ארינה היקרה...

moonkiss

New member
ארינה היקרה... ../images/Emo13.gif

כבר הייתי פה פעם, ובהיזדמנות אני גם אתקשר לקבוי פגישה... אבל בינתיים רציתי לשאול שאלה קטנה: האים השנה סוף- סוף תגיע האהבה??? בברכת שנה טובה ומתוקה. שנת שלום ואהבה, שנת כיף וחיוך, שנת שקט ושלווה... וגמר חתימה טובה!
ב-
MOONKISS

morrrr

New member
בוקר טוב

ארינה תמיד עונה . היא הכי מהירה ולא מאכזבת אף אחד. פשוט המחשב שלה תקוע היא תענה מידיית ברגע שהמחשב שלה יתוקן. הלו היא מלאך. יום נעים

ארינה

New member
טלי היקרה....

אני מאד מצטערת שלקח זמן עד שעניתי לך אך המחשב שלי קרס ועדיין לא תוקן ואני עונה ממחשב של חברה. לגבי שאלתך אם תהיה לך השנה אהבה יש לי גם תשובה: את מאד להוטה שתהיה לך השנה אהבה ומשפחה ועם כל הרצון לכך את גם מאד סגורה ולא נפתחת לאנשים. את ממש נמצאת באוויר ולא יודעת מה לעשות גם כאשר יש לך הצעה כלשהי. את התאכזבת רבות ולכן קשה לך גם להחליט אם את רוצה להיות עם מישהו באמת. אני רואה שיהיה לך קשר רק אם תעזרי לעצמך. בהצלחה רבה וגמר חתימה טובה ארינה

moonkiss

New member
יוווו.....כמה שאת צודקת.....!

נידהמתי ליקרוא שאת ממש ממש צודקת! אכן-כן אני בן אדם מאוד סגור... וליפעמים (באהבה ובחיים בכלל) אני רוצה משהו ועד שסוף סוף אני יכולה לקבל אותו, פיתאום אני מוצאת משהו קטן שמפריע לי ודוחה אותי ואז אני נסגרת..... אני מקווה שהשנה, כמו שאמרת, אני אעזור לעצמי.... תודה וגמר חתימה טובה! MOONKISS נ.ב אפשר להיתקשר אליך ליקבוע פגישה בסוכות?

ארינה

New member
היי חמודה

אני לא שמחה שאני צודקת כי את גורמת לעצמך סבל. אבל אני שמחה שאת מבינה שכך הדברים. תתקשרי אלי אפילו היום עד כניסת החג או מחר ביציאת החג ונקבע. בכל אופן אני עונה לטלפון גם בשבת. גמר חתימה טובה ארינה

למעלה