ארנבונים

סוזי10

New member
ארנבונים

אולי למישהו יש כלוב לארנבונים שהוא לא משתמש בו. אשמח לקחת. כלוב עולה מאד יקר. האם 45ש"ח לארנבון זה הרבה? האם הם למכלכים מאד? מה הם אוכלים. תודה לעונים

AntilopA2

New member
צעד אחורה!

לפני שוקנים כלוב ומתארגנים להביא ארנבון חשוב לקרוא וללמוד על גידול ארנבונים. קודם כל-לר קונים ארנבון בחנות!לא קונים שום חיה בחנות! אפשר לחפש באתרים כגון יד2,בפורומים השונים. בקצרה תשובות לשאלותיך-ארנבוינם אוכלים חציר (חשוב שיהיה זמין בצורה חופשית) וכופתיות (כמות מדודה,לא הרבה) אפשר לתת כתוספת פירות וירקות. ארנבון עושה את הצרכים שלו בכל הבית. אלא אם כן חונך אחרת. אבל זה לא תמיד קל לחנך ארנבון לעשות צואה בארגז. (שתן יותר קל) אבל הגללים קשים ונוחים לניקוי. חשוב שתקראי ותלמדי על ארנבונים לפני שתביאי ארנבון! האם את מכירה את הרגלי התזונה של הארנבוננים? מה אסור,מה מותר? האם את יודעת שארנבון צריך לשחרר בחדר בטוח באופן קבוע? האם את מכירה סימני מחלה אצל ארנבון? האם את יודעת שהם מכרסמים הכל, וצריך מאוד להזהר? אם קראת ולמדת והחלטת שאת מוכנה, אז תביאי ארנבון (ולא מחנות!) בהצלחה:) נ.ב.את יכולה למצוא חומר מועיל במאמרים של פורום מכרסמים וארנבונים

AntilopA2

New member
ועוד דבר

כלוב לארנבון הוא לא דבר מאוד יקר. חשוב שתהיי מוכנה, ארנבון עולה כסף. אוכל ומצע איכותיים עולים כסף, חציר,צעצועים, כלים לאוכל מים וכו' (זה דברים שמצטברים) עולים כסף. שלא לדבר על טיפולים וטרינריים,אם חלילה צריך. בכל מקרה, אם תחליטי להביא ארנבון, יש לי כלוב למחירה במחיר נוח.

סוזי10

New member
../images/Emo10.gifתודה לך - יש

רעיון לבעל חיים קטנציק שלא נזקק לכל כך הרבה ידע וטיפול . 2 המלאכים שלי משגעים אותי וכבר הבטחתי.

AntilopA2

New member
קודם כל

התפיסה בחנות היא שבע"ח הם דרך להרוויח כסף,נטו. הם נמכרים שם מכו עוד מוצר. אלה יצורים חיים,ולא מוצרים. ערכם אינו נמדד בכסף. חוץ מזה-התנאים בחנות הם נמוכים מאוד,הכל כדי לחסוך בעלויות. הם לא משוחררים לעולם מהכלוב ולא מקבלים יחס חם,וחבל לתת יד לתעשיה כזאת של מסחר בבע"ח. עוד דבר-כשאת קונה בחנות יש סבירות הרבה יותר גבוהה שהחיה שתקני תהיה חולה, פחדנית(ובצדק),ולא רגילה לסביבת אדם ולידיים. אני רוצה על הכלוב 150 ש"ח. (80 ס"מ) אם את רוצה לדעת פרטים נוספים,פני אליי במסר. ולמה
?
ארנבון זאת חיה באמת מקסימה, חשוב רק ללמוד ולהיות מודעים להכל לפני שמביאים. ארנבון דורש טיפול וכסף, הוא אינו מתאים לילדים קטנים (שום חיה אינה מתאימה לילדים קטנים) אלא רק בפיקוח מבוגר,זה לא משהו שמקלים בו ראש
זה עניין מאוד רציני-מדובר ביצור חי

Bakura

New member
לא מביאים חיה בשביל ילדים.

חיה קטנה היא עדינה ולא נועדה בשביל ילדים שיציקו לה ויוכלו לפגוע בה. בעל חיים הוא לא צעצוע. את יודעת שאת תצטרכי לטפל בהכל? בני כמה הם?

AntilopA2

New member
כל חיה זקוקה להרבה טיפול

חשוב לזכור שהטיפול יהיה עליך. ועוד דבר-לא לתת לילדים לשחק איתו בלי השגחה,ולהחזיק אותו. ארנבון זו חיה מאוד עדינה ופגיעה.

למעלה