ארינה שלום!

mariana

New member
ארינה שלום! ../images/Emo98.gif

שלום לך! רציתי בבקשה לשאול בקשר לזוגיות כמו שאמרת לי לפני כחודש שאני אצא עם הבחור ששאלתי בקשר אליו. רציתי לדעת האם הקשר הזוגי שלנו יחזיק מעמד להרבה זמן או שזה קשר אבוד קוראים לי מרין ות.ל 21.04.82 והבחור הוא קוראים לו חי ות.ל 04.06.79 מכיוון והיו לי בחיים הרבה אכזבות ואני מפחדת לקחת סיכון. האם לקחת סיכון איתו ולהמשיך איתו? תודה רבה לך את באמת מלאך ושיהיה לך גמר חתימה טובה

ארינה

New member
יקירה......

לגבי השלך שלך ושל חי הוא לא קשר יציב וטוב. מרוב שאת פגועה את מפחדת גם להיפתח אליו ואת דוחה אותו והוא מרגיש מאד בודד ולבד ולכן הקשר צפוי לכשלון וכאב לב. בהנחה שתצליחי להפתח אליו יהיה הרבה יותר טוב אך הכל תלוי בך. הצלחה ארינה

mariana

New member
מכיוון ש...

אני באמת מאוד פגועה בימים הללו מכיוון שנפרדתי ממישהו שיצאתי איתו כשנה וחצי וכואב לי האם את רואה סיכוי שאולי אני וחברי לשעבר נחזור להיות ביחד? כי אני חושבת שאולי יש סיכוי ואם לא אז אנא הסירי את החשש הזה מליבי כי אם אין סיכוי אני אשקיע בזוגיות שלי עם חי קוראים לו אריאל ות.ל שלו הוא 16.06.1982 אני מודה לך מקרב לב את באמת נשמה טובה נ.ב גמר חתימה טובה שתיהיה לך וצום קל(אם את צמה)

ארינה

New member
סיכויים...

לגבי הקשר שלך עם אריאל, אני רואה שבאמת קיים סיכוי שתחזרו להיות יחד ואז הקשר שלכם יהיה ממש טוב ויהיה כמובן טוב בשבילך. מה שכן אם תחזרו להיות יחד זה יהיה לאחר התלבטויות רבות ודיונים רבים על הקשר שלכם שהיה ומה שיהיה איתו בעתיד. יהיה לכם מאד קשה לקום ולהמשיך הלאה אך לאט לאט זה ילך ותהיה בניכם המון תשוקה. בהצלחה ארינה

למעלה