אריק מזה דפוק יצא/tapuzforum/images/Emo119.gif

אריק מזה דפוק יצא/tapuzforum/images/Emo119.gif

תמיד יש לו משפטים לא במקום זה לא דבר חדש. אתמול הוא שמע את השיר אהבה של דניאל סלומון שמייקל בחר ומייקל ישב להתכונן עם השיר והאמת שהוא שר שקט אין עליו והוא מביא איתו משו אמריקאי כזה בשירה. הביצוע שלו לחופים היה יפה וחבל שקרתה הפשלה עם התוים ההפוכים שגרמו לו לצאת מהקצב. בקיצור אריק אומר לו: תשמע פעם אחת לי ותפסיק לשיר בסגנון אמריקאי וכמו בילי ג`ואל. אתה נמצא בישראל ולכן עזוב את ארה"ב. לא הצעה מפגרת? הרי דווקא הסגנון האמריקאי {ואנלא מדברת על הצעקות} הוא מה שמייחד את מייקל

נכון

מייקל שר מאוד יפה את "חופים" הרבה יותר יפה מהביצוע המקורי אני מסכים גם לגבי מה שאמרת על ההצעה של אריק, למרות שלהגזים עם הסול זה גם לא טוב בסול מעודן השיר יוצא יפה

באמת מעניין/tapuzforum/images/Emo4.gif

בחופים הוא ממש היה מצוין. גם אני חושבת שזה טוב יותר מהמקור

רגע רק רגע

Active member
כשמייקל...

שר שקט עם אקוסטית... הוא טוב. חבל שקרתה לו התאונה עם התווים. מייקל תמיד נותן אחלה עיבודים ואינטרפטציות חדשות ומעולות ללחנים של השירים. אני חושב שהוא צריך להתמקד בהפקה מוזיקלית ופחות בשירה.

כן,הביצוע היה מושלם /tapuzforum/images/Emo85.gif

הוא חייב אבל למצוא את הנתיב שמביא אותו למקום שמוציא אותו הכי טוב, כי הרבה פעמים בהיכל נדמה שהוא עדיין לא מגובש ויורה לכל הכיוונים. הייתי רוצה שיהיה יותר ממוקד בשירה ובחסרונות שלו כמו הגייה ובקול הלא כל כך יפה שלו מאשר שיתעסק בלהכניס תמיד שינוים מוזיקליים לשירים. הייתי רוצה שיתחבר יותר לדרך מסוימת שאיתה מרגיש הכי טוב ושיפסיק להתפזר כל הזמן.

רגע רק רגע

Active member
מסכים איתך בעניין חוסר הגיבוש של מייקל.

אך שנינו מגיעים למסקנות הפוכות. בעוד את טוענת שעל מייקל לקחת את החולשות ולחזק אותן (הגייה לא נכונה וקול) ולזנוח את הדברים בהם הוא חזק (עיבוד והלחנה), אני טוען שעליו לזנוח את חולשותיו ולדבוק בהלחנה ועיבוד. שנינו מסכימים על כך שמייקל מצליח רק בסגנון אחד והוא- שירה שקטה עם גיטרה. בינינו, כמה פעמים אפשר לשמוע את אותו הדבר? ומכיוון שכך, עליו ללכת למקום בו הוא יוכל להביא לידי ביטוי את יכולותיו המוזיקליות. ויש לו יכולות. הבהרה- אני לא מתכוון רק להיכל התהילה, אלא גם ליום שאחרי ההיכל.

ברור שבעיקר ליום שאחרי

יהיה לא אחראי או אפילו לא לעניין אם שואו מן כמו מייקל יעבוד מאחורי הקלעים. יש לו יכולת מצוינת לתת שואו ולהתחבר לקהל ולכן כן הייתי שולחת אותו לשיעורישפה. לגבי הקול- הרבה מאד זמרים שיש להם קול הרבה פחות טוב משלו, כמו אביב גפן, הצליחו כזמרים. אם תוסיף לזה את כשרונו המוזיקלי כמעבד,יוצר ומלחין השמים הם הגבול. וכמובן, אי אפשר להתעלם מהלוק שלו שתמיד יפתח לו דלתות או יגרום לקהל ולאנשי מקצוע לרצות להאזין לו יותר וקיבלנו חבילה לא רעה. אני מניחה שאחרי ההיכל הוא יחבור לאנשים מתאימים שיודעים את העבודה ויחד איתם יגיע למקום טוב מבחינתו

הדבר האחרון שמייקל צריך לעשות

הוא להקשיב לעצות של אריק סיני,אבי טולדנו,ובני אלבז,שלושתם מלאי אגו בצורה נוראית ובמקומו אני לא הייתי מקשיבה לאף עצה מהם מייקל צריך לעשות מה שהוא חושב לנכון ומה שהוא חושב שמתלבש עליו טוב.

אריק מציע הצעות מוזרות

ולא רק למייקל. הוא נוהג כל הזמן לומר לבני שיפסיק לשיר גבוה. אם לבני יש גרון כזה למה לא לעשות בו שימוש או אם למייקל יש סגנון אמריקאי למה הוא אומר לו שבגלל שהוא בישראל אז צריך לזנוח את מה שעשה. חוץ מאריק לא שמעתי הצעות מבני ומאבי למייקל ובטח לא כאלה כמו של אריק שמבטלות את כל מה שהוא עושה. לא סובלת תבוק הזה

למעלה