Maha Kara milhAma
New member
ארמ.. עזרה? ../images/Emo3.gif
אין לי שמץ מה אני עושה כאן.... *מביטה בנושא של ההודעה שכתבתי* *מכה את עצמי בראש* אוקי. אני יודעת מה אני עושה פה ^^ מבקשת עזרה..
אוקיי. ברשותי 150 שקלים שהקצבתי לעצמי כדי לקנות 3 דיסקים של לד זפלין. השאלה היא: איזה 3 דיסקים הכי כדאי לי לקנות? (חוץ מהראשון.. שאותו כבר יש לי..) למה אני בכלל שואלת? 1. כי אנשים שאני מכירה לא נוטים לענות לי כמו שצריך. עד כדי ויכוח של: "תקני דיפ פרפל" "לד זפלין!!" "דיפ פרפל." "לד זפלין
" "דיפ פרפל." לד זפלין
" "נו טוב.. תקני איירון מיידן וזהו." "תמות" 2. כי אני במצב של לחסוך כסף. אבל מאתמול כשגיליתי שיש לי את כל הכסף הדרוש לי על מנת להגשים את חלומי שבוודאי לא יעניין אתכם.. גיליתי שיש לי 150 שקל ספר. מכיוון שניסיונותי למצוא פטיפון עלו בתוהו ממזמן נותרתי עם ברירה אחת.. לקנות דיסקים ב50 שקל במקום תקליטים יד שניה בהרבה פחות. אז בקיצור.. מיטב זיבולי השכל האלה נועדו כדי לבקש מכן עזרה בבחירת דיסקים. (כמו שהבנתם אני גרועה בבקשת עזרה ויש לי נטייה לזבל את השכל במקום.) יום נעים
אין לי שמץ מה אני עושה כאן.... *מביטה בנושא של ההודעה שכתבתי* *מכה את עצמי בראש* אוקי. אני יודעת מה אני עושה פה ^^ מבקשת עזרה..