ארלעמלערלמצ

• פותח הנושא bnny
  • פורסם בתאריך

metuka15

New member
גם לך,יקירתי

בפעם הבאה שפותחים הודעות חסרות פואנטה שכאלה אני קראת לבאקי!

Fay Wood

New member
והיא לא רוצה שנקרא לבאקי ../images/Emo168.gif

למען ביטחונה האישי... ובכלל- מה ההודעה הזאת אמורה להביע?!!?!?!?

Bakura

New member
אני במצב רוח טוב היום ^.^

לא יודעת למה, בהתחשב שחלקים מאוד מסויימים בגוף שלי כואבים רצח, אבל... אני תמיד אבוא שתקראי לי ^.^!!! ... והמצב באמת התחיל להרגיז אותי בפורום, אבל שמרתי על שלווה בגלל היאוי והשונן איי. ... אבל זה רק זמני, ידידי, רק זמני. >_> אז אל תחשבו לפתוח פה כתומים לפני שאני אתעצבן. ממש. גראור.

Fay Wood

New member
נצל"ש- תושבי שהם יקרים שלי ../images/Emo168.gif

יה וואטאבר.. חחחח... כבר רשמתי את זה איפהשהו אבל בכל מקרה- אתם מוזמנים לראות אותי ואת mrs puff (איך לעזאזל רושמים את זה?!?
) מופיעות היום (אמאאא זה היום
) ב-19:00 בבית התרבות לכבוד משהו עם סיום אומנויות הבמה
בתוכנית הרבה צוציקים קטנים מאוד
צ"ש עומדים להופיע עם 3 שירים- רק החיים (כן, גם לי לא היה מושג מה זה השיר הזה עד שהיגעתי לצ"ש...), מכאן ומה שהיה (נו- מה שהיה, תשכח מזה, מה שיהיה לא משנה... כן, השיר הזה...
) שבשיר הזה יש לי סולו (בחלקים הנולמלים שלו
)
קיצר, תבואו היום ב-19:00 לבית התרבות לראות אותנו משפילות את עצמנו עד עפר (יהיה שווה)!!!!!!!! מגילה..

PakoLina

New member
הו,גם חברה שלי מופיעה שם ^.^../images/Emo187.gif

ענבל גנדלר.. אני אשתדל לבוא, נראה לי שאני אהיה במרכז באותה שעה כי אני עוזרת במיכרת מאפים וכדורי שוקולד מהנוער העובד.. אני אשתדל לבוא ^.^

keep smiling

New member
אני לבוא!../images/Emo99.gif../images/Emo117.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

הלוואי. אולי אקפוץ לבקר. יש למישי ממכם סלולרי?

Fay Wood

New member
יש לי פרח ^__^ ../images/Emo168.gif

קיפי איפה היית?!? ראיתי רק את נעם... ויש לי פרח ^____^ שנורא מכאיב לי בידיים
אז... איך היינו?
דני רובס הבריז לנו מה"פרחים-סוף"!!!!!!
כבר חשבנו נוכל לצעוק "וואו וואו!!! דני רובס!!!!!!!!!!! אהההה!!!!! תחתום לי תחתום ליייייי!!!!!!!"
הורס מסיבות...
אמממ... וזהו... קיפי איפה היית?!?!

HANSAMA

New member
חחח אולי גם אני צריך לשלוח ארציחהבכ

כי להודעה הזאת עונים.. חחח

../images/Emo107.gifנמ..

פעם גרתי במנחמייה.. ואז פעמיים בנהרייה.. ואחרי זה פעמיים בחדרה... ואז בגן ישעייה.. עכשיו בקיבוץ רגבים. מסקנה. לא, אני לא גרתי ולא גרה בשהם...
איפה זה בכלל?

keep smiling

New member
XDD ../images/Emo117.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

מנחמייה? מה זה לעזאזל? י_י קיבוץ רגבים
ושהם זה חור ליד נתב"ג~

../images/Emo107.gifמנחמייה זה ישוב בעמק הירדן../images/Emo3.gif

שהייתי בו עד גיל ארבע..
ואת מכירה את קיבוץ רגבים? את המקום שכוח האל הזה? *קולטת שהפה שלי עדיין פעור* *סוגרת אותו*

PakoLina

New member
יאאא! אפרת! היה ממש יפה!../images/Emo187.gif

הי ממש ממש יפה.. רק חבל שתקעו אותך כל הזמן מאחורה.. וקיפי.. ממש חבל שלא באת! אחח.. ממש כואבות לי הרגליים
כי בהתחלה היה לי שיעור התעמלות קרקע, ואחריו כאבו לי הרגלים. בסדר. לזה אני רגילה. אחר כך הייתי צריכה להסתובב בכל המרכז 800 פעם כדי למכור לאנשים עוגיות ועוגות שיתרמו ליד משוהם מטעם הנוער העובד (בגלל זה אפרת הייתי בחולצת תנועה), שלא לדבר על זה שהיתי עם נעלי אצבע עם סוליה בעובי של גפרור בערך..
אחרי זה ממש כאבו לי הרגלים. אחר כך הלכתי לבית התרבות לראות את אפרת, וכל המופע עמדתי. אחרי זה ממש ממש כאבו לי הרגליים. ואז חזרתי הביתה ברגל, ועכשיו ממש, אבל ממש ממש ממש כואבות לי הרגלים
נאמ. לא שזה יעניין מישהו >.<

למעלה