ארי שמאי בטור חריף נגד שמעון מזרחי חובה לקרוא

ארי שמאי בטור חריף נגד שמעון מזרחי חובה לקרוא

אני פשוט חייב להצדיק אותו.תקראו ותגיבו. ארי שמאי בטור אישי ל-ONE: אלו שנותנים את הגרון, אלו שלא מפסיקים לעודד, יישארו בבית ולא ייסעו לפיינל-פור. האליטה כן תהיה שם. מי אשם בכך? יש לי חבר ולא קוראים לו בנימין, שמבלה ברגעים אלו ממש במדריד עם חברתו. הם טסו אתמול בבוקר באל על, הזמינו דרך אחד מאתרי התיירות מלון שלושה כוכבים ממש במרכז העיר, וכל החבילה עלתה לשניהם אלף וחמש מאות דולר. לא מאמינים? ככה זה כשכרטיס טיסה עולה בין חמש מאות לשש מאות דולר ומדריד, אם לא ידעתם, היא אחת הערים הזולות באירופה. אם אתם לא סנובים שאינכם יכולים להעביר לילה אלא בסוויטה של הוולדורף אסטוריה אפשר בקלות למצוא בעיר הנהדרת הזו מלון סביר ביותר בפחות ממאה וחמישים דולר לזוג. אוהדי מכבי ת"א. קורעי הגרון לא יהיו במדריד (ניר בוקסנבאום) בסופ"ש הבא יעלה תענוג כזה יחד עם כניסה לפיינל-פור פי 3. סוכנים וספסרים טמנו ידם בצלחת, סוכן יווני השתלט על הכל, סיטונאי תיירות רוצים גם את הנתח שלהם, הכל קודש לקפיטליזם המגעיל שהשתלט על החברה המערבית בכלל ועל הספורט בפרט. זוג עם שני ילדים שירצה לטוס ולעודד את "הקבוצה של המדינה" ייאלץ לגהץ את כרטיס האשראי שלו בסכום של למעלה משלושים אלף ₪, שזה כנראה כסף קטן עבור פדרמן ורענן כץ, אבל לא עבור מרבית אוהדיה האמיתיים של מכבי, לבטח אלו העומדים במרומי שער 11 בהיכל. "לעונדי הרולקס" "ונושאות תיקי הפראדה" המחזיקים במנויים היקרים בפרקט לא תהיה בעיה להגיע למדריד, מה זה עבורם אלף וחמש מאות יורו, אולי ארוחה לארבעה באחת ממסעדות השף המובילות בעיר. וזוהי בדיוק הבעיה של מכבי, אם כבוד היו"ר שמעון מזרחי טרם הבין זאת. צסק"א הרי איכותית יותר, והיתרון היחיד של מכבי על פני קבוצת הצבא האדום הוא קהל אוהדיה האמיתי. אלו שנותנים את הגרון, אלו שלא מפסיקי לעודד, אלו שמבדילים בין ביינום לקאמינגס. מרביתם, כך עושה רושם, יישארו בבית, ויפקירו בלב כואב ובלית ברירה את העידוד והתמיכה בידיהם ובקולם של "האליטה" המפונקת משער 3. ומי הפקיר אותם? אולי "לאיש החזק" שמעון מזרחי, "ההוא שמסדר הכל באירופה", "זה ששום דבר ביורוליג לא עובר בלעדיו" יש תשובה לשאלה החשובה הזו. חג שמח ידידיי אוהדי מכבי, השאלה מי ישמח בסוף השבוע הבא.

trigotrigo

New member
מה אתה רוצה שמזרחי יעשה?

שיקנה מכספו חבילות לפיינל פור? זה ביזיון שהיורוליג צריך לטפל בו, לא שמעון מזרחי. שמעון מזרחי לא יכול לכפות על גורם שלא קשור אליו להוריד מחירים. מיותר לציין שלא רק אוהדי מכבי סובלים מכל העסק הזה, אלא גם אוהדי סיינה וצסקא - כשגם לאוהדי סיינה יש עם זה בעיות.

Carmelo Anthony

New member
כמו שג'מצ'י אמר העונה:

למזרחי יש כמות השפעה עצומה בפיב"א, אם הוא יעשה קצת רעש על המכירה המכפירה של הכרטיסים לסוחר היווני, יכול לקרות משהו, אל תשחק אותה כאילו שמעון זה עוד סתם אוהד שלא יכול לעשות כלום, אם הוא באמת ירצה, הוא יוכל.

trigotrigo

New member
זה לא תלוי בו,

ועם כל הכבוד למר זגג, אני מאמין שמזרחי רוצה יותר מכל אחד שמדריד תהיה מלאה בצהובים.

Carmelo Anthony

New member
שיעשה רעש, שיצא בהצהרות

שלא ישב בבית ,יזיז את הראש שלו מימין לשמאל ויגיד "חבל, לא יהיו אוהדים", שיעשה משהו!

trigotrigo

New member
"שייצא בהצהרות"

מה זה הצהרות? שמכבי לא תשחק אם לא יורידו מחירים? פחחחחחחחחחחחח זאת למשל הבטחה בלי כיסוי.

Carmelo Anthony

New member
הצהרות זה:

"לא יכול להיות שכדי לראות את מכבי בפיינל פור אוהד יצטרך לשלם 100 יורו, המצב אבסורדי". "הגענו לשפל המדרגה, ברגע שאוהד לא יכול לנסוע למדריד בגלל מחירי הכרטיס, זה לא יכול להימשך כך". "מכירת הכרטיסים לסוחר היווני פשוט מזעזעת". הנה המצאתי לך 3 הצהרות שיכולות להיות הגפרור הראשון, בלי להבטיח שום דבר.

trigotrigo

New member
ומה לדעתך הצהרות כאלה יעשו?

שום דבר

trigotrigo

New member
גפרור ראשון יומיים לפני - מאוחר מדי

וכשמחירי החבילות לא פורסמו מספיק זמן לפני, אין מה לעשות בנדון.

Carmelo Anthony

New member
מאוחר מדי....

אבל אפשר לטפל לפחות בפיינל4 הבא, לפני שגם בשבילו יהיה מאוחר מדי....

יו45

New member
ולמה נראה לך שהוא לא רוצה?

אם היתה לו אפשרות להביא עוד אוהדי מכבי הוא היה מביא . לא הכול הוא יכול לעשות ,זה נכון גם בענין ג`מצ`י וגם בענין הכרטיסים.

אבי83808

New member
הוא לא שולט בזה

הוא מנסה להשיג כמה שיותר כרטיסים כדי שהרבה אוהדים יגיעו למדריד, אבל הוא לא יכול לעשות נגד ולהגיד "אנחנו מחרימים". פיב"א זה לא מעניין אותו, מצדו שלא יהיה קהל באולם ושמעון לא יכול להיות נגדם, הוא יכול אולי להתווכח איתם עוד שיביאו לו כרטיסים או שיוזילו את המחירים, אבל לא יותר מדיי. אני חושב שארי שמאי קצת הגזים עם הדברים שלו לגבי מה שהוא רשם וכמו שאמרו לפניי תאמין לי שאם הוא היה יכול להשיג עוד כרטיסים הוא היה משיג

modz0r

New member
אני לא מאמין שהשם של היצור הזה מוזכר פה

תת-אדם. פשוט דוחה. מנסה כאילו לכתוב כתבה ניטראלית, אבל לא שוכח לתקוף את מכבי, ואת האדם שדאג להשאיר את הספורט הישראלי גם בתקופות מלחמה. למה הוא לא כתב כלום כשהפועל ת"א לא עזרה במימון של חבילות למוקדמות גביע אופ"א? למה הוא לא כתב כלום על זה שהפועל ירושלים הודיעו שהם לא יממנו יותר הסעות למשחקי חוץ? כותב הקבוצה של המדינה במרכאות, אבל יודע שאם הוא לא יכתוב עליה, רק אוהדי הפועל יקראו את הכתבות שלו. אני עדיין בשוק שהשם של המונגולואיד הזה נכתב בפורום של מכבי. וסליחה עם המונגולאידים.

asafsuf2

New member
פשוט נוגע ללב...

דמעות ניקוות בעייני כשאני רואה את הדאגה הכנה של ארי שמאי לאוהדי מכבי... קשקשן! אין הרבה ששמעון יכול לעשות לגבי הפיינל פור הזה, כי כבר יש הסכם משפטי עם הספסר היווני. מה שכן, בטוח שהם לא יתנו לזה לקרות בעתיד, ואלי סופסוף גם ישנו את השיטה המפגרת לסדרות פלייאוף כמו שאליפות היבשת אמורה להיות מוכרעת (וכמו שהליגה שלנו גם אמורה להיות מוכרעת). לגבי הפיינל פור הנוכחי, אני סומך על אוהדי מכבי שפשוט לא יקנו את החבילות דרך סוכנויות הנסיעות וירכיבו לעצמם חבילות. לא קשה למצוא טיסה למדריד דרך עיר אחרת באירופה, מה שיוזיל בהרבה את הטיסה פשוט כי אין בהלה כזאת לטיסות למדריד מבלגיה או הולנד למשל. מלון במדריד אפשר למצוא די בזול באינטרנט בלי ללכת דרך הסוכנויות, וכרטיסים אני בטוח שאפשר למצוא בשפע ב-EBAY או אתרים דומים מאוהדי ריאל מדריד המאוכזבים. כל זה יעלה בערך שליש ממה שדורשים בסוכנויות. אז ארי שמאי, תודה על הדאגה הכנה שלך אבל אני סומך על אותם אוהדים שימצאו את הדרך להגיע למדריד. בינתיים, אתה מוזמן לבדוק מה הקבוצה שלך עשתה במשחקה האחרון בליגה א'...

למעלה