ארינה יקרה!

שושית*

New member
ארינה יקרה! ../images/Emo39.gif

שמי סימה שמעון נולדתי ב-20.12.57 שם בעלי אריה נולד ב-16.7.55 בן מזל סרטן ואני קשת..איך את רואה את הקשר בנינו..מרגישה ריקנות איומה..האם לשמר את הקשר או להפרד..מה לגבי מקום העבודה של שנינו..להמשיך או לעשות שינוי כלשהוא...בתודה מראש שושית*

ארינה

New member
סימה היקרה

שאלתי מה קורה בינך לבין בעלך והתשובה שקיבלתי היא כזו: היחסים באופן כללי הם טובים, אך למרות זאת יש גם מחשבות על פרידה, עזיבה או אפילו מקום מגורים חדש. את מחפשת כל הזמן שינויים ורוצה התחלות חדשות ובעלך מרגיש שהוא תקוע במקום והוא מרגיש ריקנות. אני לא רואה פרידה בינכם אלא שינוי לטובה שיביא לכם אושר.

שושית*

New member
שינוי... ../images/Emo39.gif

מה יכול כבר להיות שינוי? האם כל אחד יחיה את חייו? וזה גם מצב שמביא אושר לכל אחד..המטרה היא האושר יחד..האם החלפת מקום מגורים תעזור? האם החלטה לגבי שינוי מקום עבודה או עזיבתו תהווה שינוי? בעלי עובד מגיל צעיר מאד ונחשב לאחראי..לבוס הגדול..כל המשפחה פונה אליו בבקשות..האם נמאס לו? מה יהווה בשבילו שינוי? יש הרבה לבטים..האם ישנה תשובה?

ארינה

New member
סימה היקרה

נכון שאת מחפשת תשובות אבל האחריות שלי כאן היא מאד גדולה ואני לא רוצה לתת לך תשובות על רגל אחת מבלי לבדוק את הכל מכל הצדדים. במקרים כאלה אני ממליצה על ייעוץ אישי שבו תוכלי לשאול את כל השאלות שאת רוצה ולקבל תשובות לכל לבטייך.

שושית*

New member
תגידי מתי...

מבחינתי איל לי בעיה להיות איתך בקשר כדי שתוכלי לבדוק זאת לעומק...האם זה בסדר..איך ליצור איתך קשר?

למעלה