אריק זאבי

rafiz

New member
אריק זאבי

מישהו יודע אולי באיזה שעה הקרב של אריק זאבי ביום חמישי? אני יודע שהמוקדמות מתחילות מ10 וחצי אבל השאלה היא מתי הקרב שלו

nitsansh

New member
יהיו לו הרבה קרבות (יש לקוות...)

אם הוא לא יפסיד בדרך, יהיו לו 5 קרבות עד הגמר - 3 בין 10.30 ו-14.30 ו-2 בין 16.30 ו-18.00. אם הוא יפסיד בשלבים המוקדמים ויגיע לקרב על הארד מבית התנחומים יכולים להיות לו 6 קרבות.

oreng25

New member
השאלה הגדולה היא האם יהיה שידור

כי בינתיים ערוץ 1 עושה ככל יכולתו לעלות לנו טוב טוב על העצבים. עד שפעם אחת חשבתי שהעניינים מתנהלים כמו שצריך, במיוחד אחרי השבת המשעממת אבל המלאה בשידורים. שאורי לוי יתעורר ויהפוך כמה שולחנות (ושיעזר ביעל ארד, שתעשה איזה איפון לג'ו בראל)

nitsansh

New member
ביום ה' משדרים מ-10 עד 15.30

עם הפסקה בין 13.00-13.45... יכול להיות מצב שקרב יהיה בזמן הזה...

nitsansh

New member
אתם לא מפסידים כלום...

אפילו הצרפתים לא משדרים בשעות האלה... ויורוספורט משדרים איגרוף...

L i r a n 5

New member
אנדיוני

באמת יש אלפיייייי ישראלים באולימפיאדה ממש נמאס לראות אותם. מה קרה קשה להעביר משחק אחד...

nitsansh

New member
זה קשה ובעיקר יקר...

שידור ישיר של אירוע שלא מועבר בערוצים של EBU זה ענין לא פשוט שעולה לא מעט כסף...

L i r a n 5

New member
אז אני מבין שעד

שלא יהיו לנו 300 משתתפים לא נזכה לראות את המתחרים שלנו.

nitsansh

New member
זה בכלל לא שייך...

הטלויזיה הצרפתית לא משדרת את מאורסמו, המדורגת 2, שמשחקת במגרש המרכזי... זה בס"כ סיבוב ראשון, לא משחק על מדליות...

nitsansh

New member
עכשו שידרו את המשחק של אנה

אתם שמים לב שזה צילום של הטלויזיה הישראלית, סימן שלא היה שידור של חברת השידור האולימפית... מן הסתם יהיה אותו דבר על אנדיוני...

שאלה

באיזה מקום אריק זאבי מדורג בעולם

nitsansh

New member
הוא לא מדורג...

באליפות העולם האחרונה הוא לא הגיע ל-7 הראשונים

yuvalf90

New member
נראה לי

ניצן צודק כי שמעתי את זה גם שזה נקבע לפי אליפות העולם וגם אמרו שהוא לא מדורג אני חושב וגם הוא קיבל הגרלה די קשה לא הגרלה יחסית טובה למדורג למרות שאינוי קיבל גם הגרלה קשה בסיבוב הראשון

למעלה