ארמדילו, בעד או נגד?

ארמדילו, בעד או נגד?

על פניו, נשמע שהומצאה זה מכבר תרופת הפלא. מאידך, אני לא ממש נתקלת בו בשבילים. ומה זה אומר? אכן יש הגנת פנצ'רים? טובה? סבירה? חבל על הכסף? מי יכול להאיר את עיני? (מדובר אגב ב- Roll-x)

שאלת אם יש הגנה נגד פנצ'רים

אז אמרתי ש/אני לא יודע מה זה ארמדילו אבל טיובלס כן עוזר

תודה,

למרות שקשה היה להבין את זה מתשובתך. ארמדילו, בתשובה לשאלתך, הוא צמיג שמתיימר לתת הגנה מוחלטת כנגד פנצ'רים.

bikingstudent

New member
משקל

צמיג כזה שמתיימר לתת הגנה מוחלטת נגד פאנצ'רים הגיוני שיהיה כבד

bikingstudent

New member
אולי גם גמישות של הגומי

יכול להיות שבגלל שהוא כלכך "קשיח" ובלתי חדיר לקוצים אולי זה גם פוגם בגמישות שלו מה שאומר שהאחיזה יורדת

הכל יכול להיות...

אבל על פי ביקורות זרות, האחיזה היא אחת הצרות האחרונות של הארמדילו. הוא אכן קשיח מאוד, בין היתר כי הוא מורכב משכבת קבלר פנימית שהיא, למעשה, השכבה חסינת התקרים. ודי לספקולציות.

lalawyer

New member
650 גרם זה לא כבד

אומנם צמיגים של מקסיס למשל שוקלים משמעותית פחות, אבל של חברות אחרת (ווירוולף של wtb למשל) שוקלים יותר.

יש את צמיגי 2 השכבות ומעלה שבדרך

כלל קוצים רגילים לא חודרים דרכם אבל כן המשקל באמת מכביד בטיפוס קילו 200 בערך לצמיג ככה שבענף הDH גם מי שיש לו צמיגים כאלה עושה טיובלס בשביל להוריד משקל

d o l c e

New member
אני מכיר חומר

שמעתי שיש חומר שממלאים בפנימית במקום אוויר וזה מונע פנצ'רים הסבר: ברגע שנכנס קוץ ויוצא אז במקום שיצא האוויר בפנימית (אין אוויר) אז החומר יוצא ומתקשה במגע עם האוויר שבחוץ רק באזור של הפנצ'ר. זאת אומרת שאפילו לא מרגישים שיש פנצ'ר........ זה עולה 30 שח לגלגל במצמן מקווה שעזרתי, ניר

bikingstudent

New member
חצאי עובדות

החומר ניקרא בגדול "ג'יפה" בגלל שהמרקם שלו הוא פשוטו כמשמעו ג'יפה היא מגיעה במגוון צבעי הקשת ונימכרת ב20-50 שקל לפעמים כולל פנימית ולפעמים לא נימכרת בחנויות בכל הארץ(לא רק מצמן) אגב, זה נוזל שנימצא בתוך הפנימית ביחד עם האויר. מה שדוחף את הג'יפה לסתום את החור זה האויר כשהגלגל מיסתובב הג'יפה מיתפשטת והחומר מיתפזר בפנימית כשיש בריחה של אויר החומר וזרם עם האויר ומיתגבש בחור כאשר לאחרנה הטיובלס (צמיג בלי פנימית) ניהיה כל כך פשוט להכנה וכלכך זול וכלכך נגיש שבעצם הרבה רוכבים מעדיפים לשכוח מהפאנצ'רים והג'יפה ולעבור לטיובלס

למעלה