ארנון הר לב מביה"ס "עגור" הואשם בגניבה

mi16turbo

New member
ארנון הר לב מביה"ס "עגור" הואשם בגניבה

ליפניי כשנתיים ניגנב לי גלשן אויר מסוג למינר קטן היום בבוקר הגעתי בליווי משטרה לביה"ס עגור שנודע לי שהגלשן מאוחסן שם ארנון ניסה להתחמק בכל מיני תירוצים מצוצים מהאצבע אך לבסוף נישבר הוא הובא לתחנת המשטרה שם הגשתי תלונה רישמית כנגדו ולבסוף בליווי מישטרתי הגלשן ה"גנוב" הוחזר לי. אין לי מה לומר לכם חברים חוץ מלהיזהר מאדם זה שלוקח את החוק לידיים. כמובן שתוגש תביעה בבית דין כי אינני מוכן לטוס על גלשן שהיה אצל ארנון ולא טופל. בברכה וטיסה בטוחה טל בן אברהם.

לא יאומן, אם הדברים שאתה כותב כאן נכונים

אז כל הכבוד לנחישות שלך. אני יודע כמה קשה לשכנע את המשטרה לשת"פ, איך הצלחת? ארנון, חוסר התגובה שלך מעורר תמיהה, שכן, תמיד הייתה לך דיעה בכל נושא, האם שתיקתך היא הודאה?אם ארנון יואשם במשפט, יש לבדוק אם מותר יהיה לו בכלל להמשיך ולהדריך בספורט אווירי כלשהו.

mi16turbo

New member
זו רק ההתחלה

בבוקר ניפגשתי עם עו"ד וכעת אני מגיש תביעה אזרחית כנגד ארנון אינני מוכן לקבל את הגלשן ואני דורש גלשן חדש + עוגמת נפש וטירחה תביעה כזו תיגרום לו לשלם לפחות 80000 ש"ח במידה ואזכה אני עוד אספר לכם אך הכל ניגמר ומקווה שלפחות הפעם הוא למד לקח ויפסיק עם מעשי הבריונות שלו

בחור, אל תתלהב כל כך

כדי לקבל את מה שאתה חושב שמגיע לך, תצטרך להוכיח שזה אכן סכום הנזק שנגרם לך. מי שבטוח לא יפסיד זה העו"ד שלך. אגב זה שהגשת תלונה במשטרה זה עדיין רחוק מהאשמה, שאם וכאשר תוגש לבית המשפט (כתב אישום הא?), זה ייעשה על ידי הפרקליטות לאחר שהמשטרה תסיים לחקור ותחשוב שיש מקום לכך. מן הסתם גם לצד השני בוודאי יש מה לומר.

mi16turbo

New member
המשך

אז הצד השני הודא בפני חוקר המשטרה אם יחליטו להאשימו מעבר לכך זו כבר בעיה של המשטרה ולא שלי כיום גלשן למינר חדש עולה כ 5000 דולר ועם כל המיסים מסביב משלוח וביטוח מגיעה לסביב ה 6500 דולר במידה והכל מוצהר וכדין. הוצאות משפט גם כן עולות וכמו כן יש את עוגמת הנפש שהיא גם לא מעט כסף תעשו את החשבון לבד בסופו של דבר סכום התביעה ינוע בין 50 ל 80 אלף ש"ח. לא משנה כמה אקבל העיקר שהוא אישית ישלם את זה. הוא גרם לי נזק ועל זה הוא צריך לשלם. אין עוררין.

אשרי המאמין

למרות שאני לא מהמר, אני חורג כאן ומהמר שהעניין הפלילי ייסגר מחוסר עניין לציבור, ומהתביעה האזרחית לא תראה גרוש. כל זה ללא קשר למה שאתה חושב או מרגיש. כנראה שיש עוררין. לך לעבוד.

mi16turbo

New member
אני תמיד יעבוד בלי קשר

גם אם העניין הפלילי יסגר מחוסר עיניין לציבור זה לא מונע תביעה אזרחית. משהו ניראה מזה בכל מקרה הרי כבר הודא בדבר והחזיר את הגלשן. עוגמת נפש יש. הוצאות עבור תיקון הגלשן יש כך שלא משנה כמה אקבל העיקר שהוא ישלם באופן אישי לא סתאם הוא נעלם ולא מגיב הריי מה יש לו לומר להגנתו ? שהכל היה טעות ? מאוד מסקרנת אותי התגובה . יש גם כמה צנחנים ממועדון אריבה לשעבר שהתגובה מעניינת אותם וראיתי גם איזו קלטת יפה מצרפת (סמינר מצנחי חירום) שמישהו היה שם עם מישהי שהוא לא היה צריך ליהיות איתה בקיצור לא משעמם לרגע

ג ל נ ט י

New member
אל תייאש את הבחור

אולי לא יהיה ענין לציבור אבל בהחלט יש כאן מקום לתביעה אזרחית. הוכחת נזק היא לא ממש ענין מסובך (אם ארנון לוקח X שח על זמן עבודה, אני בטוח שזמן הוא דבר שעולה כסף במיוחד אם עבר זמן רב שבו טל לא יכל להשתמש בגלשן שלו), שלא לדבר על רכישות שבוצעו בעקבות ה אבדן/גניבה בשילוב ריביות והצמדה. ואגב, גם עוגמת נפש ניתן לכמת אם לא לפחות להצדיק.

mi16turbo

New member
לא מיואש הכל טוב

לשימחתי אני מנהל קאנטרי גודל בארץ שמוגדר כעמותה היות ואנו עמותה וישנם 700 בעלי מניה , אנו מחוייבים ביועץ משפטי צמוד אותו יועץ מקבל רטיינר קבוע ממני כל חודש ללא קשר אם עבד או לא כך שההוצאות המשפטיות לא עניין גדול עבורי כמו כן הוא מלווה אותי בכל הודאה שהנני כותב בכדי שלא אוכל להיתבע על הוצאת דיבה או לשון הרע. כמו שכבר אמרתי היום הועברה תביעה אזרחית לבית המשפט ללא כל קשר להחלטות המשטרה עצם העובדה שהוחזר גלשן שנילקח ע"י אדם שאיננו מורשה לכך וגרימה של נזק הן לגלשן הן לי על אובדן ימי עבודה והגרימה לכך שלא טסתי שנתיים כי לא היה לי גלשן עד שלבסוף רכשתי גלשן נוסף מקנים לי את כל הזכות לקבל פיצויי הולם שלא לדבר על נזקים שניגרמו לגלשן מחוסר טיפול נאות. מה הפיצוי יקבע בית המשפט ואת זאת אפרסם בהמשך.

תזכה או לא, העיקר שתזכה להבדיל פעם בין א' ל-ע

הודה (ולא הודא) הודעה (שאתה כותב) ולא הודאה (באשמה) טוב, חגי פרש, אז נשארתי לנסות ולהגן על כבוד העברית. כמובן שאנשים שלא שולטים בשפה טוענים "שזה לא חשוב" או : "אף אחד לא מושלם, כולם טועים" וכיו"ב. השאלה (שהתשובה לגביה ברורה)מה קדם למה? הבורות שלהם או החלטתם שזה לא חשוב...

mi16turbo

New member
שגיאות תמיד היה לי

לצערי אני סובל מדיסלקציה אבל זה החיים לפחות קיבלתי זיין ענק במקום שכל ענק

mi16turbo

New member
אוי מיקי מיקי

מיקי אם אתה רומז למשהו אז מצטער אתה לא הטיפוס שלי. גברים עדיין זה לא תחום המשיכה שלי למרות שלהבדיל מרוב גולשי האוויר אני אוהב וסוגד לנשים אין להן תחליף ולא היה אם וכש... אעבור לגברים מבטיח להודיע לך בברכת שבוע טוב טל

הבדיחה הייתה נגמרת טוב יותר אם לא היית עונה

באמת ירדתי כאן כבר מתחת (!!! ???) לקו החגורה. מצטער, זה כל כך התבקש שלא יכולתי להתאפק.(בדיוק עיינתי במגזין "בלייזר" האחרון, וכנראה השפעת המגזין הזה לא מי יודע מה). בכל אופן תיזהר בסיבובים, כי בהסתמך על תיאורך, בזוויות מסויימות, אתה עלול לאבד את שווי המשקל (מרכז כובד וכיו"ב). ולעניין ארנון הרלב. אם הוא באמת גנב לך את הגלשן (לי הוא אמר שזה במסגרת סכסוך כספי ושאתה חייב לו הרבה כסף, ושאת הגלשן שוויצר בכלל הביא לו) אני מאחל לך שתצליח להשיב לו כגמולו + ריבית והצמדה. אך אם לא תצליח להוכיח את אשמתו, אני מתנדב לבוא ולעזור לך לגרד את הקעקועים, או תחשוב על עונש אחר... בקשר לאהבתך לנשים, אז דע לך שאני כתבתי את הפרק שבו אתה מדשדש עכשיו.

mi16turbo

New member
בעניין ארנון

בא ונבהיר את הדברים ארנון לקח את הגלשן מבייתו (חניה) של שוייצר לאחר שטען שאני חייב לוכסף (זכותו לטעון מה שהו רוצה אני לא חייב לאף אחד כסף לאחר שניסה ליתבוע אותי על קורס שלא עשיתי אצלו אלה אצל עמירם וכולם עדים לכך.) הוא הגיע לשוויצר ולקח את הגלשן שלי ללא אישורי בטענה שאני חייב לו כסף. אני חוזר ומדגיש שלקיחת ציוד ללא אישור הבעלים מוגדרת כגנבה. שבאתי לארנון לקחת את הגלשן הנ"ל סירב להחזירו באותה טענה . הייתכן שמר ארנון הוא בעצם ההוצאה לפועל של מדינת ישראל ולא ידענו על כך ? אם מחר אני יחליט שאתה חייב לי כסף אז אוכל לקחת את רכושכה הפרטי על דעת עצמי ? אם זו הדרך שאנו מתנהלים והתשובה היא כן אז כניראה שהפכנו למדינת עולם שלישי. הכסף שהוא טוען שאני חייב לו הנו על הרשמה לקורס שלא נעשה ואחסנת גלשן שלא אוכסן שם כלל. הגלשן הושאר שם בלילה וכבר בבוקר נאסף ע"י שוויצר מיורם שעבד שם אז. יורם לא יידע את ארנון על כך ואחרי חצי שנה שפגש אותי ארנון ושאל מה קורה עם הגלשן ששוכב אצלו(הוא לא ידע שלקחתי אותו למחורת) הראתי לו שהגלשן מורכב מעל לראשי. הצעתי לו להגיע לפשרה ולקחת כסף עבור איחסון של יום או חודש אבל הוא התעקש שאשלם על איכסון של שנה שלמנה (על מה ולמה ?) לגבי הקורס , לאחר שראיתי את החובבנות והתייעצות עם אנשים מהתחום החלטתי לעשות אותו אצל אמירם. ביקשתי בזמנו לראות רשיון עסק בתוקף ותעודת ביטוח המבטחת אותי בזמן הקורס ולמרות כל הסיפורים לא ראיתי. כשהבנתי שאדם זה לא אמין החלטתי לעשות את הקורס אצל אדם אחר(עמירם) שלדעתי מדריך בחסד עליון. לכל הסיפור יש עדים ויש תצהירים חתומים כבר מול עו"ד על כל דבר ודבר בהישתלשלות הדברים. אני לא אדם שאוהב לריב או להיתנגח אבל אני גם לא איזה פרייר שישתוק. אם לי היו ניקרעים כבלי צד בזמן המראה כי "היתבלבלו " בפלומבות , הייתי דואג שאותו אדם יותר לא יוכל לילחוץ שום פלומבה בחיים שלו. צר לי להגיד את זה אבל להבנתי ישנה אגודה בספורט שלנו שכסף דורשת כל שנה ואני חושב שמחובתה לדאוג שדברים כאלו לא ישובו. יש לי הודעות רבות בפרטי של אנשים שניפגעו בדרך זו או אחרת ע"י ארנון ולא דיברתי על כך כי אינני יודע מה אמיתות הדברים אבל בכל שקר (גם אם זה שקר) יש אמת. מתברר שצורת עבודתו שיטתית שחוזרת על עצמה ואם האגודה לא עושה עם כך כלום אז הגיע הזמן שאני יעשה . האם זה לא תפקיד האגודה ליבדוק שאותו אדם שמלמד בעל רשיון עסק בתוקף וביטוח תקף לאותה שנה ? למה שתלמיד ניפגע בקורס לא מועברת על כך ידיעה לאגודה לחקר המיקרה ? אני באמת מאחל לו שיצליח כי חבל שבית ספר בן 30 שנה ניראה ככה . אפילו העובדים שלו תבעו אותו בבית משפט על הלנות שכר וזכו אבל מכיוון שהוא מעל לחוק אז הוא פעם משלם ופעם לא ועכשיו הם תובעים אותו שוב. למה צריך להתנהל ככה ? יש לי למעלה מ 150 עובדים שעובדים תחתי כבר מעל ל 10 שנים ועד היום לא ההיתי מעולם בבית משפט. האם כיום הדרך היחידה לעשות כסף הנה על חשבון "החלשים " ? מיקי מאחל לך ולכלם שבוע טוב ומבורך ולגבי נשים עזוב אותך אין כמו נשים ואם אפשר כמה מהן ביחד במיטה אחת. ביי

טוב, אם כל הכתוב כאן נכון אז לך על זה.

בעניין האגודה, לדעתי יש להעלות את עניין ארנון באגודה ולשקול מחדש את מעמדו. באמת לא צריך להמתין שמישהו ימות בגללו.האמת היא שבמשך השנים הרבות בהן אני מכיר את ארנון היו בינינו לא מעט מקרים שבעיקבותהם הוא לא בדיוק זכאי לתעודת יושר (בהזדמנות אספר לך), ואני חושב שהוא פשוט לוקה בכל מה שנקרא חוש צדק וכו', הוא מרגיש שהוא במרכז העולם וכל האחרים סביבו ועל פי הכללים שהוא מכתיב. הוא פשוט לא יודע שהוא כבר מזמן לא ה"אלפא מייל" בעדר. בכל אופן שיהיה בהצלחה.עם ארנון, עם הנשים ועם הדיסלקציה (רק אל תבלבל בין השלושה...)

למעלה