אריק בריידן - ויקטור

אריק בריידן - ויקטור

מגיע לישראל בחודש הבא, לפי העדכון של גיא פינס. מתרגשים

והוא אפילו

צפוי להיפגש עם אריאל שרון. איזה כבוד גדול.
אני כבר רואה אותו מתחקר אותו לגבי הנושאים הבוערים! (ואני מתכוון כמובן לשרון על צח"מ
)

blair manning

New member
הוא יכול להביא גם את פיטר? ../images/Emo4.gif../images/Emo47.gif

לא כ"כ מזיז לי שהוא בא לארץ, אבל בכל זאת זה נחמד...

אור2221

New member
אני כל כך מתוסכלת

הייתי במפגש מעריצים השנה, והוא הבריז, עכשיו הוא בא הנה - אבל למטרות תיירותיות-פוליטיות וכלל בלי להפגש עם מעריצים. הוא כבר היה בישראל ב1995, וגם אז לכלל המעריצים לא היתה הזדמנות להפגש איתו, וכבר אז זה תסכל אותי. הייתי בצט רשמי (של soapcity) עם מלודי (ניקי) בדיוק עם התחלת האינתיפאדה לפני יותר משנתיים ואז היא סיפרה שלשניהם היו תוכניות לבוא שקצת התבלגנו. עכשיו היא נוסעת איתו לצרפת (משם הם מתחילים את הטיול ב10.2) אבל כנראה לא ממשיכה לישראל (הפגישה עם שרון מתוכננת ל22), אם היא היתה באה, יש להניח שהם היו עושים גם משהו למעריצים. אני בבאסה. אור.

ים כחול

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo31.gif

אם הוא לא מתאמץ עבור מעריציו כנראה לא ראוי שיהיו לו מעריצים !!

אור2221

New member
אלו כמעט המלים המדויקות

שפיטר ברגמן (ג'ק) אמר לי כאשר חברה שלי הלשינה בפניו שאני אוהבת את אריק ומאוכזבת שהוא לא הגיע למפגש המעריצים. הוא הניח את זרועו על כתפי ולחש לי באוזן שכדאי לי לשים לב שהוא אף פעם לא מגיע לדברים האלו - אני לא צוחקת. יציאה קלאסית של פיטר (הוא ואריק ממש לא מספמטים אחד את השני) דרך אגב, בעבר הוא כן היה מגיע, אבל מסתבר שהיו לו כמה מפגשים ממש לא סימפטים עם מעריצות. אישתו, בראיון פעם, סיפרה ששניהם ישבו במסעדה ואכלו, ואז מעריצה התקרבה לקבל חתימה, ואז "יעני" שפכה ב"טעות" מיים על המכנסיים של אריק (באזור אסטרטגי) וגם התעקשה לנקות. נראה לי שהוא קיבל ווטו מהאישה אחרי זה :) אור.

הוא מגיע ב-22../images/Emo35.gif

טוב אז עכשיו אפשר לגלות לכם שהוא מגיע לכבוד יום הולדתי ה-20, (ב-22) מן הסתם...
(ורק שלא ישכח את הצ'קים במטוס)

למעלה