ארינה

morrr

New member
ארינה

יש לך לב זהב והמון נתינה לכן באמת חבל לבזבז אינרגיה על חצופיים. אני חדשה פו אבל אומר ואמר שפורום הזה ממש מקבלים תשובות כל הזמן בצורה מאד נעימה.לפחות לי.גם השפה וגם הגישה שלך נותנת לי המון אינרגיה חיובית ושמחה גם אם התשובות יכולות לא להיות נעימות לי . נתינה זה המתנה הגדולה שלנו כבני אדם יש. ולך יש המון תודה לך.

ארינה

New member
מור היקרה

כן יירבו כמוך שיבינו שמה שאני עושה פה זה רק לנסות לעזור. אני עושה את הכל בהתנדבות וע"ח זמני הפרטי והחופשי. אנשים שהם במצוקה לא ממש מבינים שהאדם שבא לעזור להם יש לו גם חיים משל עצמו עם בעיות משל עצמו. ולא תמיד אני יכולה לענות בטווח של 3-4 שעות ולפעמים זה לוקח לי גם יום או במקרים חריגים מאד יומיים. בכל אופן אני שמחה שישנם כאלה שכן מעריכים את עבודתי כאן וכן מבינים אם הדבר לא מתאפשר באותו רגע. שתהיה לך שבת שלום ומבורכת עם המון שקט, שלווה ואהבה ארינה

morrr

New member
ארינה מלאת הנתינה

אבא שלי תמיד אומר ;מי שרע לו עושה גם רע לאחרים תמיד היה אומר זאת מי שהיתיי קטנה. בגלל זה אני כל כך נזהרת שרע לי להתכנס בתוכי כדי לא לפגוע במשהו אחר כי שרע זה הדרך הקלה ביותר לזרוק הכל החוצה לעבר אנשיים אחרים. אוף מתי יהיה טוב כבר ? מתי האנשיים יהיה להם יותר טוב. כי בגדול כל עם ישראל כגרע רע לו מאד אבטלה פיגעויים וחם חם מאד שיהיה באמת שבת שלום

morrr

New member
שבת ורע לי

סתם כותבת לך היום את בטח נחה אבל כל כך רע לי אני כל כך סובלת עצוב לי שזה יגמר כבר

ארינה

New member
אני כל כך מבינה אותך

מהבוקר אני לא מפסיקה לבכות ואני לא ממש יודעת למה..... רע לי..... חרא לי..... ומגעיל לי..... אין לי מושג מה קרה, אבל פשוט רע לי.

morrr

New member
ארינה

את לא לבד אני איתך חבל שאני לא יכולה לעזור לך איין לי שום אינרגיות כל היום שוכבת לבדי ורע לי זה יעבור עוד אני נמצאת בפורום נמורולוגיה והיא לא מבינה אצלה הכל רק מספירם .ועוד יותר עשתה לי רע אפשר לענות ואפשר לענות והיא דוופקא מאד נחמדה ולבבית אבל לא היה לה מספיק נתוניים כדי לשפוט כך אני חושבת אוף שיהיה לך טוב חמודה

ארינה

New member
זה מה שנקרא ימים שכאלה....

יעבור לנו בסוף... שבוע טוב ארינה

morrr

New member
שבוע טוב טב טוב

שבוע טוב ומוברך שזה חודשים זה כבר לא ימים זה קשה את נחמדה מאד ושיהיה גם לך רק ימים טובים בעזרת האל וכל השאר

למעלה