אריק חי עם בת זוג ספרדית.ובכלל..

עמיקם10

New member
אריק חי עם בת זוג ספרדית.ובכלל..

כשהייתי ילד אמרו- פרנקינע. יוצא שאנשים רבים נחשפו בקלונם כשאמרו שאריק מת בשביל האשכנזים. אם הוא חי איתה וילד איתה ילדים אז איפה הם ואיפה הוא. לגבי המוסיקה
סיכם את הנושא מתי כספי שאמר שיש מוזיקה טובה ויש מוזיקה לא טובה. ולגבי השאר- החיים שלו דיברו בעד עצמם. ולדעתי זה נושא שעבר זמנו. אצלי לילדים יש נשואים מעורבים.
בשני שליש. ואנחנו מדברים חפשי. אומרים חצי תימניה חצי פולניה וחצי כזה וחצי אחר..והנכדים צוחקים אחד על השני. אין להם שום בעיה. ומי שמסתובב עם זה יש רק לו בעיה.

יוליקה

Member
מנהל
מצאנו את הפסל של אבא שלי

ע"פ הצעתה של חברה פניתי למקומון של רמת גן.

להלן סיפור מציאת הפסל:

בהמשך לסיפור שסופר על אובדנו של הפסל, אני לא התייאשתי. פניתי לערוץ 10 לאורלי וגיא, פורסמה כתבה ב-YNET חברים רבים מאד, כמה מאות, עשו שיתוף לפוסט שלנו בפייסבוק. לאחר כשבוע חברה הציעה לפנות ל"מקומון " של רמת גן. הכתב משה יצר עמי קשר והכניס כתבה יפה למקומון. אתמול יצר עמי קשר אדם שראה את הכתבה במקומון והתקשר לעורך שמסר לו את מספר הטלפון שלי. האיש , שרצה להישאר בעלום שם ולא רצה להזדהות בשום אופן, טען שקנה את הפסל בשוק הפשפשים. קבענו להיפגש הערב בכניסה לעזריאלי. הוא שלח שליח עם הפסל...בדקתי כמובן שזהו הפסל המדובר... והעברתי לו פרס כספי כפי שסיכמנו בינינו. אני רוצה להודות מכאן ראשית לאדם המוצא הישר שהחזיר את הפסל , לאנשי המקומון, ולכל החברים הרבים שלנו שעשו מאמצים עילאיים למצוא את הפסל. שוב, בשם אחי ובשמי אנו מאושרים שהפסל של אבי חזר למשפחה בדיוק במלאת 30 לפטירתה של אמי.

להלן התמונה כפי שצולמה בחניון עזריאלי:

עמיקם10

New member
רואה שמאוד חשוב לך..אז גמני משתתף

והנה גם לי יש..משהו
סבא שלי -יוסף קלויזנר-נפטר בשנת 64 והשאיר דירה על הכרמל. עשינו שטות מסיבות שונות ולקחנו חזרה את הכסף ששילם במקום להשלים שליש ולקבל את הדירה. היום הדירה היא בטח מעל מליון-שני חדרים- ואז דובר על חוסר של 7000 לירות. היתה שטות גדולה.
וההקשר שלי הוא שהיתה שם חרב גדולה מצבא הקיסר פרנץ יוזף-מהאימפריה האוסטרו- הונגרית..וחבר צייר בקיבוץ אמר לי שהוא מת על החרב.
בתמימותי נתתי לו אותה ובתמורה קיבלתי ציור שמן לא קטן..חשבתי שאולי הוא יהיה פעם צייר גדול פעם אבל זה לא קרה..הוא אמנם אמן ופסל שעושה עבודות זכוכית גדולות בארה"ב אבל אני לא מניח שלציור יש ערך.
והכי מצחיק שהוא בכלל לא זוכר את החרב..שכנראה נשארה בארץ..אולי היא אצל הילדים שלו. ואולי אצל מישהו אחר.

הדסהש1

New member
יוליקה מברכת אתכם למציאת הפסל...

משתלם להיות עיקבי...כל הכבוד על המאמץ...

יוליקה

Member
מנהל
מאיר זה רק חיקוי לברונזה

זה עשוי מגבס, וכניראה כשהתברר לו שכך הדבר
ואין לפסל ערך כספי, החליט להחזיר אותו.

למעלה