אריק17, בקשר להודעה שלך למטה

אורלי17

New member
אריק17, בקשר להודעה שלך למטה

בנושא האנשים שמתגייסים לקרבי... אריק, אני לא מכירה אותך ואין לי מושג מי אתה ומה אתה (ולפי מה שראיתי בהודעות שהשארת כאן אני גם לא בטוחה שאני מעוניינת להכיר אותך), אבל כבחור פחות או יותר בגיל כל משתתפי הפורום הזה, אני לא חושבת שאתה מכיר את רוב האנשים שמתגייסים ליחידות קרביות. למען האמת, לא רק שאתה לא מכיר את רוב המתגייסים ליחידות קרביות, אתה לא מכיר גם עשרים אחוזים מהם וגם לא עשרה אחוזים, ובמקרה הטוב - אתה מכיר כמה חברים שהתגייסו ליחידות קרביות, והם סיפרו לך על חברים של חברים. בכל אופן, בכל ההודעות שפירסמת בפורום ניסית להפגין ידע נרחב מאוד בנושאי הצבא ולהראות לכל חברי הפורום שאתה מכיר את הצבא ואת חייליו על כל ההיבטים האפשריים. בחלק נכבד מההודעות האלו פנית אל חברי הפורום ב``שלא תחשבו`` כך או אחרת, כאילו כולנו חושבים שכל החיילים ביחידות הקרביות נמצאים שם מתוך מניעים אידיאולוגיים, כאילו כולנו חושבים שיחידה קרבית זה הדבר השווה ביותר בעולם ושלג`ובניקים אין מקום בצבא, כאילו כולנו האנשים הפשוטים, ואתה - אריק - הגעת לפורום כדי להוביל אותנו אל האור ולפתוח בפנינו את העולם האמיתי. אריק, בדיוק כפי שאני לא מכירה אותך ולא יודעת מי אתה, אתה - לא מכיר אותי ואין לך מושג קלוש מה אני יודעת ומה אני לא יודעת, מה המניעים שלי להתגייס ליחידה קרבית, מה היכולות שלי וכו`. ההודעה הזו, מתייחסת לכל ההודעות שפירסמת בפורום: להודעות שלך בדבר הדאגה שלך לשלום מצבן הפיזי והנפשי של הבחורות שרוצות לשרת ביחידה קרבית, להודעות שבהן פנית אלינו, אל פשוטי העם, וסיפרת לנו שיחידה קרבית היא לא דבר זוהר ונחמד כל כך, ולהודעה האחרונה שלך שבה שברת את כל השיאים וגילית לאנשים כמונו, שחיילים קרביים לא עושים את התפקיד שלהם רק מתוך אמפטיה לערכי הציונות. אריק - תודה רבה על הגילוי המרעיש, ברגע זה אני משתחווה לך ומודה לאלוהים ששלח אותך אלינו כדי להסביר לנו שרוב האנשים כבר לא מאמינים באידיאלוגיה של ``טוב למות בעד ארצנו``. אני לא מתיימרת לדעת יותר ממך על הצבא ואני לא מתיימרת להסביר לשאר העולם למה הרבה אנשים מתגייסים ליחידה זו או אחרת. יש לי רק בקשה אחת אליך: תתבגר קצת, תגבש דעות עקביות ויציבות (שלא כמו ההודעה האחרונה: ``לא התכוונתי לגבי, כי לי דווקא אכפת מהמדינה, פשוט התכוונתי לרוב`` ו``תתעלם מההודעה השניה, כי גם אני אוהב לפוצץ``...) ותלמד מתי לשתוק ולהפסיק לייצר פרובוקציות משוללות כל יסוד. ולסיכום - אל תרים את האף יותר מדי, במיוחד כשאתה לא יודע כלפי מי אתה מתנשא (אחרי שיחות עם כמה משתתפים בפורום, אני יכולה להגיד לך בביטחון מלא, שאין לך שום סיבה להתנשא עליהם). והערה אחרונה, לכל מיואשי ``אריק17`` ולכל מי שצריך לקרוא פעמיים כל הודעה כדי להאמין שבחור בגילנו יכול להיות עד כדי כך מתנשא - אל דאגה! בדיוק בשביל אנשים מתנשאים שלא נותנים מינימום של כבוד לאחרים - נועד הצבא. אריק, אני מאחלת לך שלטובתך יהיה מעליך מפקד מתנשא לפחות כמוך בצבא, ואולי אז תבין שאתה רחוק מאוד מלהיות אלוהים.

אריק 17

New member
תתעלמו מההודעות על אידאליזם

כשאני כותב שטויות גם אני מודה ואני מודה שזה הודעה מיותרת וכתבתי אותה סתם משעמום אז אל תתיחסו אליה ברצינות !!!!! ולאורלי למה את מערבבת שמחה בשמחה מה הקשר בין ההודעה לבנות בקרבי ???? בסיידר כפרה!

dec2000

New member
תוספת לאורלי

אריק אני לא בא לתקוף אותך אישית כי סה``כ אני לא מכיר אותך, אבל אתה מתנהג פה בפורום כמו יחיד סגולה מורם מעם. אני מבין שאתה נהנה לדעת על הצבא- אחלה! אבל יש עוד אנשים טובים חוץ ממך, לא רק זה יש גם אנשים שיודעים יותר ממך, ובוא אני אגיד לך משהו נוסף, מי שבאמת יודע ויש לך שאלות שאני באמת יודע את התשובה אליהן- אני לפחות לא אענה לך כאן. בלי כוונה להעליב ושיהיה שירות קל.

אריק 17

New member
בסדר תיקנתי את עצמי לא

אמרתי כבר שההודעה הקודמת הייתה שטותית והודתי בכך

avipe

New member
אני לא מאמין!!!

האל מודה שהוא טעה?!!??!?! :) סתם בצחוק אריק... רק בבקשה להבא שמשעמם לך אל תכתוב שטויות, תעשה משהו אחר...

טל עדתו

New member
פעם ראשונה שאתה מודה...

אריק 17! פשששששש הודת שאתה בכבודך ובעצמך אומר שטויות והיית משועמם? מה קרה ? בקיצור - חזק ואמץ!!! (ברצינות!)

12 למרץ

New member
מה בסה``כ הבנאדם אמר?

את האמת. לכל הפמיניסטיות: רציתן שיוויון - קיבלתן, אז אל תנסו להשליך את עניין השוביניזם / פמיניזם על כל ציוץ שלא קשור (ואריק - אל תעלב). קראתי את ההודעות של אריק כאן, ואין שום איזכור לשמץ שוביניזם. ובנימה אישית: אורלי וטל, אני לא חושב שהפורום נועד להתנגחות אישית. הצבא לא מפלה בנות לעומת בנים (ולהפך) בשום מובן. אף אחד לא שאל כל חייל אם הוא מתגייס *רק* בגלל אידיאליזם או *רק* בגלל ``פיצוצים``. כל אדם מתגייס ממכלול סיבות, ולא - האידיאליזם לא עבר מן העולם. תתגייסו (עוד שבועיים!!!!!!), תשרתו את מדינתנו האהובה, וחשוב מכל: make love, not war!

טל עדתו

New member
בנושא הזה אין קשר לשובינזם!!!

שלום! כנראה לא הבנת על מה היה הוויכוח. אתה חדש בפורום וכנראה לא היית בזמנו של הוויכוח הגדול על בנות בקרבי - אם תרצה להציץ בהודעות אלה תסתכל במאגזין של אפטר שנקרא קיטבג בכתבה: ``נושא השבוע בפורומים: על בנות וקרבי`` ואז תבין על מה היה ואני מדגישה היה הוויכוח. מה שאני ואורלי אמרנו לא היה קשור לשוביניסטיות של אריק (זה היה רק איזכור לחלק מדעותיו) אלא על מה שהוא אמר בקשר למי שרוצה לשרת בקרבי - תסתכל יותר למטה ההודעה שלו מופיעה ``אידיאליזם``, ואנחנו ממש לא רוצים ``להתנגח`` ולריב פה פשוט אריק מתחיל אותם ולראות השקפות עולם של מישהו בגילך שהן כל כך קיצוניות לא הגיוניות לא סבירות, שוביניסטיות וכ`ו זה ממש צורם!!! אז בקשה קטנה גדולה אחרונה - אריק17: 1. תתתככככבבבבבבדדדדדדד! תן כבוד! אל תזלזל! ועוד דבר: אל תתחיל עוד מריבות בעקבות הדעות שלך! טל.

חתחתול

New member
הצבא מפלה בטירוף

וכשמישהי שהתגייסה שנה אחריך תשתחרר לפניך תבין כמה. וכשהיא תחתום קבע ותבוא כל יום יחד איתך לבסיס ותעשה בדיוק מה שאתה עושה (ופחות מכך) כשהיא מקבלת תמורת זאת כל חודש את הסכום שצברת באותה שנה שלמה ששירתת יותר ממנה - אז תדע בדיוק כמה אתה שווה לצבא.

אורלי17

New member
לא התכוונתי להודעה האחרונה בהקשר

של השוביניזם, התכוונתי להודעות הקודמות מהעמודים הקודמים. ובנוגע להתנגחות האישית - אני יכולה להעיד על עצמי שבקטעים האלו אני מנסה לשמור על התייחסות שאינה אישית, אבל אם תקרא את כל ההודעות ש``אריק17`` פרסם בפורום, גם אתה תרגיש בנימה די חריפה של זלזול והתנשאות מצדו, ואין שום סיבה שאנשים יכנסו לאתר ויתעצבנו עד עמקי נשמתם בגלל פרובוקציות. אני באמת לא מתכוונת לפגוע פה באופן אישי באף אחד, אבל כשחצי פורום עסוק בלהגיב בעצבים על כל הודעה של ``אריק17``, כנראה שיש כאן בעיה מסוימת, וזו לאו דוקא בעיה של שוביניזם מול שוויון, זה עניין של כבוד מינימלי בין אנשים. בכל אופן, אני מודה שאולי נסחפתי קצת בהודעה האחרונה ל``אריק17``, ואני בהחלט מצטערת אם מישהו נפגע.

למעלה