אריק!! תתפטר!!

barBQ

New member
אריק!! תתפטר!!

המצב במדינה על הפנים בביטחון, בכלכלה ,בחברה. נראה שאין הנהגה. המורל הלאומי בקרשים. ואין מי שיוליך אותנו החוצה. ראש הממשלה מבצע מדיניות פחדנית והססנית. עושה צעד קדימה ומיד שניים אחורה.לא בשביל זה בחרנו את שרון, אפשר היה לקבל את אותו הדבר עם ברק. צריך מנהיג!! צריך להחזיר את נתניהו!!! ויפה שעה אחת קודם!!!

בקטריוס

New member
רוצים את ביבי.

אם הסמולנים תומכים באריק זה סימן שצריך להחליף את אריק. העם חכם . העם רוצה את ביבי. ביבי יודע איך לעשות טרנספר ואחרכך שלום בטואח.

291

New member
נכון

המצב במדינה על הפנים ולא בגלל שביבי לא ראש ממשלה...גם אם הוא הייה אוליי הייה גרוע יותר...המצב שאנו נמצאים בו...חברתית כלכלית...ומדינית...כל העולם נמצא בו....ושוב פעם תשכחו מניסים ונפלאות...לא ביבי ולא אף אחד יוכל לשקם מהר את המצב....ואם שרון מנסה בקושי אז אווי לנו....

byron

New member
אריק מלך ישראל

אנא הפנה את האשמה אל אלה שאשמים: יוסי יוסי ושמעון כן אנשים אלה שבוחרים ל"התחשב" באויב. שמודיעים ל"עולם" כמה אנחנו נוראיים ובונים בשטחים או עושים סגרים. אם נפסיק לדבר על פיגועיים ונקרא להם בשמם התקפות אם נפסיק לקרוא לתוקפים מחבלים ולהפריד אותם משאר הפלשטינים. אז נבין שהמיעוט הוא זה שלא רוצה לתקוף אותנו וזה לא משנה מי עשה את הפיגוע חמאס ג´יהד או פת"ח. כמו שלא משנה להם אם זה מג"ב או צנחנים. ואריק הוא ראש הממשלה שלנו עכשיו ביבי הוא אופורטיוניסט מגעיל (ואני ממחנה ביבי לשעבר שתמיד תמך בו בתוך המפלגה) תנו לאריק את הכח להתנגד לשמאל ולבצע את מה שצריך בואו וניתן לו כמה הפגנות תמיכה. בואו נפגין למענו בכיכר רבין

barBQ

New member
שרון הוא האשם עכשיו../images/Emo31.gif

אני מסכים לגמרי שיוסי ביילין ושמעון פרס וכמובן גם רבין ז"ל הם האחראים הישירים והעיקריים לתסבוכת שאנו מצויים בה היום. אבל, וזה אבל גדול, ב- 6.2.01 נבחר כאן (ואני סייעתי בכך רבות כחבר הליכוד)אריאל שרון לראש הממשלה. הוא המנהיג והוא נושא באחריות.עברה שנה ואי אפשר להתנער מהאחריות ולהטילה שוב ושוב רק על פרס. שרון הוא הקובע ועל פיו ישק דבר. לא יתכן לומר שלא מנהלים מו"מ תחת אש מצד אחד ומצד שני,לשלוח את פרס ועומרי להיפגש עם אנשי הרשות ועראפאת בראשם. לא יתכן לומר שעראפאת בלתי רלבנטי מצד אחד ומצד שני, לשוחח עמו בטלפון. לא יתכן לומר שהרשות הפלשתינית היא ישות של טרור ורצח מצד אחד ומצד שני להיפגש בירושלים עם ראשיה:אבו עלא וחבר מרעיו. לא יתכן לומר שלא ניתן שהטרור ינחל הישגים מצד אחד ומצד שני,להבטיח פשרות כואבות בעוד הטרור משתולל. לא יתכן להבטיח תגובות קשות שלא ידענו כמותן למקרה של שיגור רקטות קאסאם לעבר שטח ישראל מצד אחד, ומצד שני, לא לעשות שום דבר חריג כשהן משוגרות. לא יתכן להבטיח לפני מס´ חודשים שאם תיירה ירייה נוספת לעבר גילה צה"ל יכנס לאן שצריך ויעשה סדר מצד אחד, ומצד שני, כשזה קורה כולל אתמול ,לא עושים דבר. לא יתכן שלפני מס´ חודשים הזהיר שרון את סוריה כי כל נסיון פגיעה של חיזבאללה בנו, יביא לפגיעה באינטרסים סוריים בלבנוןמצד אחד ,ומצד שני, שבועיים יורים אש נ"מ על מטסינו בצפון, ואנו מבליגים. ככה זה לא יעבוד. המסרים הכפולים של שרון בעצמו (ואני לא מדבר כבר על מפלגת העבודה) מצביעים על היסטריה, חוסר מנהיגות, הססנות ומעל לכל פוגעים קשות בכושר ההרתעה של ישראל, הרי על מה תקפנו את ברק אם לא על כך.

צודק צודק צודק

רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך והתברר לי שההודעה שלי הייתה מיותרת. כל מילה בסלע.

פראזניק

New member
מצטער על ההתערבות...

אני ממש לא שייך לכאן, אני לא ימני ולא שמאלני. אבל, אולי מישהו חכם במיוחד יכול לעזור לי? איך ביבי, שכאשר היה ראש ממשלה לא עשה כלום חוץ מכלום, שכאשר חייליו ואזרחיו נהרגו על ידי עראפת בפרשת המנהרות, ביבי, במקום להגיב כמו שהוא מציע היום לשרון להגיב, ביבי פשוט התקפל, מהמטוס הוא התחנן להפגש עם עראפת, חחחחחחחחח, ביבי, ביבי הגדול... ואריק? אומרים שראש הממשלה הראשון אמר שהוא היה יכול להיות מצביא טוב אם הוא לא היה כזה שקרן, אמנם כגנרל הוא גנרל טוב, (לא חושב הרבה קדימה, אבל טקטיקן מעולה) אבל מנהיג? לאומי? איפה!!! אין, פשוט אין למדינת ישראל מנהיג שירים אותה קצת מעבר לשיקולי פוליטיקה צרים, מעבר לשיקולים קטנים ומגעילים של אני אשלוט או אתה. אין ולעולם לא תהיה מציאות בישראל, שיקומו אנשים ויאמרו על האדם המתאים, קום, קום ועמוד בראש ממשלת חירום לאומית שתעצור קצת את הטרור ותעלה קצת את המשק על דרך המלך. באנגליה? צ´רצ´יל. בארה"ב (בצורה אחרת): רוזבלט. היו עוד כמותם. ובארץ?

dorrn

New member
לא ממש מדויק

נתניהו הבהיר בשעתו לערפאת שאם המהומות לא יפסקו מיד בכוונתו לכבוש את שטחי הרשות,ולערפאת לא הייתה ברירה אלא להפסיק אותן. אולי אם ברק היה נוהג כמותו,לא היינו היום במצב הזה.

שמאלני

New member
ביבי? תגידו השתגעתם?

הנה הוכחה שהימנים הם אנשים מטומטמים,יש לכם זכרון קצר,אבל לא חשבתי שיש לכם כזה זכרון קצר. בחייכם תגידו לי השתגעתם,תראו את מי אתם רוצים שיהיה ראש הממשלה שלכם. אדם שאומנם יודע לדבר יפה,אבל הוא חתיכת שקרן,אין לו גבולות לבן אדם הזה. ראש ממשלה צריך להיות אמין ולא שקרן כמו ביבי. שביבי היה באופוזיציה והוא התנגד לרבין,הוא היה כל כך נגד רבין והסכם אוסלו. שכבר כולם חשבו שהוא יהיה ראש ממשלה הוא יוביל אותנו למלחמה. אבל מסתבר שמילים לחוד ומעשים לחוד,ביבי המשיך את הסכם אוסלו ואף חילק את חברון. אתם מבינים מה זה? למרות הפיגועים שהיו בארץ ביבי חילק את חברון. איך אפשר להאמין לאיש כזה? חוץ מזה שהתכונה הבולטת אצלו זה לשקר,הוא גם הכניס אותנו למצב שאנחנו היום. בתקופת רבין המצב הכלכלי היה לא רע,היו עבודות לא היה מיתון,בכלל המצב בארץ היה טוב. מאז שביבי עלה לשלטון הוא הרס לחלוטין את המצב החברתי בארץ,וגרם למיתון שישראל נמצאת בו עכשיו. הרי מה אשם שרון במצב הכלכלי,בגלל ביבי המצב כמו שהוא היום. אם פרס היה ממשיך כראש ממשלה מצבנו היה פי מיליון יותר טוב,בטוח היה כבר שלום,ולא היינו סובלים כמו היום מטרור. אתם תראו שביבי יעלה לשלטון מה הוא שווה,אתם כל כך תבכו שתקראו חזרה לשרון,תאמינו לי.

leor100

New member
מר חולה נפש?- אתה יכול תראה עובדות

איפה העובדות שלך כשאתה אומר המצב הכלכלי היתדרדר בזמן ביבי .. "רבין המצב הכלכלי היה לא רע,היו עבודות " תראה נתונים שאומרים שבזמן ביבי היה יותר מובטלים... ואז תראה שברק שיפר את המצב...בבקשה לעבודה אחרת תיהיה סתם עוד שלרטן מהשמאל שמדבר מהאויר

שמאלני

New member
אמא שלך חולה נפש...

יא דפוק מסכן,תכתוב לעניין ואל תבלבל את המוח. "תראה עובדות",יא סנלי מסכן,שכחת שבתקופת רבין לא הייתה אבטלה כמו בתקופת רבין? אני מבין שאין לך הרבה שכל,זה קורה לאנשים דפוקים שלא יודעים מה הם כותבים. מה ביבי עשה טוב למדינת ישראל? הוא הכניס אותנו למיתון,הוא הגדיל לנו את מספר המובטלים,הוא הכניס אותנו למצב בטחוני על הפנים. חבל על הזמן,ביבי חרא למדינת ישראל.

למעלה