אריק נגד הוואקו, הקרב על הפלייליסט.

hela19

New member
אריק נגד הוואקו, הקרב על הפלייליסט.

במאבק בין בוגרי רימון, מונצח כעת המאבק בין שני הענקים.. קבלו לינק. http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/Articles/200702/20070201161152.htm וגם צביקה פיק בראיון במאגזין "פנאי פלוס", עמוד 48, "אני מקווה שג'קו יחזור, הוא זכה אצלי בקלות ,"בכוכב נולד 4", אבל חבל שהפוטנציאל הזה נתקע באיזה מקום. החיים והמוות ביד הלשון, וצריך לחשוב על מה שמדברים, זה לא בצחוק. אני בחיים לא התנהגתי כך". חג שמח, והרבה חדשות טובות. ממני

שונית 7

New member
לגבי צביקה פיק הוא קצת סנילי!

הוא בהחלט התנהג איום ונורא ויותר גרוע. פתאטי זאת מילה עדינה ולא אוסיף. לגבי הכתבה המגעילה ,כבר הבאתי ציטוט קטן ממנה בפורום הרשמי רק כדי להמחיש שתמיד נצטרך להתמודד עם כתבים בורים שישלפו אמירות מהארכיון ,בלי להבין בכלל במוזיקה.

rifkin1

New member
בקשר לצביקה פיק

אני תמיד אזכור לטובה את מה שהוא אמר על ג'קו בתוכנית, רוב הביקרורת שלו היו ממש טובות ובחצי גמר הוא נתן לג'קו את מלוא הנקודות. בקשר התנהגותו, הוא אולי לא היה מרדן שעושה שערוריות אבל הוא היה והינו עד היום פרימדונה מס' אחת בארץ שחושב שכולם צריכים לנשק לו את הרגליים. הוא דוגמא למפורסם שההצלחה עלתה לו לראש ולמי שיצא לפצפות בתוכנית ריאלטי שלו יבין על מה אני מדברת.

שונית 7

New member
ריפ לגבי צביקה פיק !!!!

כדאי לעשות את ההפרדה בין צביקה האמן לצביקה האדם.כאדם תאמיני לי לא משהו .נכון שנתן קרדיט לג'קו אבל גם לעצמו ככה דרך אגב כי הוא היה בין השופטים אבל כמו אביב גפן ההגנה הזו קצת "שועלית"(נובה סליחה מראש
זכות היוצרים שלך על השועליות)מצד אחד אומר שהוא מוזיקאי שווה ומצד שני מבקר את התנהגותוו היו לצביקה איזה 10 שנים שניסה להתקמבק בכל דרך ותאמיני לי שאני אומרת לך שהתנהגותו הייתה פתאטית בלי לפרט.

a d i d a s 2 1

New member
הפה הפה מה הבעיה עם סנילים??

שונשונית...נשיקות לך..את בסדר את, העולם דפוק

שונית 7

New member
ד"א סנילי אמרתי כי הוא לא זוכר כמה

מגעילה הייתה ההתנהגות של צביקה פיקה !

a d i d a s 2 1

New member
צחקתי כפרהלה...

ברור שזה היה ברור.. עזבי אותי מצביקה פיק... לא מסוגלת להסתכל עליו...קשההה קשההה

talytal

New member
כתבה חסרת טעם

כמה אי דיוקים וסילופים... ממש ניכר שהכתב רצה להוציא את ג'קו רע. אבל בסדר, גם דברים כאלה צריך לדעת לקבל. העיקר שכיום הם המיעוט ולא הרוב. נ.ב. - לכל מי שתוהה איפה אני, לצערי יש לי השבוע מבחן ענקי, ולכן נוכחותי כאן וברשמי תצטמצם קלות... אבל זה זמני!
וחייבת לתת קרדיט ותודה ענקית לריפקין ולעדי, שדואגות להבטיח שכל קטעי הוידאו הרלוונטיים של ג'קו יישמרו גם אחרי ירידת האתר בקשת.

kapit5

New member
מסכימה איתך-השוואה מטופשת

איך אפשר להשוות בין אומן שכבר הוציא דיסקים ומופיע כבר ברחבי הארץ לעומת אומן בתחילת דרכו. בכח דחפו את ההשוואה הזאת. במחשבה שניה- מבין יוצאי כוכב נולד ,את מי היו שמים מול ברמן? את מרילא??? או פיניה???.לכאורה הכי טיבעי לשים את ג'קו אבל אחרי שהוא היה מוציא דיסק וגם מופיע.

talytal

New member
חייבת לצטט כאן את Leeee הנהדרת

שכתבה בקומונה את המסקנה שלה מכל הסיפור: "לשניהם יש זקן ושל ברמן ג'ינג'י."
כמה נחמד לקרוא השוואות מבוססות והגיוניות.
בכלל, כל הסדרת כתבות הזו מגוכחת ומריחה ממאמץ. לא רואה לנכון אפילו להגיב לה, כי זה לא ראוי לתגובה. סתם שום כלום.

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif שיר אהבתי! וזה כבר מראה

שהתחלנו להיות מבודחות ואדישות לאמירות מטופשות!

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifרק תדעי לך שזה נשמע יותר טוב

באידיש כמו החלוימס של נובה ודורית

למעלה