אריק שרון תרגיש טוב

dr jako1

New member
אריק שרון תרגיש טוב

הכל מאלוהים בחורצ'יק! העפת יהודי מהבית שלו ? למה ציפית!?

סקנר , הטפשות הרוע והטמטום הם מסתבר

חלק נכבד מאישיותך . יש רגעים שעדיף לא לאמר דבר מאשר לאמר , אתה יודע מה שלחלק (קטן מהעם מסתבר) נראה כפשע של ראש הממשלה נראה בעיני רבים הרבה יותר רבים מכפי שאתה מדמיין כחזון לעתיד . השמחה המטופשת שלך ממצבו הבריאותי מביעה את הזלזול שלך בחיי אדם בכלל ושל ראש הממשלה בפרט ומסתבר שזוהי דרכו של הפלג לצערי אליו הייתי משתייך . לאורך כל תקופות חיו היה אריאל שרון "מלך ישראל " , " גיבור ישראל " ומסתבר על פי תפיסתך שה' היה תמיד בעזרו !!!! הטפשות והמילים ההרסניות שלך כמו של חלק נכבד מחברי תנועת הליכוד בשנים האחרונות לא הקלו על ראש הממשלה את דרכו , כמו הכאב לעשות את המהלכים שכל כך האמין בהם למרות שהיו למראית עין מנוגדים לכל תפיסת עולמו . אתה מאלה התומכים בנתניהו לראשות הממשלה כפי שהצלחתי לעקוב אחרי כתביך (למרות שברובם הם הרס וארסיים בצורה מחליאה ) , אתה רק שוכח , כמו כל יתר חבריך , נתניהו זה שאתם מצדדים ותומכים בו בצורה עיוורת בלי כל כיוון וחזון היה זה שחתימת ידו על מרבית ההרס במדינה : הרס הכלכלה והעמקת הפערים החברתיים כלכליים , תוך חיזוק המעמדות החזקות ממילא . הרס המדיניות , הוא אולי המנהיג השנוא והיהיר ביותר שקם למדינת ישראל מאז ומעולם . הוא זה שתמך בהחזרת חברון , למרות שאמר שלא יעשה זאת . הוא זה שחיבק ולחץ את יד המרצח עראפאת למרות שאמר שלא יעשה זאת . הוא זה שריסק את תנועת הליכוד והביא אותה לחידלון (כולי תקווה שכך יהיה גם בעתיד היא לא ראויה כמפלגה להיות מנהיגה במיוחד בגלל אנשים כמוך ) . הוא זה שגרם לבחירות שוב ושוב ושוב , כמו גם הפעם . הוא זה שהצביע פעמיים (!!!!!) כשתמך בהתנתקות מחבל עזה , הוא תמך בהוצאת ההתתישבות מתוך אותם מניעים של ראש הממשלה שרון . הוא זה שבז לתומכיו ולבוחריו לאורך כל הדרך , במיוחד כשאמר דבר אחד ועשה אחרים מתוך מניעים פוליטיים אישיים וחוסר מחשבה על העם והמדינה . אבל אתה יודע מה ? כשאני קורא את הדברים הנלוזים שאתה כותב , אני מבין גם למה !!!! מפני שהוא ראוי לך ואתה ראוי לו .

sknr 1

New member
יאלה יאלה.........

עכשיו עוד מעט 9 בבוקר !! כתבתה יותר מידי לשעה המוקדמת הזאת.......

מצא מין את מינו..

השנאה הבוערת בלב הליכודניקים שכאן.. מפחידה ומאיימת.

JOSEF272

New member
פשוט גרופי של אולמרט

אתה רק שכחת שאריק היה שנוא פי כמה וכמה מנתניהו שאתה כל כך שונא עד שאריק לא חתך שמאלה רק אז הפכו אותו לאתרוג תיקח את כל מה שכתבת ושים שם את המילה אולמרט ומה שכתבת יהיה יותר קרוב למציאות.

חחחחחחחחחחח גרופי ?

בדקתי במילון שלי אין את המילה הזאת . אני האחרון עליו ניתן לאמר גרופי ידידי (אפילו כשרצו להיות "גרופי" שלי בתחום שלי , בזתי ולעגתי לזה) . אני שלא כמו חלק מהכותבים כאן המשתייכים לפלג מאוד מסויים , מזמן הפסקתי להצביע כעדר מובל , הייתי איש ליכוד מרבית שנות חיי מאז ילדותי , כמסורת "וכדרך חיים " . התבגרתי ידידי , אני בורח בדרך "הדרך קדימה" , "המבט קדימה" והחזון קדימה הם שמובילים אותי . אנשי תנועת קדימה בחרו בדרך למרות שבחלק מהזמן זו לא היתה פופולארית , אבל הם החליטו בחנו והלכו חדורי אמונה וחזון . ראש הממשלה שרון הוביל מהלך , המהלך אותו הוביל "גרף" את מרבית חברי העם והמדינה כמו את מרבית חברי הכנסת שתמכו במהלכיו . זה אך טבעי שממלא מקומו והאיש מספר 2 יוביל את המהלכים ידידי . אתה יודע : שרון נתן את מרבית שנות חייו למען העם והמדינה וראוי שאנחנו שמאמינים בדרכו נחזיר בעבודה קשה חדורי אמונה וחזון כפי שהיה מצפה ועושה הוא עצמו . מי יתן ויחזור בריא ושלם לחיק משפחתו

JOSEF272

New member
אם שרון חוזר ...

אם שרון חוזר לראשות הממשלה אני מצביע לו שיש את אולמרט מול נתניהו ברור שנתניהו עדיף זה נראה שאפילו אם אלי אפללו יעמוד בראש קדימה אתה תצביע קדימה אתה נראה לי עדיין לא מעכל מה קרה פה בימים האחרונים קדימה לא תשוב להיות מה שאתה מדמיין אז אני מאחל לך שתתעורר ידידי. אנחנו בעידן אחר.

chuli

New member
RAMIZZZ

לפני שאתה נכנס לכל פורום שהוא חמור מדופלם שכמוך תלמד לכתוב עברית ללא שגיאות כתיב .

במה שכתבת כאן, אפילו אתה לא מאמין,

ביבי הרס את הכלכלה? ובגלל זה אולמרט "המנהיג", שתקף אותו במשך שנתיים על המדיניות הכלכלית (בין היתר. ברור שהסיבה היא אישית), המשיך במדיניותו במדיוק כשר אוצר, ומתחייב להמשיך בה גם בעתיד? המנהיג השנוא ביותר? אתה בטח לא זוכר את השינאה אל שרון. במהלך אחד ממערכות הבחירות, היתה כתבה בעיתון סוף שבוע, חצי עמוד, שכל כולה התעסקה במפלי הזיעה שנטפו ממנו במהלך יום חם (מאי 1999). מי ששנא את ביבי, זה בעיקר אנשי תקשורת. וההשפעה שלהם גדולה ממה שהם מיחסים לה. לחץ את יד עראפת? הייתי מספר לך מה אולמרט וידידו ברק עשו לאותו עראפת. החזיר את חברון? להזכירך, מדובר בהסכם שהמדינה חתומה עליו. גם אם הוא היה רוצה, הוא לא יכל לסגת מאותה חתימה. ומי חתום על אותו הסכם? שחקן הרכש החדש-ישן של קדימה, שמעון פרס. ריסק את הליכוד? אולי לא הפנמת את ההבדלים בין בחירות אישיות למפלגתיות. כשיש שתי הצבעות , לראשות הממשלה ולמפלגה, אין פלא שבוחרים מפצלים את הקולות שלהם. גרם לבחירות שוב ושוב ושוב? מצטער, אבל לא ירדתי לסוף דעתך ... הצביע פעמיים בעד היציאה מעזה. זה כן. אבל הדרך ... הדרך ... אפילו אתה אומר שהדרך יותר חשובה מהאיש שמוביל אותה ! בז לתומכיו? מי קרא לתומכיו "אינדיאנים שיעשו כל דבר שיאמרו להם" ?! ביבי או אחד ממקימי קדימה?! אני בטוח שהיחס שלו אליכם לא שונה במיוחד ... נסה לשמור על קשר למציאות. אפילו בזמנים קשים כאלה.

אתה באמת מצפה לתשובה ?

אני חושב שכבר הספקת לקרוא את כל הודעותיי , הסברתי לא אחת מדוע לא ביבי !!! הן מהבחינה המדינית והן מהבחינה הכלכלית . בכל אופן כשאחזור מהעבודה אענה בהריכות המשך יום מהנה ושבוע טוב אגב , אני מאמין בכל מה שאני כותב ואומר אחרת לא הייתי אומר זאת . אני איש שטח שחיי את השטח , את האנשים מכיר ונושם את הכאב , כבר אמרתי לך בעבר , אני מזמין אותך להיות איתי בעבודתי שבוע כדי להכיר לראות וללמוד על העוני והפערים במדינה .

מחכה ומצפה

רק שתתייחס בכל סעיף לנקודה שהעליתי. כלומר, אתה יכול לומר שביבי הרס את הכלכלה, בדיוק כמו שפרץ אומר. אבל אתה תצטרך להסביר מדוע ואיך אתה תומך באולמרט שמבחינה כלכלית מקיים את מדיניותו של ביבי, וטוען שהוא ימשיך אותה בעתיד.

הכל מאלוקים, בחורצ'יק !

אתה בטח יודע שיסורין מכפרין. על עשרות השנים ששרון חילל בחליל שלך ... עד כמה נמוך אפשר לרדת ?!

למעלה