ארמ.. עזרה?

ארמ.. עזרה? ../images/Emo3.gif

אין לי שמץ מה אני עושה כאן.... *מביטה בנושא של ההודעה שכתבתי* *מכה את עצמי בראש* אוקי. אני יודעת מה אני עושה פה ^^ מבקשת עזרה..
אוקיי. ברשותי 150 שקלים שהקצבתי לעצמי כדי לקנות 3 דיסקים של לד זפלין. השאלה היא: איזה 3 דיסקים הכי כדאי לי לקנות? (חוץ מהראשון.. שאותו כבר יש לי..) למה אני בכלל שואלת? 1. כי אנשים שאני מכירה לא נוטים לענות לי כמו שצריך. עד כדי ויכוח של: "תקני דיפ פרפל" "לד זפלין!!" "דיפ פרפל." "לד זפלין
" "דיפ פרפל." לד זפלין
" "נו טוב.. תקני איירון מיידן וזהו." "תמות" 2. כי אני במצב של לחסוך כסף. אבל מאתמול כשגיליתי שיש לי את כל הכסף הדרוש לי על מנת להגשים את חלומי שבוודאי לא יעניין אתכם.. גיליתי שיש לי 150 שקל ספר. מכיוון שניסיונותי למצוא פטיפון עלו בתוהו ממזמן נותרתי עם ברירה אחת.. לקנות דיסקים ב50 שקל במקום תקליטים יד שניה בהרבה פחות. אז בקיצור.. מיטב זיבולי השכל האלה נועדו כדי לבקש מכן עזרה בבחירת דיסקים. (כמו שהבנתם אני גרועה בבקשת עזרה ויש לי נטייה לזבל את השכל במקום.) יום נעים

Speed King

New member
המלצה לשלושה דיסקים

לד זפלין 2, לד זפלין 4(לא כתוב עליו שם רואים איש שעל גבו חיטה או משהו כזה...)וhouses of the holy

P o M i K i

New member
../images/Emo45.gif

לכי על סדר כרונולוגי זה גם האלבומים הכי יפים שלהם (לדעתי)

AeroDar

New member
גם אני חושבת...

דרך אגב... באילת יש דיסקים של לד זפלין מזה זולים!! קניתי את לד זפלין 2 (הדיסק האהוב עלי..!!) ב 33 שקל!!!!!!! יש להם המון דיסקים במבצע של 3 ב99 שקל!! קניתי שמה גם את אפיטי 4 דיסטרקשיין של גאנז ב 33 וג'אסט פוש פליי של אירוסמית' ב 33 שקל.... יש שם את הדיסיקם של הלהקות הכי טובות במחירים מצחיקים!! אז למי שיש במקרה גישה לאילת אז תקפצו לשם... ** שבועות שמח **

JIMMYPAGE

New member
שלום לך..

קודם כל יפה שאתה מעוניינת לקנות דיסקים מקוריים ולא להוריד מ.... לדעתי להקה טובה נמדדת באיכות ההופעות שלה... ובמקרה של לד זפלין אין טובים ממנה.. אני הייתי מציע לך לקנות את האלבום HOW THE WEST WAS WON זה אלבום הופעה חיה דיי נדיר!!!!! גירסאות מדהימות לשירים היפים.... והגירסה הטובה ביותר לשיר (לדעתי הכי טוב שלהם) SINCE IVE BEEN LOVING YOU אבל עם את קונה דיסקים במטרה שיהו לך את כולם.. אז באמת עדיף שתכי בסדר כרונולוגי. או אולי יש לך נגן DVD ואז כדאי להשקיע עוד 40 שקל ולקנות את הDVD שהו בכלל פסגת הלהקה. בכל מקרה. לד זפלין 2 ולד זפלין 3 יהיו הוצעה נחמדה בשבילך... תהני.

לא... *בוכה*

בעע אל תעריך אותי ככה.. זה לא מגיע לי..
אני לא חושבת שיש לי מעל לשני דיסקים מקוריים באוסף הדיסקים המצומצם שלי. וגם זה כי גנבתי אחד לאבא שלי... ובגלל שכולם ממליצים פחות או יותר על אותו דבר אני חושבת שאני באמת אקנה את 2 3 ו-4. תודה לכולכם
אני עכשיו אחזור לחור ממנו באתי ואעלם באותה בצורה שבה הופעתי- הליכה איטית תוך כדי אכילת בננה. בעע.. אני בכלל לא אוהבת בננות. *זורקת את הבננה שלי* *מחליקה עליה* *מתה* נארף. יום נעים.

P o M i K i

New member
בטווח כסף שהיא אמרה

אין לה כסף לקנות בארץ את הHTWWW. הם לוקחים על זה איזה 250 שקל... באמזון שמעתי שיש את זה ב100. והאלבום bbc סשנז הוא אלבום הופעה מעולה.

weird dust

New member
HTWWW אני לא יודע אבל

את הדי וי די שלהם (לד זפלין) יש ב190 שקל בארץ ומכאן אני חושב להסיק שבערך אותו הדבר עולה HTWWW אם אני טועה זה בגלל שלא בדקתי ורק כי הסקתי ככה

Chopstick

New member
נצל"ש

שמעתי שפלאנט ביצע מעשים מגונים בילדה בת 14 עם כריש קטן (?) המידע לא ברור אבל אתם בטח יודעים על מה אני מדבר :\

vigiman

New member
אולי חחח

אבל שמעתי ממקורות אחרים אבל ממש קצת מידע

כלב משכונת מצוקה שכמוך.

מנצל מינית הודעות! ולא סתם הודעות.. הודעות שלי!
אפילו שלום לא אמרת לי *בוכה* ואגב אני צריכה לדבר איתך על משהו... רק חבל שאני לא זוכרת על מה

למעלה