הוראות הכנה לארנב/עכבר
צריך ממש מעט צמר, אלא אם כן רוצים חיה גדולה, כמובן. סורגים ריבוע. הארנב הלבן בתמונה למעלה נסרג עם מסרגות 4, 35 עיניים. שני האחרים נסרגו על מסרגות 4, 45 עיניים. צריך שהסריגה תהיה די צפופה, כדי שהמילוי לא יברח החוצה. אז מעלים, נגיד, 35 עיניים. סורגים שורה ימין/שורה שמאל עד שזה בגובה של הרוחב (ובקיצור, ריבוע). סוגרים את העיניים. ועכשיו החלק המעניין
הראש מסמנים בסיכות את נקודות א, א' ו-ר. כמו שאפשר לראות בשרטוט, נקודה ר נמצאת ב-1/3 הגובה מלמטה, ובאמצע מהרוחב. בעזרת מחט (עבה, כי עובדים הרי עם הצמר), מתחילים לחבר את נקודה א עם ר בתפר הכי פשוט, תפרים רחבים, ואז לנקודה א' בצורת חצי עיגול. למשוך את הקצוות, זה מתכווץ לעיגול. לקשור את הקצוות. למלא את הראש במילוי. עם הקצוות שנשארו מהמתיחה של העיגול של הראש, לתפור את הסנטר.
רגליים קידמיות לסמן בסיכות את נקודות ב, ב', ג, ג'. לחבר את דופן אב לדופן בג; לחבר את דופן א'ב' לדופן ב'ג'.
רגליים אחוריות לסמן בסיכות את נקודות ד (החצי), ו, ה, ו', ד'. עם מחט מתחילים מנקודה ה (אמצע למעלה) ומחברים את דופן הו לדופן וד. ואז שוב מנקודה ה מחברים את דופן הו' לדופן ו'ד'.
השלמת הגוף לפטם אותו במילוי (אני השתמשתי במילוי מכרית ישנה שכבר אי אפשר לישון עליה. יצא לי מאד נעימי). לתפור את הבטן. לקפל את הרגליים האחוריות ולתפור את הקצוות של הרגליים לצידי הבטן. להפטר מכל הקצוות (ויש!). ועכשיו לאזניים, אז עשיתי שני סוגים, ואני אסביר בליווי תמונות.