ארינה, לא.. לא..

חדשדשה

New member
(ברח לי..)

סלחי לי שאני מתערבת, אבל נראה לי קצת טעות להפסיק מהדיאטה הכללית, לעשות שבוע רצח כדי להוריד מה שעלה, ואז לחזור לדיאטה המסודרת. 1. זה יפגע בדיאטה המסודרת, ואחרי זה יהיה יותר קשה לרדת (חילוף חומרים וכאלה). 2. יש סיכוי גדול מאוד שאחרי שתרדי מהר ככה תחליטי להמשיך ככה כי יש תוצאות מהר יותר, ותמצאי את עצמך מושכת עוד קצת עם דיאטת רצח, עד השבירה הגדולה. אני מקווה מאוד מאוד שאני טועה, אבל מנסיוני, ככה זה תמיד עבד אצלי. אז אולי תחליטי שאת ממשיכה בדיאטה המסודרת עם 4 קילו נוספים. זה קצת אחורה, אבל לא נורא. יש יותר סיכוי להצלחה בעיניי. זה לא סוף העולם. 4 קילו כולה. בסיכום הסופי בסוף סוף הדיאטה, תראי שהסבלנות השתלמה. ובכל מקרה המון בהצלחה, יקירה..

ארינה

New member
נראה לך אני אמשיך עם זה????

חוץ מזה שזה מה שנתנו לי השבוע 3 ימים של פירות וירקות חופשי ו-4 ימים של פתית עם גבינה וסלט. אין מה לעשות יש גם שבוע שסובלים בו..... והמון תודה על הברכות.

עלק!!!!!!!!!!

אני מתה על פתית (אורז, כן?) :) עם גבינה (בולגרית, 3 אחוז שומן, ממש לא משמינה!!!) וקצת עגבניות עליה... אל תזלזלי!! זה לא שבוע של סבל, זה שבוע של הנאה!!! you can do it, girl!!! :) אוהבת, עדי

ארינה

New member
פתית ופת אורז עם גבינה 5% מותר לי

אבל זה רק 4 ימים לא יותר. הסבל הוא הירקות ופירות כי קשה לי לאכול פירות. תודה עדי אוהבת אותך ארינה

ארינה

New member
בגלל ההסטוריה של הניתוחי קיבה שלי

הקיבה שלי עדיין מצולקת למרות שהוצאתי את הטבעת וקשה לי לאכול פירות וירקות בגלל זה. אפילו אם אני לועסת את זה היטב זה מאד קשה לי. גם אני אוהבת אותך ארינה

אלמי

New member
ניתוח קיבה

היי ארינה אני חושבת שכבר התכתבנו בעבר על שמירת המשקל אני מכירה אנשים רבים אשר עברו ניתוח קיצור קיבה - ולמרות שהיה להם קשה לאכול חזרו מהר למשקלם הקודם. עשית צעד גדול - עכשיו תשלימי לגופך את הויטמינים והמינרלים החסרים אחרי הדיאטה, הם גם ירפאו לך את הפצע בקיבה - וגם יחליפו את הפירות והירקות. למרות שהרבה אנשים חושבים שזה שטויות - יש המון אנשים שניסו ומאושרים מאוד. תמיד אפשר לפחות לנסות.- תאמיני לי שאני בטוחה במה שאני כותבת - אסתי

ארינה

New member
תודה אסתי אך השבוע הזה של הדיאטה

נגמר מזמן והסתדרתי. פטוש פחדתי כי בעבר לא יכולתי לאכול אותם. תודה על הדאגה בכל אופן שלך ארינה

למעלה