אריק שרון ז"ל

spaysi8

New member
אריק שרון ז"ל

אמנם לא היה מפתיע במיוחד, אבל עדיין עצוב.

לצערי, בניגוד למוות של אריק איינשטיין למשל, אני רואה על הפיד בפייסבוק כל מיני כתבות על אנשים שמלכלכים עליו.
אני אישית לא מבינה גדולה בפוליטיקה, ואם אחקור לעומק על אריק שרון לא יודעת אם אוהב/אשנא/אהיה אדישה לפעולות ומהלכים שביצע,
אבל עדיין, יש פה עניין בסיסי של כבוד המת, ועוד אדם שתרם רבות למדינה,
וכואב לי לראות את זה.

מה דעתכם?

TFNM

New member
הוא מת כבר שמונה שנים

בלי להתקטנן יותר מדי על סמנטיקה,האדם לא בדיוק חי משנת 2006,אז מה כבר קרה אתמול?

spaysi8

New member
בסדר, אבל עדיין..

לא לעניין להתחיל לכתוב דעות פוליטיות ביום כזה, הם יכולים כל יום אחר בשנה להגיד מה שבא להם..

mad alot

New member
מכירה את זה שישאלו איפה את היית ששרון מת?

אז התשובה היא, באוטו, במטבח, במיטה, בחו"ל, בצבא, באונ', בים, בערך בכל מקום ב8 שנים האחרונות:)

Puskas

New member
אריק שרון

תרם למדינה רבות כאיש צבא מצוין ועל כך מגיע לו כבוד גם אם זה כבוד מינימלי ממי שמחזיק עליו בטן מלאה.
כפוליטיקאי הוא היה פחות מוצלח לטעמי (גם רבין לא עשה את המעבר טוב כל כך והפך מאיש צבא מצוין לפוליטיקאי גרוע).
גוש קטיף זה כתם מבחינתו, על אחת כמה וכמה שבדיעבד זה היה מהלך לא הכי חכם שלא הצליח כל כך.
ועדיין.. מי שמקלל אותו או מלכלכך עליו זה מישהו שלא מבין כלום מהחיים שלו ומישהו שלא תרם ולא יתרום לעולם רבע ממנו למדינה.
יש לי ביקורת עליו אבל אני מכבד אותו ואת פועלו.

ebi83

New member
מסכים עם הצורך בלכבד.

אבל בו זמנית מדובר באדם שהיה שנוי במחלוקת ועוד כזה המעלה אמוציות חזקות, לא קונצנזוס כמו אריק איינשטיין- כך שההשוואה לא הכי רלוונטית.

מה שכן, מדובר באדם שעשה הרבה לטובת המדינה וכל אחד יכול למצוא משהו שהוא יכול להתחבר אליו (ולא משנה מה דעותיו של אותו אדם). אז לדעתי היה מן הראוי להתמקד במה שטוב- בעיקר כי ביקורות נאמרו לאורך כל חייו בערך

למעלה