ארינה

star*dust

New member
ארינה

כתבתי לך הודעה מה-16 לחודש, מאז עברו 10 ימים ועדיין לא ענית לי! זה משהו נגדי?

ברק_מ

New member
כנראה לא שמת לב...

ארינה לא עונה לאף אחד כי המחשב שלה מקולקל... מתי שהיא תתקן אותו היא תענה ל-כולם!!! גמר חתימה טובה, ברק.

star*dust

New member
כן, שמתי ../images/Emo23.gif אבל...

כבר עברו עשרה ימים מאז, והיא ענתה לכולם חוץ ממני! גמא חתימה טובה

ארינה

New member
אני מאד מצטערת

אך לא שמתי לב להודעה. מבטיחה שכאשר יצא החג אני נותנת לך תשובה. אתמול בלילה סיימו לסדר לי את המחשב. אני מאד מצטערת ארינה

star*dust

New member
סלחתי.... ../images/Emo63.gif

אם שכחת את השאלה, תגידי לי ואני אזכיר לך!

star*dust

New member
השאלה היתה... ../images/Emo68.gif

מה קורה איתי מבחינה רגשית, מבחינת זוגיות, כי אני נמצאת בתקופה קשה מבחינה זו. תודה, איילת 16/2/80

ארינה

New member
תקופות בחיים

איילת היקרה, את נמצאת כעת בתקופה מאד קשה בחייך לא רק כפי שאמרת. חייך סובבים סביב מאבקים עם כולם ועל הכל. את מרגישה מאד בודדה ודברים לא ברורים כפי שהיית רוצה שיהיו. מבחינה רגשית אני רואה שאת מחפשת ייעוץ והכוונה אך את לא מוצאת אותם ומבחינה זוגית את מאד בודדה כעת ומחפשת את האור בקצה המנהרה ולא רואה אותו. הכל כעת עומד במקום ואין שום התקדמות, אך למרות זאת אני כן רואה איזושהי מערכת זוגית שצפויה להגיע שתקדם אותך קצת קדימה בתוך המנהרה האפלה הזו שאת הולכת בה. למרות זאת את תהיי מאד חשדנית ובררנית לגבי כוונותיו של אותו בחור ולא תוכלי לקיים מערכת שקטה. אני מציעה לך כקודם כל להירגע ולתת לזמן לעשות את שלו כי הכל יגיע על מקומו בשלום. אנחנו בתקופה שצריך הרבה סבלנות. בהצלחה רבה ארינה

star*dust

New member
תודה רבה, ארינה ../images/Emo24.gif

עודדת אותי קצת, ממש צדקת בכל מה שאמרת!!! מתי את צופה את מערכת היחסים הזו? האם זו יכולה להיות מערכת יחסים עם מישהו מהעבר?? תודה, איילת

ארינה

New member
איילת היקרה

תזכירי לי שוב מחר בבקשה כי אני קצת עייפה ואני לא רוצה לתת לך תשובה שגויה. לילה טוב ארינה

ארינה

New member
מערכת יחסים

לומר לך את האמת, אם זה יהיה מישהו מהעבר את תפגעי ממנו מאד. אז לדעתי לא כדאי....

star*dust

New member
תודה רבה, ארינה ../images/Emo24.gif

עודדת אותי קצת, ממש צדקת בכל מה שאמרת!!! מתי את צופה את מערכת היחסים הזו? האם זו יכולה להיות מערכת יחסים עם מישהו מהעבר?? תודה, איילת

למעלה