ארינה היקרה

• פותח הנושא guto
  • פורסם בתאריך

guto

New member
ארינה היקרה

שוב אני, מודה לך על הכל. יש לי בבית קלפי טארוט שתחלתי להתעניין ולהבין מהו כל קלף אך קשה לי לעשות הקשרים ממש לעומק, כיצד אוכל להרחיב את אופקיי? בנוסף המצב כתוצאה מהתשובות שלך בטארוט מבלבל ואינני יודעת פעמים רבות כיצד לכוון את התנהגותי וריגשותיי- אודה לך עם תייעצי לי. ודבר אחרון, לא שאלתי מההתחלה אם יש בכלל התאמה בין תומר 17.11.77 ל-תמי 23.7.78 כן אני יודעת אנחנו יחד. אבל יש מעבר לאהבה.כבוד הערכה..האם יצא לך הרבה פעמים לחזות נכון ולהדהים בתחזיותייך? אינני מפקפקת חלילה, פשוט אינני יודעת כיצד לנהוג במידע. תודה על הכל תמי.

ארינה

New member
היי תמי

את הקשרים לעומק זה נעשה רק עם הרבה תרגול לפי הספר או פשוט לנסות לפי האינטואיציה. אני אישית לא ממליצה לשאול שאלות על עצמך בטארוט כי האנרגיות שלך משפיעות על הקלפים והן בעצם נותנות לך לשמוע את התשובות שאת רוצה ולפעמים לא את התשובה האמיתית. יש דברים שאני באמת יכולה לייעץ כאן אבל יש דברים שאני עושה בייעוץ אישי ופרטני שלא יאה לעשות כאן ברשת. קרה לי רק פעם אחת ש"טעיתי" בפריסה אבל התחושה שלי אמרה שהבנאדם שקראתי לו היה נחוש בדעתו להראות לי שאני טועה ופשוט בלבל אותי לחלוטין. פשוט אסור לך ללחוץ על עצמך ולקחת את הדברים לאט לאט. אני מציעה לך לקחת את הקלפים לטהר אותם ולהניח אותם בצד לשבוע מבלי לגעת בהם אפילו פעם אחת ואז לקחת אותם ולנסות שוב לפתוח ולראות את התשובות. נכון שזה די מבעס אבל הצמיחה של הטארוט היא תהליך ארוך ומייגע ולא מפסיקים אף פעם ללמוד בזה. אם קיימת התאמה בינך לבין תומר? קיימת תשוקה מאד גדולה וכן יש כבוד והערכה אבל ישנו גם בלבול מאד גדול בין הרגש להגיון הקשר שלכם מאד מורכב ומבולבל הוא מכיל יותר מדי מרכיבים שמסבכים את הקשר. חלק מהמרכיבים המסבכים הם דברים מהעבר של שניכם. בהצלחה רבה ארינה

למעלה