ארינה היקרה!

visitor

New member
ארינה היקרה! ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

שלום, מה שלומך? אני לא בטוחה אם את זוכרת, אבל בהודעה האחרונה שלי שאלתי אותך אם את רואה בשבילי לימודים בארץ או בחו"ל. רק רציתי להגיד שצדקת! התקבלתי לאוניברסיטה באוסטרליה. אבל זה לא כל מה שרציתי להגיד לך. העניין הוא,שחשבתי לעשות ביקור לישראל לכמה חודשים לפני תחילת הלימודים. אולם, זה לא כ"כ פשוט,ויש דברים שמפריעים בדרך. אני צריכה להגיע להחלטה בקשר לנסיעה בדחיפות. לכן, חשבתי להתייעץ איתך! האם את רואה אצלי נסיעה קרובה לישראל (חודש-חודשיים הקרובים)??? בתודה מראש, לנה

ארינה

New member
היי לנה

אני שמחה שהתקבלת לאוניברסיטה ושאת מתחילה ללמוד. לגבי הנסיעה לישראל אני כן רואה טיסה, או תוך 4 שבועות או תוך 4 חודשים. לא מדבר לי כעת על חודש חודשיים. אני רואה שאחד הגורמים לכך הם כסף וכנראה בן זוג, או בחור שאת בקשר איתו. בהצלחה ארינה

visitor

New member
היי ארינה!!! ../images/Emo65.gif

בקשר לכסף, אני לא ממש בטוחה....כסף הוא יותר הסיבה למה לא לנסוע. אין לי כרגע בן זוג בישראל. אבל הבחור שאני בקשר איתו, הוא כנראה אבא שלי שנשאר בישראל......
תודה על התשובה המהירה!!!!!!!!! לנה

ארינה

New member
כנראה לא הבנת אותי.....

הכוונה הייתה, שכסף הוא אחד הסיבות למה לא לטוס. ולגבי הגבר שראיתי, התכוונתי שיש מישהו באוסטרליה, לא בארץ.

visitor

New member
הממממ........../images/Emo12.gif

אני לא יודעת מי יכול להיות הגבר אליו את מתכוונת.......כי אני לא נמצאת בקשר עם שום בחור (באוסטרליה) ..... ויש לי עוד שאלה אחת. בביקורי בישראל אני מתכוונת למצוא עבודה, אולם חברותיי אומרות שהחיפושים יקחו המון זמן, וייתכן שיסתיימו ללא הצלחה. האם את רואה משהו בקשר לזה? תודה על עזרתך!
לנה

ארינה

New member
שלום לנה...

תזכירי לי מחר בבקשה כי בשבת אני לא פורסת קלפים. למרות שאני יכולה לומר לך שיש משהו בדברי חברותייך.

visitor

New member
שלום ארינה!ביקשת להזכיר......./images/Emo29.gif

שאלתי אותך בקשר לפוטנציאל שלי למצוא עבודה בישראל..... אם לא קשה לך, יש לי עוד שאלה. האם את יכולה להגיד לי, מה צפוי בתחום הרומנטי בתקופה הקרובה? תודה רבה! לנה

ארינה

New member
היי לנה

לא תמצאי עבודה כאן בזמן שתהיי פה. לגבי התחוםה רומנטי, תני לי פרק זמן ואני אגיד לך. ארינה

visitor

New member
לארינה!../images/Emo39.gif

תודה בקשר לתשובה על העבודה.... בקשר לתחום הרומנטי, פרק זמן שמעניין אותי הוא חודש-חודשיים הקרובים. בתודה,לנה.

ארינה

New member
תחום רומנטי

לצערי אני לא רואה שום דבר שיקרה מבחינת רומנטיקה בחודשיים הקרובים. רק בעוד חודשיים חודשיים וחצי יתחילו לזוז עניינים. שבת שלום ארינה

למעלה