אריק זאבי: לא מרגיש לחץ אחרי כל מה שעברתי

shagel

New member
אריק זאבי: לא מרגיש לחץ אחרי כל מה שעברתי

הג'ודוקא לא מודאג מהפגיעה בכתף ומבהיר: "מכוון להביא מדליה מלונדון". סמדג'ה: "הכל פתוח". שלזינגר: "מתחילה להרגיש שזה קרוב, יותר קשה להירדם"
ארבעה ימים לטקס הפתיחה, קיים היום (שני) הוועד האולימפי יום פתוח לתקשורת בווינגייט לנבחרת הג׳ודו שתתחרה באולימפיאדה בהשתתפות המאמן אורן סמדג'ה והג'ודוקא שייצגו את ישראל בלונדון.

חמישה ג׳ודוקא ייסעו לייצג את ישראל: אריק זאבי, אליס שלזינגר, גולן פולק, סוסו פלאלשווילי וטומי ארשנסקי. הנבחרת, למעט ארשנסקי שיטוס יום לפני כן, תמריא ביום חמישי לכפר האולימפי, כאשר ביום זה גם תיערך ההגרלה, בה ייקבעו זמני המשחקים.

זקן השבט במשלחת ואלוף אירופה, אריק זאבי, סיפר על ההרגשה טרם היציאה: ״בימים האחרונים הרגשתי טוב, הבוקר קצת פחות, אבל מהניסיון שלי למדתי שהכל תלוי באיך שארגיש ביום התחרות ושהמצב כרגע לא אומר כל כך הרבה. באימון האחרון נפלתי על הכתף ויש לי תחושה קצת פחות טובה בכתף. אני הולך מפה לטיפול ואני מאמין שעד התחרות לא ארגיש את זה״.
http://sites.one.co.il/General/Article.aspx?t=676&siteid=11&id=203158

BentzWatchJudo

New member

apy ape

New member
מה קרה בנץ, מישהו אמר משהו שנוגד

את ההערצה העיוורת שלך לג'ודו? תרגע ומהר. אתה מתנהג כמו טרול

io100

New member
בנץ יש משהו במה שאייפי כתב

לא לעניין להגיד לכלי תקשורת שקשה לך להרדם בלילה בגלל התחרות.. את מקצוענית.. ניצבת בשיא הבמה העולמית, משפטים כאלה נשמעים כאילו כמו תירוצים מראש ( למרות שברור שזו לא הכוונה שלה אלא לשתף ברגשות לקראת התחרות )
צריך לזכור שלפעמים שדברים נשארים בתת מודע קל יותר להתמודד איתם מאשר שמדברים עליהם.. מה יקרה יום לפני התחרות?
לא מתאים לדעתי אבל זה לא מוריד כהוא זה מהיותה ספורטאית נפלאה עם שאיפות ומטרות ברמה הכי גבוהה שיש.

BentzWatchJudo

New member
תשובה

במה שאתה כתבת אולי יש משהו (לא יודע אבל לפחות כתבת בצורה מכובדת). לגבי הדברים של אייפ אני מקווה שזה רק ניסוח נמהר או טעות ניסוח ואם לא זכותו כמובן לכתוב מה שעולה על דעתו וזכותי להביע את אי הסכמתי עם דבריו.

uma cuica

New member
למה לא לענין ?

היא אומרת שיש קצת לחץ שיותר קשה להירדם בלילה, היא בן אדם אתה יודע , זה טבעי....
העיקר שהיא תדע לאסוף את עצמה לפני התחרות ולהיות הכי טובה שהיא יכולה.

למעלה