ארי-אל...

Justin Angel

New member
ארי-אל...

כמהה הערות, בתור התחלה, תבורך. דבר שני, בקישורים של דת האסאטרו בבקשה תכלול את הטקסט שפירסמתי איתם (אני פשוט מעדיף את הניסוח שלי לתוכן הקישורים), כולל המספר. ואם תוכל לעשות מדור קישורים לאייל אני מאעוד אעריך את זה (כולל תאריך כמובן) :)

Dia Leoghann

New member
שלום ג´סטין.

בקשר לגנזח ולאייל בעל שבע הקרניים: כוכב השחר פתח בשבילך לפני זמן מה לוח מיוחד לנושא. אני פצלתי אותו כרגע לשני לוחות אחד לגנזח ואחד לאייל. בכל פעם שאתה מפרסם כאן הודעה אתה יכול בעצמך להוסיף אותה ללוחות, אינך צריך את אחד המנהלים בשביל זה. אתה יכול לכתוב את הגנזח והאייל ישירות ללוחות ורק להוסיף כאן בפורום שהם עודכנו. כל מה שאתה כותב בלוחות ישאר עד שתבקש ממני או מהנווד למחוק את זה. בקשר לקישורים לדת האסאטרו, אני יטפל בזה בהקדם. בברכת אור, Dia Leoghann

Justin Angel

New member
לא הגיוני.

הגנזך והאייל (יחד עם שאר המדורים שמתווספים ברנדומליות) נבנו במתכונת של שליחת הודעות לפורום, לא מתכונת של העלאת הודעות ללוח.

Dia Leoghann

New member
אז אל תעלה את ההודעות ללוח.

תשמע... יש לך לוח בו אתה יכול להעלות את הקישורים ואת כל ההודעה הקשורה אליהם של הגנזח או האייל, לפני, או אחרי שאתה מעלה אותם בפורום עצמו. אתה גם יכול להעלות את ההודעות רק בלוח. אם זה לא טוב לך מספיק, אז צר לי.

Justin Angel

New member
בן-אדם...

תביט על טופס שליחת הודעה ללוח, יש שם מקום לקישור אחד. איך אתה חושב שאני אעלה את האייל שמתבסס על להיות שלושה קישורים? יותר יעיל מצדך לשים לוח קישורים ולעדכן אותו חד-שבועית.

Justin Angel

New member
כמו כן

ישנה הגבלה של 300 תווים, שהאייל של היום שנחשב לפי דעתי כאייל יחסית פרודקטיבי ומקיף כולל כ1,244 תווים.

Dia Leoghann

New member
זה בגלל שרק אנשים כמותך יודעים

שגנזך כותבים עם ך....

כרמית.

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif הסמקתי עכשיו כמו עגבניה

ואגב - הגנזך הדרואידי הזה הוא יופי של דבר. אני קוראת אותו עם כוס קפה כמו נובלה טובה!

Dia Leoghann

New member
ג´סטין...

אני אשתדל למצוא את הזמן להוסיף את קישורי הגנזך לקישורי הפורום.

למעלה