ארינה שלום

חופשי

New member
ארינה שלום

נולדתי ב4.10 שמי שושנה אני עוברת כבר הרבה זמן דברים רבים . האם תוכלי לאמר לי משנו על העתיד או ההוה אודה לך מאוד

ארינה

New member
שלום לך

אני יכולה לענות על שאלות ספציפיות אני לא עושה כאן פריסות כלליות על עבר, הווה עתיד אני שואלת שאלות מדוייקות ומקבלת עליהן תשובות. אם יש לך שאלה מדוייקת בבקשה. ארינה

חופשי

New member
ארינה שלום

שתי שאלות מציקות לי המצב הכלכלי שלי מה יהיה בהמשך? מצב בריאותו של בעלי שנולד ב17.6. אודה לך מאוד

ארינה

New member
מצב כלכלי

צפוי להיות מאד קשה. ולגבי הבריאות של בעלך תני לי את שמו ואני אבדוק.

ארינה

New member
טפו, טפו, טפו כעת הכל בסדר

אבל להיות עם היד על הדופק. לחץ דם, כולסטרול, וכו´.

חופשי

New member
ארינה תודה

לצערי כרגע הוא ממש לא בריא מקוה שמה שראית מנבא את העתיד תודה

ארינה

New member
כמו שאמרתי להיות עם היד על הדופק.

הוא במצב של עליות וירידות. וכעת המצב קצת יותר טוב משהיה.

morrr

New member
ארינה

זה לא ניראה לךמוזר שהוא לא עונה . סך הכל שאלתי אותו שאלה בסיסית מה אתה רוצה שאכין לך לאכול. סידרתי שאני ואתה נהיה לבד ובני ישן אצל חבר. מתי בערך אתה חושב שתתפנה. זה תקשורת מינמלית את לא חושבת עייפתי

ארינה

New member
אני בטוחה

אבל מה אמרתי לך אתמול? הוא יאחר... בתשובות שלו, בשעה שהוא יגיע. נכון שאת חושבת שקל לי להגיד אבל תהיי סבלנית כי בסוף זה ישתלם לך. חוץ מזה אמא שלי אמרה שאת ממש ממש חמודה, אז הנה משהו שיעשה לך קצת נחת על הלב.. שיהיה לך יום מקסים ללא כל דאגות. אוהבת ארינה

morrr

New member
נשיקה

כנראה לא הקשבתי כשאמרת שהוא יאחר חשבתי עלתזמוני זמן כשהוא יגיע אלי הביתה לא חשבתי על תשובה של איחור של שליחת אימייל מה לעשות שוב פתחת את עיני מלאך קטן וחמוד את המלאך שלי אפרופו גיל צדקת לפעמים יש את זה לאנשים צעירם מה שאיין ליותר מבוגרים ראיה שונה שמאירה אותנו נשיקה גם לאמא שלך ושלא תרוץ כל כך חם לה

למעלה