבל הוא בכל מקרה דיי מקורי ויש רק קריצה קטנה לשרה"ט - אבל בעצם כל ספר פנטזיה בסטייל כזה הוא ככה (רומח הדרקון, מבוכים ודרקונים שרה"ט). ושוב את מציירת נפלא

Masenko

New member
הקומיקס הקצר בדף האחורי האחרון

השאיר לי חיוך על הפנים

chatenoire

New member
תודה רבה

כן, אני מסכימה. טולקין מכונה אבי הפנטזיה המודרנית, ויש לכך סיבה. ושוב תודה.

למעלה