ארכיון מטוסי חייל האוויר.

MaceWindu

New member
ארכיון מטוסי חייל האוויר.

אז ככה, אני עכשיו עובד על אתר שבעצם יהיה ארכיון מטוסי חייל האוויר מ1948 ועד המטוס החדש ביותר שישראל תרכוש.. (נכון לעכשיו, הסופה\F16I) אם יש פה משהו שיכול לתת מידע ממש.. (לא מידע עלוב כמו באתר חייל האוויר), מידע עם מספרי מטוסים וכו'.. אני ישמח מאוד!! מי שרוצה להיות שותף באתר ויכול לתרום.. זה יהיה מעולה! צירפתי את הלוגו שהכנתי לאתר.. אם יש הערות.. רק תגידו!

MaceWindu

New member
אני צריך חומר.. בליזזזזז

תעזרו לי.. אני מאוד רוצה שהאתר הזה יקום.. זה אתר נחוץ מאוד מעולם לה היה כזה דבר (עד כמה שידוע לי) פליזזזזזזזזזז אני מתחננןןןןןןן

אמיר72

New member
הכל קיים

כמעט של מה שאתה רוצה לעשות קיים ברשת. אתה יכול לקרוא בקישורים המצורפים.

MaceWindu

New member
אמיר.. הבדל אחד..

מפריד בין מה שאני עושה לאתרים הקימים שהראת.. השפה, הם באנגלית, שלי יהיה בעיברית. אתר חייל האוויר נותן מידע עלוב ובקושי מספק. לפי מה שדיברנו פעם, אמרת שיש לך מידע על מטוסים אם תרצה, תרגיש חופשי להצתרף..

אמיר72

New member
תודה

אבל אני מאמין שאסתדר עם האנגלית ...

שים לב לא להעביר לו חומר מסווג.

אתה צריך אישור של בטחון-שדה להוציא חומר מהבסיס.

bencohen11

New member
אל תדאג אני יודע מה מותר לתת ומה לא

ויש ל אישור כבר ומי אתה אם אפשר לדעת?

אמיר72

New member
ומי כבודו בדיוק ?

אני אהיה מאוד מסופק את כרטיסך האישי באמת משקף מי אתה. קשה לי לראות טייס קרב פעיל בח"א מזדהה פה בשמו האמיתי, ומתנדב להעביר קבל עם ועדה חומר למישהו שאינו יודע מיהו. מעבר לכך, בטרם תכתוב את דעתך הנחרצת בצורה כה קצרה, ראוי שתסביר מי אתה ועל סמך מה נכתבה הביקורת ה"מהוללת" הזו. לידיעתך, בין הכותבים שם מצויים חוקרים ותיקים ומנוסים, מהם כמה אנשי מילואים של ענף היסטוריה ושל מוזיאון ח"א (אני לא נמנה עמהם, למרות ששמי שם, אני מתעסק בפרוייקט אחר).

MaceWindu

New member
עדיף מטוסים...

שישראל קנתה\קיבלה בהתחלה.. כאלה שהיו מטוסי WWII והפכו אותם לישראלים ושירתו בשנים הראשונות של מדינת ישראל! מזה אני הכי מעדיף כי יש ממש מעט מידע עליהם!

gabby ore

New member
אולי כדאי להתמקד דווקא בצילומים שצו

שצולמו ע"י אזרחים או חיילים שאינם כתבים, ובעיקר בזמן מלחמות, וכך לא יהיו באתר תמונות "קיטשיות" אלא כאלה המראות פעילות אמיתית (וגם מטוסי אויב בחלק נוסף). אלו יהיו גם תמונות נדירות שלא יצא לנו לראות עד כה!!

למעלה