ארנון מהקפקא
- ראיון אישי

EyeSeeYou

New member
ארנון מהקפקא../images/Emo185.gif - ראיון אישי

קשה שלא להתעלם מהעיתוי (עם פתיחת ה"קרפדה"), קשה שלא להתעלם מהתמונות המעניינות...(שלא לומר אקסטרא מחמיאות - אה לה דוגמנית)..אבל ארנון שבתאי, בעליו של הקפקא מדבר ושופך את הלב דווקא אצל מלצר לשעבר.

Liroy25

New member
חרף חיבתי המסוייגת למקום

הכרתי שם את הנסיך כך שיש איזה שהוא ערך ריגשי מבחינתי.

campari

New member
לירוי, זה כבר המקום השלישי בערך...

שאנחנו שומעים ממך שהכרת בו את הנסיך. אני לא אזכיר פה את המקומות האחרים, אבל העם רוצה לדעת: איפה באמת נפגשתם?

.m

New member
קמפארי יקר,

זה סיפור ידוע שלירוי והנסיך הכירו בקפקא. אולי אתה מתבלבל עם שלל האקסים האחרים שצפים ועולים כאן מדי פעם...
mai

נפגשנו שם...

נפגשנו ב"קפקא" במוצאי יום כיפור בשנה שעברה - 27/9/2001. (כן!! אני זוכר). התעלמתי מלירוי באלגנטיות במשך כל הערב.אחרי התערבות אגרסיבית של חבר שהזהיר אותי שאם אני לא מתחיל להתייחס ללירוי הוא מתחיל
, הואלתי לשתף פעולה ושוחחתי עם האדון לירוי, שבסיום שיחתנו הליילית על ספסל במדרחוב של נחלת בנימין הגיע למסקנה שאני
חנון,משעמם וזקן (שש שנים יותר ממנו). כל השאר היסטוריה ואם לירוי ירצה יוסיף פרטים ששכחתי.

Liroy25

New member
בוא ונדון לרגע במשפט

"התעלמתי ממנו באלגנטיות"..שקיוז מי! יושב מולך אנוכי ואתה התעלמת!! איך אפשר?? היית מקסים, חברותי, חייכן (מה שמאוד אופייני לי בדרך כלל...
), שנון ומצחיק וסומסום מתעלם!

amet

New member
לירוי בוא נודה

כשראית את סומסום כל מה שהיה לך בראש זה בדיוק מה שצירפתי, תהנה לך אמצו´ק אהבתי את זה

Liroy25

New member
אמרה הנזירה מריה...

לא רק שהשכבתי אותך על ההתחלה מיסטר "אני רוצה שניקח דברים לאט.." זה עוד היה על המיטה של האקס שלך!

.m

New member
אין! פשוט אין כמוכם!

נראה לי שכבר יותר מדי זמן לא אמרתי לכם כמה אתם מתוקים ומקסימים שניכם ביחד, וכל אחד לחוד...
mai

למעלה