ארנבים מחפשים בית (
)

noabbb1

New member
ארנבת ראש אריה מקסימה למסירה

בצער רב אני נאלצת למסור את בוטן עקב מעבר דירה.
בוטן נמסרת ביחד עם הכלוב שלה, משולש לעשיית צרכים (בו ורק בו היא מורגלת לעשות את צרכיה), מתקן לשתיה וקערת אוכל.
תמסר רק לבית חם ואוהב.

nurat

New member
ארנב שחור למסירה

הארנב נמצא בפינת חי בבית ספר בתנאים לא טובים. הוא לבדו בכלוב עם רצפת בטון, הסיבה לבידוד- שלא יכניס את הארנבות להריון. לא מחנכים לעקר ולסרס, כבר מגיל צעיר.. וזה נקרא מערכת חינוך... אך מה אשם הארנב? מי שיכול, יאמץ ארנב חמוד ויעשה מצוה למניעת צער בעלי חיים. הארנב נמצא בבית ספר בבאר שבע . 0506727644 אסנת.

yaelofer

New member
מהי סיבת המסירה?

האם את מתכוונת לשכור דירה שבה בעל הבית לא מסכים לבעלי חיים בדירה? אם זו סיבת המסירה ניתן לנסות להסביר לבעל הבית שהארנבת כל היום בכלוב ולא משוחררת בדירה, כך שאין סיכוי שהיא תלכלך או תהרוס משהו בדירה (מעבר לכך שלא נראה לי שארנבת יכולה להרוס משהו)... אם בכל זאת בעל הדירה לא משתכנע, לדעתי צריך למצוא דירה אחרת שבה בעל הבית לא עושה בעיות עם בעלי חיים. לא חסרות דירות, ובטוח שאפשר למצוא לפחות דירה אחת מתאימה בלי צורך למסור את הארנבת המקסימה.
אלא אם כן הסיבה למסירה היא אחרת. אולי אם תפרטי יותר את סיבת המסירה נוכל לתת לך עצות.
במידה ולא - אני מקווה שתמצאי לה בית טוב.

noabbb1

New member
הבעיה היא לא בעל הבית אלא השותף.

כמובן שהוא לא דרש ממני לסלק אותה אבל עד עכשיו גרתי לבד וברגע שעוד מישהו מצטרף לדירה שגם ככה קטנטונת ויחסית חנוקה אני חושבת שזה יהיה לטובת כולנו (כמובן שגם לטובתה של בוטן) למצוא לה בית חדש ומרווח שם יוכלו לתת לה את מלוא תשומת הלב והמרחב שהיא צריכה.
אני לא כל כך מאמינה בלהשאיר חיה סגורה כל ימי חייה בכלוב ולכן בוטן רצה חצי מהזמן משוחררת בדירה שלי.
אמנם היא לא מלכלכת אבל ארנבות בהחלט מסוגלות לכרסם לא מעט דברים (כפכפים, חוטים וכו'- מאוד מסוכן במידה ומדובר בחשמל ולכן רצוי לשחרר אותן בהשגחה צמודה בלבד)

למעלה