ארכיון הכתבים הגנוזים

ארכיון הכתבים הגנוזים

שלום לכל אנשי הפורום וחג שמח! לאחר זמן רב מדיי שעבר בלי שקיימנו את ההבטחה לפרסם חומרים חדשים של מאיר, אנחנו מתחילים לשפר עמדה בנושא. בקרוב, בלי נדר, יעלה באתר בצורה מסודרת אגף מיוחד שבו יתפרסמו באופן בלעדי, חומרים גנוזים ומיוחדים, שהגיע זמן חשיפתם לציבור. לכבוד יום הכיפורים הממשמש ובא, אנחנו מפרסמים סנונית ראשונה, כאן בפורום, עד יעבור זעם, ושיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה. הנה ימים באים\חזון\טיוטא ב - מאיר אריאל הנה ימים באים ואנשים יאבדו את הטעם שבבריחה ומסכות תוסרנה ותהיה הודאה על האמת. אמונות ודעות והשקפות עולם תושלכנה ואנשים יודו בטעויותיהם ויאמצו אמונות חדשות פתוחות למשא ומתן. כל הממסדים והמנגנונים הידועים יתפרקו ויעלמו וסדרי ממשל משוכללים פתוחים למשא ומתן יקומו תחתיהם. הנה ימים באים. הנה ימים באים ותוסרנה משלטונן המפלגות בישראל ותהיה השתחררות גדולה מאזיקיהן וכבליהן ויהיה חופש למחשבה ודרור להבנה וחירות לידיעה ופדות שאלה ועצמאות לעצמיות. הנה ימים באים. הנה ימים באים ותרבה תחושת ההדדיות בין אנשים שתעלה מעומק ההגדרות העצמיות של היחידים מתוך היחודיות של האחד וההזדהות עם היחודיות של הזולת. תהיה הכרה הסכמה כללית שכל בני האדם עלי אדמות שווים ושונים. כל אחד וטביעת האצבע שלו. ויהיה לזה כבוד חדש. אנשים יודו איש לאחיו על היותם הם. הנה ימים באים. הנה, זאת תהיה אחווה חדשה שתוליד שמחה גדולה, ימים באים לשויון לאי שיויון, האישיויון לשיויון. הנה ימים באים. סוף חזון\טיוטא ב\מאיר אריאל

משמרותי

New member
איזה יופי,ברכות לאריאל הוצאות

אריאל הוצאות,כי אינני יודע מי פירסם,שחר או שירז.... לדעתי הקטע הבא צריך להיות "שיוויון ואי שיוויון" כתיבה טובה וגמר חתימה טובה

מוגג

New member
אישוויון

אישוויון פגע באיש אביון בארץ נוילנד ציון איפה השוויון שיווע אביון אישוויון אמר שלום אביא יונה שוב ושוב יושבים גומרים מבלי אביונה באלט נוי לנד אביונה.

קטע נוסף מהארכיון של מאיר

מלכודת התדמית\מאיר אריאל שנים שאני נס ממלכודות תדמית ממצודות קיבוע ממכלאות הגדרה מקופסאות שימורים מאוספים של פרפרים מהסיכה הנועצת אל הלוח מצנצנת הפורמלין טוב לפרפר המאוורר במשק כנפיו מלפרפר הפרוש מלוא מוטת כנפיו בשלל גוונים וחן דוגמא לעיני רבבות מבקרים טוב לי צבע אחד חי מאלף צבעים מתים.

אני מת על המאיר הזה, חבל לכם על הזמן

לדעתי צריך למסד את מאיר מבחינה אקדמית כמובן שהאצעה הזאת שלי לא תתקבל בהתלהבות על ידי האקדמיה כי מאיר מצליח לשזור מסקנות מאוד אינטימיות מתחום חקר מדעי המוח, פסיכולוגיה היסטוריה ופילוסופיה בספרות מופלאה. על ידי כך הוא מגמד את כל הפרופסורים ה"ניטראליים" מהתחומים האלה. מאחר שאני מבין את זה אני גם יודע שלא הרבה אנשים נוספים מבינים את זה בצורה הזאת. מה שכן הייתי מציע זה ליצור מעגל מתדיינים שינבע מן המקום הנעלה הזה. משהו באמת איכותי ולא איזה חיקוי של מן דבר שכזה.

משמרותי

New member
סוכם במקומותינו בני

שאתה יוצר את המעגל/פורום/ קבוצת מפגש אז מה קורה?

הופעה של האחים אריאל בסוכות

ביום רביעי, א חול המועד, מגיעים האחים לעיר כרמיאל, פאב "פרנקלין", לתת הופעה מיוחדת לחג הסוכות, שירים חדשים של מאיר, של האחים ומיטב החומר המוכר והאהוב, כולם מוזמנים חג שמח משפחת אריאל

תודה רבה שירז! הנה פרטים על המקום.

פרנקלין אירועים, בר, בר שכונתי, פאב היוצרים 19, איזור התעשיה, כרמיאל טלפון: 04-9885134, 0526859992 פקס: אין שעות הפעילות: א - ש עד לקוח אחרון - 21:00 מקום טוב מאוד. המופע הולך להיות מאוד מוצלח. תבואו בהמוניכם. ההופעה תתחיל בסביבות 22:00 .

דקל נור

New member
ומה עם

הדרום הרחוק מאד ??? יש איזה כיוון שגם אנחנו נטעם ?? חתימה טובה .

האחים אריאל בדרום

ביום ראשון הבא, יגיעו האחים לקיבוץ דורות, לתת קצת אהבת חינם, מאיר, אהוד, שחר ותומר הסרי על הגחון, כולם מוזמנים חג שמח ושנה טובה

funky chef

New member
הלוואי...

בתור אחד שחי ממשנתו של מאיר, אני מאד מקווה שיום יבוא ואכן חופש הפרט וכבוד לזולת יהייו חלק יותר מוערך בחברה הישראלית, שישראל תהייה דמוקרטיה אמיתית, שבאמת פשוט יהייה טוב אבל עד שזה יקרה נראה לי הולך לקחת קצת זמן, בינתיים זה נראה קצת יותר כי מישהו התעורר עלינו והקיץ מחלומו... (מדרש יונתי) והדרך היחידה שבה החזון הזה יכול להתקיים זה אם יעבירו את ישראל לאוסטרליה. דרך אגב, בזמן חזונו של הרצל בעת שחיפשו מקום למדינת היהודים אחת מן ההצעות שהועלו היתה מרכז אוסטרליה. לווווווו רק..

funky chef

New member
הלוואי...

בתור אחד שחי ממשנתו של מאיר, אני מאד מקווה שיום יבוא ואכן חופש הפרט וכבוד לזולת יהייו חלק יותר מוערך בחברה הישראלית, שישראל תהייה דמוקרטיה אמיתית, שבאמת פשוט יהייה טוב אבל עד שזה יקרה נראה לי הולך לקחת קצת זמן, בינתיים זה נראה קצת יותר כי מישהו התעורר עלינו והקיץ מחלומו... (מדרש יונתי) והדרך היחידה שבה החזון הזה יכול להתקיים זה אם יעבירו את ישראל לאוסטרליה. דרך אגב, בזמן חזונו של הרצל בעת שחיפשו מקום למדינת היהודים אחת מן ההצעות שהועלו היתה מרכז אוסטרליה. לווווווו רק..

למעלה