ארינה

TinyT

New member
ארינה

שאלה לי אליך.. בתקופה האחונה שנמשכת כבר מעל לשנה אני בתהליכים של למידה והתפתחות (כך לפחות נדמה לי), התהליך מלווה בהמון בלבול וכאב ולקראת יום הולדתי שהיה בחודש זה קיבלתי מתנה קלפים + ספר מסוג THOTH , עכשיו נאמר לידידתי שהעניקה לי אותם שאלו קלפים "כבדים" , אך תו לא, אני באפן אישי לא הבנתי אותם בכלל הם כבבואת רוחי מבלבלים ומבולבלים, יש בחפיסה 80 קלפים באופן שעדיין לא הבנתי, והספר עצמו בכלל לא מתייחס לפתיחות רגילו כמו בריידר למשל או בזן אלא בצורה פסיכולוגית-רוחניתמנטלית-מודעותית...משהו משהו... ידידתי טענה שאם הם כבדים לי ואינני מבינה בהם כלום אז לעזוב אותם בצד עד היום המתאים.. אני דווקא חושבת שהם רק יכולים לעזור לי ודרכם אולי אני יכולה להתפתח ולהמשיך הלאה... אם את יודעת או יכולה לתת עצה או כל דבר אחר... אשמח עד בלי די. תודה רבה א. שנה טובה

uri_raz

New member
תלמדי בזמן ובקצב שלך, בלי להתרגש יו

חבילת Thoth הינה אכן חבילה לא פשוטה ללימוד, ומעטים הספרים שמלמדים אותה באופן בהיר. איזה ספר קיבלת עם החבילה ? יש ספר אחד בעברית מאת אריאן אנג´לס. ייתרונו בהיותו נגיש למי שאינו קורא אנגלית שוטפת אך חסרונו בהיותו ספר לא קל – אני מניח שזה הספר שיש לך. הספר של קראולי The Book of Thoth באנגלית הינו ספר קשה מאוד לקריאה, הן מבחינת השפה והן מבחינת הידע המוקדם הדרוש (כמו קבלה וגיאומנטיקה). אם תרצי המלצות על ספרים טובים באנגלית על החבילה, אשמח להמליץ לך על ספרים מספרייתי – אם את גרה באיזור חיפה או נתניה אוכל להראות לך את הספרים לפני שתחליטי אם את רוצה לקנות אותם או לא. [פשוט אי אפשר למצוא אותם בחנויות – תצטרכי להזמין במיוחד מחנות בארץ או דרך האינטרנט] אני לומד את החבילה לאט לאט, בעיקר דרך לימוד הרקע להתפתחותה – זו דוגמא ליצירת אומנות שלמרות היותה מקורית ומהפכנית יש בה השפעות רבות של התרבות בה התפתחה. תוכלי לראות חלק מזה בדף ווב שאני כותב – מצ"ב לינק. אני מציע לך ללמוד את החבילה בזמן ובמקום המתאימים לך בלי להתרגש יותר מדי.

ארינה

New member
למידה וצמיחה רוחנית.

קודם כל אני מציעה לך לא להלחץ ממה שנאמר לך כי לכל אחד יש את קצב הלימוד וההתפתחות הרוחנית שלו ואין נורמה לכך. אם וכאשר את מרגישה שהקלפים כבדים עלייך את יכולה קודם כל להניחם בצד עד אשר תרגישי קצת יותר מחוזקת ובאותו זמן לבחור בחבילה יותר קלה ופשוטה. דבר נוסף את לא חייבת להשתמש בספר אלא פשוט לקחת את חפיסת הקלפים ולנסות לראות מה את רואה בה ומה את מבינה בה. לא חייב להיות מה שמפורש בספר דומה למה שאת מרגישה בקלפים. כאשר אני פורסת את הקלפים אני לא משתמשת בהם כדי לקבל תשובות כי אני מקבלת את כל התשובות בתיקשור ולפעמים מי שמגיע אליי ומתמצא בקלפים לא מבין איך מסדרת הקלפים שמופיעים לי אני נותנת תשובה אחרת ולא כצפוי והסיבה לכך היא שאני מקבלת מהקלפים מסרים נוספים מעבר למקובלים. לכן קחי את החפיסה ומחברת ורשמי את כל התחושות החיוביות והשליליות שאת מקבלת מכל קלף וקלף. כאשר תסיימי לעשות זאת תקחי את הספר תקראי אותו ותראי אם תחושותייך מהקלפים הם דומות לפירושים היבשים. כך לאט לאט תוכלי ללמוד את הקלפים לעומק ולהקשיב לתחושותייך. קחי בחשבון שזהו תהליך ארוך ובכל יום את לומדת משהו חדש. אלא הם לימודים שלעולם לא מסתיימים ותמיד את יכולה להעשיר את הידע שלך בעוד ועוד חפיסות ובעוד ועוד נושאים. המון הצלחה אור ואהבה
ארינה

למעלה