אריק אנשיין ושלום חנוך-שבלול

אריק אנשיין ושלום חנוך-שבלול../images/Emo220.gif

אלבום השבוע שלום,אריק אנשטיין ושלום חנוך-שבלול (1970) לשמוע און ליין
Artist: Shalom Hanoch & Arik Einstein Title Of Album: Shablul Year Of Release: 1970 Label: Phonokol Records Genre: Israeli rock Quality: mp3 Bitrate: 214 Total Time: 53 min Total Size: 82 mb Tracklist: ---------- 01. Ma Ata Ose She-Ata Kam Ba-Boker 3:37 02. Avshalom 4:07 03. Layla Shel Kochavim 3:34 04. Kach Lecha Isha 3:59 05. Shablul 2:46 06. Al Tevatri Alav 4:09 07. Ani Shar 3:37 08. Lama Li Lakachat La-Lev 4:56 09. Ma Sheyoter Amok Yoter Kachol 2:47 10. Tov Li 2:47 11. Shonot 3:52 12. Habalada Al Yo'el Moshe Salomon 3:34 13. Time After Time 3:37 14. Oh My 2:48 15. Shout 2:51 סופ''ש נעים תהנו מהדיסק.

אהבה ו-../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ידיד יקר

איזה אלבום מדהים הוא זה מה שלומך כמה שהתגעגעתי אני אצלי רגיל , צריך לבדוק לך מה מצב האינטרנט נכון? מסר ממך אפשרי ...

היי ליאורי../images/Emo24.gif

כרגיל לא נרדם...אז הנה סיפור שאני במקרה מזדהה איתו... הכבש השישה עשר (יהונתן גפן) כשאני לא מצליח להרדם ומחשבות יוצאות ונכנסות אני יושב על המיטה שלי וסופר כבשים ולפעמים גם כבשות. העדר עובר מעל לראשי ונעלם לי מאחורי הגב וכל כבש שעובר דומה בדיוק לכבש שעבר פה לפניו. כבש ראשון וכבש שני, כבש שלישי ורביעי, כדורים של צמר, כולם דומים. עוברים כבש שמיני וכבש תשיעי. אך שמגיע הכבש השישה עשר, אני יודע שהוא יעצור ויסתובב לי בחדר, ואני מבין שהכבש הזה יישאר ואין לו עניין להמשיך עם העדר. אני לוחש לו: "נו כבש, תזוז! תן פעם לספור את כולם!" אבל הוא לא זז.והכבש השישה עשר הוא, בדרך כלל, הכבש שאיתו אני נרדם.

אהבה ונשיקות חבר יקר שלי זה מקסים

גם אני אוהבת את זה מאד תקשיב איזה יופי איזה כף זה כמה יפה מצאתי לך תהנה

אני מאד מאד שמחה ,אהבה

ידעתי שזה ישמח אותך
והשיר אחרי הדיקלום ואני אוהבת את קולו של יונתן גפן זה עושה לי טוב וכל כך יפה השיר ליל מנוחה וחלום איך שמגיע היום בסוף כל לילה צרצר מצרצר צרצורו ושר לילה טוב כמה יפה אותי זה ממש אבל ממש מרגש

קווא קווא ,קווא קווא אהבה ו../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

עשית לי לחייך כמה חמודי זה הצפרדעון

ליאורי ...../images/Emo12.gif

את משקיעה יותר מידי בצפיה בחלונות ראווה,מה יכול להיות כבר בקניון הזה . נו ...הערב חצית מולי ולא אמרת שלום.נו בבה''ח...אי....ב. או שמו החדש ...סוראסקי.

אתה רציני???????

אז למה לא נתת לי חיבוק??? קניון ויצמן ויש שם ארומה ולמה למה לא חיבקת?

jozefin3

New member
../images/Emo25.gifלילה טוב נשיקות../images/Emo29.gifתודה על שאתה

מנעים את האוירה במוזיקה טובה

שבוע טוב גם לך אוהבת../images/Emo140.gif

פרפרים מכל מיני צבעים,חגים...חגים עד שמתישבים על מי?על...אוהבת. סימן שאת מאוהבת...חחח.

וואלה... איך ידעת...

וגם נשפך לי מלאן מלח על הסלט... אומרים שזה ממש סימן שאני מאוהבת... השאלה במי

טאKילה

New member
הים פתוח

גם בחורף:) הטיילת כאן מדהימה. חוצמיזה התחלתי לעבוד והזמן התקצר לי ממילא.

למעלה