אריק בריידן ב"יצפאן"

shambi

New member
אריק בריידן ב"יצפאן"

ראיתי שאפשר להוריד את הקטע הזה אבל אני לא מצליחה.. גם אין לי כבלים כך שאין סיכוי שאני יראה את זה בטלויזיה ואני ממש, אבל ממש מתה לראות אותו אצל יצפאן.. HELP

אממ

קודם כל לא הייתי אומר שאני הבנאדם המתאים לעזור לך בעניין הזה (
) גם אני לא יכולתי לראות את הוידאו - היתה לי מהדורה ישנה של ווינדוז 98 ולא היתה אפשרות להתקין את המדיה פלייר. עכשיו, לעומת זאת, יש לי XP וסופסוף ראיתי את הראיון (גם) על המחשב. זה ראיון מעולה חבל"ז, יהיה נורא חבל אם לא תצליחי לראות אותו.

shambi

New member
מה??../images/Emo4.gif

לא תיהיה לי בעיה להוריד את זה, הבעיה שאני לא יודעת מאיפה ראיתי שיש קישור בראש הדף אבל בלחיצה עליו אני מגיעה לשומקום................... וזה שאתה אומר לי שזה ראיון מעולה חבל"ז ושיהיה חבל אם אני לא יצליח לראות אותו ממש לא עוזר לי

Dawn12

New member
הקישורים תוקנו

והם מופיעים בטאג ליינז באדיבותו של רונן כמובן. Enjoy!

רונני2001

New member
הסבר "איך להוריד"

יצפאן - לחיצה ימנית ואז "Save Target As" (או "שמירת היעד בשם") גיא פינס - לחיצה ימנית ואז "Save Target As" (או "שמירת היעד בשם") מקווה שתהני!

Lopezit

New member
וואיייייייייייייייייייייייייייייייי

איזה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הבאתי את כל המשפחה שלי לחדר וכמעט השתנו במכנסיים!

dviridit

New member
איזה מצחיקושווה כל רגע. צחוקים

במיוחד עם אלי יצפאן אך שאריק ביקש ממנו חיקויים. האמת שעם אלי יצפאן עי מזה קשה לנהל ראיון רציני. קורעעעעעע עידית

dviridit

New member
אגב אני חדשה פה. פרטים על איך

נכנסתי ובתור מה בהמשך הדף, באמצע הויכוח הסוער שהיה כאן סביב השאלה: מי יותר חתיך בילי או ראול? תשובתי היא ששניהם. עידית

למעלה