ארינה, פריסה

ויוה

New member
ארינה, פריסה ../images/Emo101.gif

שלום לך, חדשה בפורום.בשאלה שפתחתי ביקשתי בעיקר ייעוץ. מקוה שאת משתמשת בקלטית. אז זו הפריסה: 1. מלכת החרבות 2. 5 מטות 3. 3 גביעים 4. האוהבים 5. 3 חרבות 6. המגדל 7. שמש 8. צדק 9. אס המטות 10. מלכת הגביעים(פה ביקשתי חילוץ/הבהרה ונמשך הקוסם) דרך אגב, אני מאזניים והוא תאומים כיצד את רואה פריסה זו? בתודה

ארינה

New member
היי ויוה

אז ככה, לפני שאני אומר לך מה אני רואה בפריסה זו אני רוצה לומר לך שלא ממש כדאי לפתוח לעצמך כי האנרגיות שלך משפיעות על הקלפים וייתכן ותקבלי תשובה שגויה. אני מבינה שהפריסה נעשתה בהקשר זוגי, אני בד"כ כשמדובר על זוג עושה את פריסת הצלב הכפול או קלטית עם 2 קלפים מייצגים. אך היות ואת פרסת את הקלטית אני משערת לעצמי על עצמך אני אפרש לך את הקלפים. מה שקורה בינכם כרגע זה מעין רומן מוזר כזה שלא ברור בכלל ויש לכם די הרבה מאבקים. בעבר הייתם מאד מאושרים וחגגתם המון אם זה יחד ואם זה כל אחד לחוד. כרגע יש לכם מערכת זוגית די טובה כי קלף האוהבים אומר בעצם הכל אך בעתיד צפויה בגידה שבה יכנס מישהו בקשר שלכם, לא רואה כרגע מי יוסיף את הצלע השלישית ותהיה אכזבה גדולה מאד וכאב לב. תהיה סערת רגשות ואולי אפילו פרידה. את מרגישה אליו המון אהבה אך קשה לך גם להביע אותה. מסביב לא ממש אוהבים את הקשר בינכם ודי מנסים להסביר לכם שאתם לא כל כך מתאימים אחד לשני. את מאד מפחדת לעשות צעדים חדשים בקשר וכרגע הקשר שלכם מבוסס על תאווה גדולה ויותר תשוקה מאשר אהבה. לגבי קלף החילוץ הוא אומר שאם תתחילי לשנות גישה ותקחי יוזמה (לפי אס המטות שמראה על כיוון חדש שאת מפחדת לקחת) יהיה לכם טוב ותהיו מאושרים. מקווה שעזרתי לך שבת שלום ארינה

ויוה

New member
תודה ארינה אני...

מסכימה איתך לגבי הפתיחה לעצמי, לא התאפקתי וגם בכללי ראית נכון מאוד, אבל,קלפים מס´ 1 ו-2 אני משתמשת כייעוץ והם אומרים לי, לדעתי, ללכת על החריג והלא מקובל ולוותר על מאבקים, מעודדים להמשיך את הקשר וכאן הקונפליט שלי. יתכן שישנה צלע שלישית כי הגבר מחו"ל,(הכירו לי אותו) אבל איפה הרמז? אין בפריסה קלף שרומז זאת, האם 3 חרבות אומר לך כאב לב עקב צלע שלישית? מעניין.בכל מקרה במידה וכך, תודה שהבאת לי זאת למודעות.

ארינה

New member
3 חרבות

לדעתי עצם העובדה שאת צריכה להתלבט בין שני גברים יכול להסב לך כאב לב ולא מעבר לזה. אני לא חושבת שמדובר במשהו יותר קשה מזה.. בכל אופן שמחתי לעזור. שבוע טוב ארינה

למעלה