ארמסטרונג יעשה את זה גם היום !

BIKE 66

New member
ארמסטרונג יעשה את זה גם היום !

הוא גם יגדיל את הפער כי הוא המלך !

Envenom

New member
הוא מסומם ../images/Emo11.gif

היום הוא לקח את הקוקטייל שעוזר לו להתנגד לרוח ושמיישר את הכביש בשבילו.

miko1810

New member
קרא כאן מה קרה בין סימאוני ולאנס

http://www.velonews.com/news/fea/6654.0.html ותגובות קוראים.

אולי ישהוא יסביר במילים פשוטות|טמבל

מה קרה שם, למה הקשיב סימוני לאמסטרונג? ולמה מכל קבוצת הבריחה דווקא סימוני הטריד אותו? הוא הרי לא מאיים עליו בדירוג.

מיכאל34

New member
בבקשה-בין ארמסטרונג לסמיוני יש

חשבון פתוח. סימיוני ליכלך על ארמסטרונג שהוא לוקח סמים. אז ארמסטרונג לא פירגן לו בריחה וברגע שסמיוני התחיל לברוח הוא נצמד אליו, בעצמו.

תודה, עם זה הסיפור

אז שסמיוני יתחיל לקחת את עצמו בידיים אחרי ההופעה העלובה שלו בטור הזה וזה של איטליה. ואל תקפצו, אני בוחן אותו כמועמד לניצחון בשני הטורים ולא כרוכב מן השורה.

רפי זה לא אותו סימוני

אתה מתכוון של ג'ילברטו סימוני, הרוכב המצוין של סאקו. רוכב שזכה בעבר פעמיים בג'ירו. והמקרה עם ארמסטרונג, הוא עם פליפו סימאוני, מדומינה וקאנצה. וזה לא שסימאוני אמר שארמסטרונג מסומם. הוא העיד נגד ד"ר פרארי בחקירה על מתן חומרים אסורים, ארמסטרונג אמר שסימאוני שקרן. ועשיו סימאוני מנסה לארגן לעצמו פנסיה בתביעת דיבה.

תודה על התיקון

ככה זה כשרוכב שטח מושבע, שנדפק לו ממוח מסלעים וקפיצות, מסתכל בתחרויות כביש. הוא פשוט לא מבין מה קורה.

thefarmerman

New member
חסר במה להאשים אותו?

1 - הוא מסומם ידוע, הוא שותה הרבה קוקה קולה (ואתם מה יש בפנים), אוכל תרד (סם מסוכן בפני עצמו, שאלו את פופאי), לועס גת על בסיס קבוע (תשאלו כל תימני והא יספר לכם) ובכלל כל שדות המריחואנה בדרום אמריקה הם שלו. 2 - הוא מחביא מנועים זעירים בנבות (לא מאמינים?, אז הסבתא של הדודה של חמותי מנישואי הראשונים מכירה את הדוד הרחוק של הסבתא של אישתו של המכונאי שקנה והתקין לו אותם). 3 - רוחו של סבא של סבא שלו מרחפת מעליו ונושבת בגבו, במיוחד בעליות (מה לא מאמינים? , נשבע לכם שזה נכון, אני מכיר אישית את המדיום שעוזרת לו). 4 - הוא בכלל לא היה חולה סרטן, האמת היא שהוא נפצע בתאונת חלליות ורגליו נכרתו, בבית החולים השתילו לו רגליים מיוחדות רבות עוצמה (כן,כן חברים ,סיפורו של סטיב אוסטין הוא למעשה הביוגרפיה של לאנס). נו באמת , חשבתם שהנצחונות הסידרתיים הם סתם בגלל האופי, הכישרון והיכולת. איזו תמימות.

yossi113

New member
סוף כל סוף מצליח לי הימור

קרפטס לוקח לווקלר את הלבנה. עצוב אך צפוי.

כמה מילים על ולדימיר קרפטס

הוא עדיין לא בן 24 ולכן יוכל להשתתף גם בשנה הבאה במסגרת התחרות על החולצה הלבנה בטור. רוכב כמקצוען משנת 2001 תחילה בקבוצה הרוסית ITERA (שאחד ממאמניה היה אקימוב מ-USPS ושהפכה בינתיים ללוקומוטיב) ומ-2003 בבנסטו (שהפכה בינתיים לאיים הבלריים). גם במסגרת ITERA רוב התחרויות שהוא וקבוצתו נטלו בהן חלק, היו מירוצים בספרד. כבר ב-2002, למרות גילו הצעיר, הוא הצליח להיות עם הרוכבים המובילים בספרד במירוצי הקטעים וסיים הרבה פעמים בעשיריה הראשונה. החלק היותר חזק שלו הוא רכיבה נגד השעון (כפי שאפשר היה להיווכח היום) אבל בטור השנה הוא גילה שיפור ניכר בהרים והצליח הרבה פעמים להצמד לדבוקה השנייה שכללה רוכבים איכותיים. כדאי לשים לב שלמעשה היתרון האיכותי של קרפטס על שאר הרוכבים הצעירים בטור הוא גדול הרבה יותר מאשר נראה בדירוג. אם היינו לוקחים רק את קטעי ההרים ואת הקטעים שנגד השעון שהם הקטעים המכריעים במירוצי קטעים היינו מוצאים שקרפטס מוביל על חבריו בלפחות 14 דקות (קזאר). הוא גם איבד בקטע ה-3 כ-4 דקות כשהגיע עם מאיו וחבורתו. אין ספק שהוא מצטרף לרשימה הארוכה של רוכבים צעירים עם פוטנציאל לככב בפלוטון בעוד 4-5 שנים. הבעיה היא שרק חלק מהרוכבים מממשים את התקוות הגדולות שתולים בהם. בעיה נוספת היא העובדה שהוא רוכב בפלוטון הספרדי. אנחנו רואים בשנים האחרונות הרבה כוכבים ספרדים שכאשר הם יוצאים מספרד הם לא מסוגלים לשחזר את הישגי העבר שלהם. לדעתי, זה נובע מכך שהפיקוח על סמים בספרד הוא מינימלי והשימוש שם בחומרים אסורים הוא נרחב מאוד.

natyh

New member
e tu brutus

רק את זה אני צריך ממך היום אודי ... אחד חיזוס מנזנו פותח את הפה ומקבל 300000 יורו ואין קלמה בסוף השנה . אחד פיליפו סימיוני אומר אותו הדבר על רופא מסוים , שידוע כעובד עם לאנס וכמעט זורקים אותו מהפלוטון . מה קורה פה ????

נתי, היו מקרים לפני סימיוני,גם בטור

נראה מי יזכור את המקרה הקודם בו ארמסטרונג נדבק לרוכב בטור ואמר לו מה הוא חושב עליו וגרם לו להעלם.

TomerE1

New member
לטובת אלה שפשוט לא יודעים -

אתה יכול פשוט להזכיר את המקרה הזה?

אני לא שוכח שהבטחתי תשובה

התנצלותי הכנה. אני אביא את הסיפור במלואו. אני לא רוצה לחטוא בפרטים לכן אני אביא את הסיפור מיש שאתפנה. יש לי יום מעט עמוס ברדיו וטוויזיה ולכן לא אהיה פנוי לזה עד מאוחר אבל אביא את הסיפור הקודם בו ארמסטרונג החליט שהוא אמון על הבעת הדעה של הדבוקה.

נתי, זו דעתי האישית

היא טובה כמו כל דעה אישית של שאר המשתתפים בפורום הזה. אני מנסה רק להזכר בתפיסות של סמים בספרד שלא ע"י בדיקות שגרתיות של רוכבים במירוצים ולא נזכר. את הבדיקות שבמירוצים רוב הרוכבים מצליחים לעבור. אבל בצרפת, איטליה ובלגיה גופי האכיפה מבצעים עוד פעולות מעבר לבדיקות במירוצים. יכול להיות שחלק מהפעולות הללו נועדו להאדיר את שמם של כל מיני מפקחי משטרה ופוליטיקאים ויכול להיות שבסופו של דבר גם שבמשפטים שנמשכים כל כך הרבה שנים הרוכבים יוצאים זכאים. אבל, אני אישית, מאמין שבמדינות שעושות פשיטות על מלונות ועל בתי רוכבים יש קצת (והדגש הוא על קצת) פחות שימוש בחומרים אסורים.

למעלה